ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΑ ΔΙΑΠΟΝΤΙΑ ΝΗΣΙΑ
Διαφήμιση
8/2018
M T W T F S S
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΑ ΔΙΑΠΟΝΤΙΑ ΝΗΣΙΑ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με το Γραφείο ΕΟΤ Ιταλίας, πραγματοποιήθηκε ειδικά για τα Διαπόντια Νησιά (Μαθράκι, Οθωνούς και Ερείκουσα) δημοσιογραφική αποστολή, από 02  έως 05 Ιουνίου 2018.

Στην αποστολή συμμετείχαν η γνωστή δημοσιογράφος κ. Mariella Grossi και ο φωτογράφος κ. Giovani Tagini.

Η άφιξη των παραπάνω, πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας στις 02 Ιουνίου και στη συνέχεια φιλοξενήθηκαν με προσφορά του ξενοδοχείου "MARBELLA".

Την επομένη 03 Ιουνίου, με την φροντίδα των Αντιδημάρχων Μαθρακίου κ. Νόνης Μάστορα, Οθωνών κ. Θεόδωρου Λουκανάρη και Ερείκουσας κ. Ανδρέα Γουλή, αναχώρησαν για τα Διαπόντια Νησιά, με σκάφος προσφορά του Ο.Λ.Κ.Ε.

Οι κ.κ Αντιδήμαρχοι ξενάγησαν τους δημοσιογράφους και στα τρία νησιά, προσφέροντας τους γεύματα και δείπνα και ότι άλλο απαραίτητο για τους σκοπούς της αποστολής. Η φιλοξενία προσφέρθηκε από το ξενοδοχείο "Acantha Boutique Hotel" στην Ερείκουσα.

Της  05 Ιουνίου η αποστολή επέστρεψε στην Κέρκυρα, όπου οι Ιταλοί δημοσιογράφοι συνέχισαν το ταξίδι της επιστροφής.

Η κ. Grossi, γράφει σε πολλά περιοδικά, εφημερίδες και ιστοσελίδες, σπουδαιότερα των οποίων είναι το  τουριστικό περιοδικό "DOVE" το οποίο είναι ένα από τα δύο μεγαλύτερα  (μαζί με το "Bella Europa"), καθώς και στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα www.corriere.it,   η οποία αφορά ταξίδια και ανήκει στο μεγάλο δημοσιογραφικό συγκρότημα ‘Corriere Della Sera’ με πολλά εκατομμύρια αναγνώστες.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, ευχαριστεί όλους τους προαναφερθέντες για την προσφορά και την συμβολή τους στη σημαντική για τα Διαπόντια Νησιά δημοσιογραφική αποστολή και θα καταβληθούν προσπάθειες και για άλλες παρόμοιες δράσεις.

Από αριστερά ο συνιδιοκτήτης του ξενοδοχείου "Acantha Boutique Hotel " κ. Sandro, ο Ιταλός φωτογράφος κ. Giovani Tagini, ο Αντιδήμαρχος Ερείκουσας κ. Ανδρέας Γουλής, ο Αντιδήμαρχος Οθωνών κ. Θεόδωρος Λουκανάρης, η Ιταλίδα δημοσιογράφος κ. Mariella Grossi, η Αντιδήμαρχος  Μαθρακίου κ. Νόνη Μάστορα και η συνιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου " Acantha Boutique Hotel " κ. Franca.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 12/6/2018, #ODYSSEIA

leivada_banner copy.png
Διαφήμιση
exofullo teliko aggliko2.png