ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΛΟΙΠΑ ΝΕΑ Ο ΠΙΝ στις εργασίες για την αποκατάσταση της παραλιακής οδού της Γαρίτσας
Διαφήμιση
9/2018
M T W T F S S
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
 
stamoulis photoshop.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ΠΙΝ στις εργασίες για την αποκατάσταση της παραλιακής οδού της Γαρίτσας

PDFΕκτύπωσηE-mail

Θ. Γαλιατσάτος: «Η παραλιακή της Γαρίτσας θα αποτελέσει και πάλι έμβλημα της πόλης»

Την εξέλιξη του έργου για την αποκατάσταση της παραλιακής οδού της Γαρίτσας, στην Κέρκυρα, είδε από κοντά, το Σάββατο, 10 Μαρτίου, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Ο Περιφερειάρχης συνομίλησε με τον υπεύθυνο του έργο, εκπρόσωπο της αναδόχου τεχνικής εταιρείας « Κ/Ξ ΓΚΡΑΟΥΤΕΚ Α.Ε. - ΒΑΡΝΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ», Αθανάσιο Φρούσσο και τον εργοταξιάρχη Σπυρίδων Ζερβόπουλο, ενώ δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα έκβαση των εργασιών .

«Η παραλία της Γαρίτσας και το τείχος του ΝΑΟΚ , ήταν ένα αδρανές έργο που απασχόλησε πολύ έντονα, το προηγούμενο διάστημα, τους συμπολίτες μας. Η αναγκαιότητα αποκατάστασης της τοιχοποιίας και του παραλιακού πεζόδρομου, εξελίχθηκε σε μεγάλο πρόβλημα, εξαιτίας των κάκιστων χειρισμών του παρελθόντος. Όταν αναλάβαμε την Περιφέρεια βρήκαμε ένα έργο αποτελματωμένο που δεν προχωρούσε και που κινδύνευε να καταστραφεί ολοσχερώς . Αυτό που κάναμε ήταν να δουλέψουμε, με συντονισμένο τρόπο, όλες οι υπηρεσίες , Αρχαιολογική Υπηρεσία, η Ανάδοχη Eταιρεία, η Τεχνική Υπηρεσία και η Περιφερειακή Αρχή, ώστε αυτό που φαινόταν κάποτε αδιανόητο να γίνει πράξη. Κάναμε στην άκρη αυτούς που δεν ήθελαν να δουλέψουν και συνεργαστήκαμε με μία τεχνική εταιρεία που γνωρίζει πως να λειτουργήσει το έργο.

Σήμερα ευτυχώς βρισκόμαστε σε ένα οργασμό εργασιών, οι ρυθμοί είναι σύμφωνοι με τις συμβατικές υποχρεώσεις και γίνεται το καλύτερο δυνατό, ώστε η παραλιακή της Γαρίτσας να αποτελέσει και πάλι έμβλημα της πόλης» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 13/3/2018, #ODYSSEIA

leivada_banner copy.png
Διαφήμιση
exofullo teliko aggliko2.png