ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Συλλυπητήριο Ψήφισμα Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων
Διαφήμιση
8/2018
M T W T F S S
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συλλυπητήριο Ψήφισμα Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων

PDFΕκτύπωσηE-mail

Συλλυπητήριο Ψήφισμα Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων για το θάνατο του πρώην υφυπουργού Πολιτισμού -Τουρισμού (ΥπΠΟΤ) και βουλευτή, της ΝΔ, Κεφαλονιάς - Ιθάκης Πέτρου Αλιβιζάτου

Στην Κέρκυρα σήμερα, Σάββατο,10.02.2018, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας στις Αλυκές, κατά την τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ψηφίστηκε ομόφωνα, μετά από εισήγηση του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Χρήστου Μωραϊτη, η έκδοση Συλλυπητήριου Ψηφίσματος για το θάνατο του πρώην υφυπουργού Πολιτισμού -Τουρισμού (ΥπΠΟΤ) και βουλευτή, της ΝΔ, Κεφαλονιάς - Ιθάκης Πέτρου Αλιβιζάτου

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου εισηγούμενος το ανωτέρω θέμα, που ήταν εκτός της ημερησίας διάταξης, είπε μεταξύ άλλων:”Ο θάνατος του πρώην υφυπουργού Τουρισμού και βουλευτή της ΝΔ, στην Κεφαλονιά- Ιθάκη, Πέτρου Αλιβιζάτου, αφήνει πίσω του ένα τεράστιο κενό στην προσφορά της αυτοδιοίκησης, στον πολιτισμό και στο τόπο, αλλά ιδιαίτερα στο Ιόνιο. Ήταν ένας άξιος εκπρόσωπος της κοινωνίας μας , που για πολλά χρόνια υπηρέτησε τον τόπο μας με όραμα, συνέπεια, αγωνιστικό πνεύμα, ήθος, εντιμότητα και σεμνότητα. Ο Πέτρος Αλιβιζάτος ξεχώριζε για την εργατικότητα του, τη σαφήνεια των λόγων και των έργων του, αλλά πάνω από όλα τη δημοκρατικότητα του”.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων, προκειμένου να αποτίσει τον απαιτούμενο φόρο τιμής στον εκλιπόντα Υφυπουργό και Βουλευτή αποφάσισε ομόφωνα:

- Να εκφράσει την βαθιά του θλίψη για την απώλεια του πρώην υφυπουργού Πολιτισμού -Τουρισμού (ΥπΠΟΤ) και βουλευτή, της ΝΔ, Κεφαλονιάς - Ιθάκης Πέτρου Αλιβιζάτου , που με την προσωπική και την πολιτική του προσφορά τίμησε τον τόπο και την κοινωνία και να διατυπώσει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια του προς την οικογένεια του εκλιπόντος.

- Να εκπροσωπήσει, στην εξόδιο ακολουθία του εκλιπόντος, το Περιφερειακό Συμβούλιο ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος

-Να προβλεφθεί στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ένα ποσό πίστωσης σε κοινωφελές ίδρυμα, εις μνήμην του εκλιπόντος, αντί κατάθεσης στεφάνου .

- Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντος

- Να αναγνωστεί το παρόν ψήφισμα από τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρο Γαλιατσάτο κατά την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας.

- Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και να δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Eστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 11/2/2018

leivada_banner copy.png
Διαφήμιση
exofullo teliko aggliko2.png