ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ετήσια Απολογιστική Συνέλευση
Διαφήμιση
9/2018
M T W T F S S
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
 
stamoulis photoshop.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ετήσια Απολογιστική Συνέλευση

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Μάρτη στο Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς – Ιθάκης η ετήσια Απολογιστική Συνέλευση του όπου παρουσιάστηκαν ο διοικητικός απολογισμός , ο οικονομικός απολογισμός και προϋπολογισμός καθώς και ο προγραμματισμός δράσης του ΕΚΚΙ για το επόμενο διάστημα . Οι αντιπρόσωποι των σωματείων έφεραν πείρα από τους χώρους εργασίας του νομού και αναφέρθηκαν στο σύνολο των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και ειδικά ενόψει της σεζόν που η εκμετάλλευση των εργαζόμενων χτυπάει κόκκινο με ατελείωτες υπερωρίες , δουλειά τις Κυριακές , κομμένα ρεπό και απληρωσιά . Έγινε λόγος τόσο για τις εξελίξεις στην υγεία στο νομό όσο και για την κατάσταση στις υποδομές τέσσερα χρόνια μετά τους σεισμούς όπου εκφράστηκε η αγανάκτηση των εργαζόμενων με αυτή την κατάσταση .

Συζητήθηκαν ακόμη οι εξελίξεις στο ζήτημα των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας όπου οι ομοσπονδίες τα εργατικά κέντρα , τα σωματεία και συνδικάτα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ δίνουν τη μάχη ανά κλάδο αλλά παλεύουν και για την εφαρμογή των ΣΣΕ όπου αυτές έχουν υπογραφεί , κόντρα στη λογική του κυβερνητικού εργοδοτικού συνδικαλισμού που θέλει τους εργαζόμενους δέσμιους στις ορέξεις της εργοδοσίας , των μεγάλων μονοπωλιακών ομίλων στο όνομα της «δίκαιης ανάπτυξης» . Η διοίκηση του ΕΚΚΙ δεσμεύτηκε να στηρίξει τις κλαδικές απεργίες των Οικοδόμων στις 14 Μάρτη και στα Τρόφιμα Ποτά στις 29 Μάρτη .Τέλος επικυρώθηκε στη Γ.Σ. το πλάνο δράσης του ΕΚΚΙ για το επόμενο διάστημα με πρώτες τις εξής δράσεις:

•Κάλεσμα σε σύσκεψη όλων των σωματείων ιδιωτικού και δημόσιου τομέα για τα ζητήματα υγείας στο νομό και την οργάνωση της πάλης την Τετάρτη 14 Μάρτη στις 6 μ.μ. στην αίθουσα του ΕΚΚΙ.

•Σε παρέμβαση στην αντιπεριφέρεια την Τρίτη 20 Μάρτη στις 1 μ.μ. για τα ζητήματα των υποδομών του νομού συνολικά και ειδικότερα την αποκατάσταση των σεισμόπληκτων.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 13/3/2018, #ODYSSEIA 

leivada_banner copy.png
Διαφήμιση
exofullo teliko aggliko2.png