ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Συνάντηση του ΠΙΝ με Ινδούς και μέλη του ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας του Κρίκετ
Διαφήμιση
2/2019
M T W T F S S
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνάντηση του ΠΙΝ με Ινδούς και μέλη του ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας του Κρίκετ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Συνάντηση με Ινδούς επιχειρηματίες και αθλητικούς παράγοντες του Κρίκετ, καθώς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας του Κρίκετ, είχε τη Δευτέρα το μεσημέρι, στο γραφείο του, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Στην πενταμελή αντιπροσωπεία από την Ινδία συμμετείχε ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού της Ινδίας, Γραμματέας του υπουργείου Παιδείας, κος Dilawar Singh, ο αθλητικός παράγοντας του Κρίκετ Ινδίας και έφορος του αθλήματος στους Ολυμπιακούς Αγώνες κος B.N. Patel, και οι Ινδοί επιχειρηματίες και αθλητικοί παράγοντες Praful Patel, Asif Thakore και Deeti Dave.

Η αθλητική επιχειρηματική αντιπροσωπεία της Ινδίας , που βρέθηκε στην Κέρκυρα, για τέσσερις μέρες, μετά από πρόσκληση του Προεδρείου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ, ζήτησε από τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, τη στήριξη του αθλήματος και τη γόνιμη συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

«Η προσπάθεια από την Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ είναι συνεχής και είμαστε απόλυτα τυχεροί που η έδρα της βρίσκεται στην Κέρκυρα. Προσπαθούμε να βρίσκουμε όλο και περισσότερες ευκαιρίες προκειμένου να στηρίξουμε το Κρίκετ και αυτό κάνουμε» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος .

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ανταλλαγή δώρων από του Ινδούς επισκέπτες και τον Περιφερειάρχη που τους χάρισε τις γκραβούρες του Joseph Cartwright με τις όψεις των Ιονίων Νήσων το 1821

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 16/4/2018, #ODYSSEIA

leivada_banner copy.png
Διαφήμιση