ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ & ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
Διαφήμιση
9/2018
M T W T F S S
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
 
stamoulis photoshop.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ & ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

PDFΕκτύπωσηE-mail

ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή  9 Μαρτίου στο Επιμελητήριο Κεφαλονιάς και Ιθάκης συνάντηση της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου, με τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού & Νησιωτικής Πολιτικής κ Σπύρο Γαλιατσάτο.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ενημέρωση από τον Αντιπεριφερειάρχη για τα συμπεράσματα της έκθεσης "ITB 2018" στο Βερολίνο, τις αεροπορικές πτήσεις που θα έλθουν από την Γερμανία στην Κεφαλονιά , τα ωφελήματα  από αυτό το γεγονός καθώς και τρόποι αντιμετώπισης του Γερμανού τουρίστα - επισκέπτη, ώστε να ικανοποιηθούν οι προσδοκίες του, στον μέγιστο το δυνατόν βαθμό.

Επίσης συζητήθηκε το τελικό κείμενο του ενημερωτικού φυλλαδίου το οποίο θα εκδώσει το Επιμελητήριο,  το οποίο θα διανέμεται σε κατάλληλους χώρους, με χρήσιμες πληροφορίες, π.χ, τα ωράρια λειτουργίας την σπηλαίων, περιοχές με εστιατόρια ανοιχτά από τέλη Μαρτίου, κλπ, ώστε όσοι αφιχθούν τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, να ξέρουν που θα βρουν τις απαραίτητες υπηρεσίες και παροχές.

Το Επιμελητήριο θα επικοινωνήσει στα μέλη του όλα τα σχετικά της παραπάνω συνάντησης, ώστε να επιτευχθεί ο κοινός στόχος, για την καλλίτερη παροχή υπηρεσιών, από όλες τις επαγγελματικές τάξεις.

Από δεξιά ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Σταύρος Σπαθής, ο Υπεύθυνος Εμπορίου κ Άγγελος Γαλάτης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σπύρος Γαλιατσάτος, ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Ανδρέας Παντελιός, ο Γεν. Γραμματέας κ Χρήστος Καμπανός, ο Ταμίας κ Γιώργος Λασκαράτος και ο Υπεύθυνος Γ.Ε.ΜΗ κ Γεράσιμος Σιμωτάς.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 12/3/2018, #ODYSSEIA

leivada_banner copy.png
Διαφήμιση
exofullo teliko aggliko2.png