ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Συνάντηση του ΠΙΝ με το Διοικητή του Νοσοκομείου Κέρκυρας για την αξιοποίηση των κτιρίων
Διαφήμιση
7/2018
M T W T F S S
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
 
stamoulis photoshop.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνάντηση του ΠΙΝ με το Διοικητή του Νοσοκομείου Κέρκυρας για την αξιοποίηση των κτιρίων

PDFΕκτύπωσηE-mail

Συνάντηση είχαν σήμερα το μεσημέρι ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος με το Διοικητή του Νοσοκομείου Κέρκυρας Φοίβο Κακαβίτσα με θέμα την αξιοποίηση των κτιρίων που ανήκουν στο Ίδρυμα καθώς και τις δυνατότητες ένταξης προμήθειας ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στο ΕΣΠΑ 2014-2020.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών της ΠΙΝ και του Νοσοκομείου.

Η στασιμότητα στην ανακατασκευή του Κέντρου Ψυχικής Υγείας, κτίριο που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Μουστοξύδου και Καποδιστρίου, απασχόλησε τη συνάντηση με τις δύο πλευρές να δηλώνουν την πρόθεσή τους για εξεύρεση λύσης, προκειμένου να ολοκληρωθεί. Η ανακατασκευή του κτιρίου είχε σταματήσει προσωρινά εξαιτίας της προσφυγής ιδιοκτητών όμορης πολυκατοικίας στα δικαστήρια. Καθώς υπάρχουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα

αδειοδοτήσεων και ελέγχων αποφασίστηκε η ανασύσταση του φακέλου των εγγράφων που αφορούν το Κέντρο Ψυχικής Υγείας και η προσκόμισή του στη Δικαιοσύνη, με στόχο την ολοκλήρωση των εργασιών, οι οποίες θα περιλαμβάνουν εργασίες αντιστήριξης για την ασφάλεια και των γειτονικών κτιρίων.

Στο στάδιο της διερεύνησης για εξεύρεση πιθανής χρηματοδότησης είναι τα άλλα κτίρια που ανήκουν στο Νοσοκομείο Κέρκυρας (στην Ιόνιο Βουλή, την Λ. Αλεξάνδρας και την οδό Αρσενίου).

Αναφορικά τέλος με τον απαραίτητο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό υπάρχει καθυστέρηση στην προμήθεια του αξονικού τομογράφου, καθώς ζητήθηκαν πρόσθετες διευκρινήσεις για το διαγωνισμό. Η ΠΙΝ είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει στη διαδικασία του ηλεκτρονικού διαγωνισμού, δήλωσε ο Περιφερειάρχης, ζητώντας παράλληλα και τις προτάσεις που υπάρχουν για πρόσθετο εξοπλισμό το συντομότερο δυνατό, ώστε να εξεταστεί η ένταξή τους στο, υπό αναθεώρηση, ΠΕΠ Ιονίων Νήσων 2014-2020.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 12/4/2018, #ODYSSEIA

leivada_banner copy.png
Διαφήμιση
exofullo teliko aggliko2.png