ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδήλωση τιμής για τη Ναυμαχία της Ναυπάκτου.
Διαφήμιση
9/2018
M T W T F S S
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
 
stamoulis photoshop.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εκδήλωση τιμής για τη Ναυμαχία της Ναυπάκτου.

PDFΕκτύπωσηE-mail

Εκδήλωση για την Ναυμαχία της Ναυπάκτου στο Δημοτικό Θέατρο , από τον Πολιτιστικό Σύλλογο “ΤΕΤΡΑΠΟΛΙΣ’. Σίγουρα γέμισε η κάτω αίθουσα του Θεάτρου από κόσμο, που έσπευσε να παρακολουθήσει αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση, που απ’ ότι ξέρω γίνεται για πρώτη φορά.

Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης υπήρξε ομιλία της κ. Λ. Καππάτου για το νόημα της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου, αλλά και μια γνωριμία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τετράπολις.  Στη συνέχεια χαιρέτησαν την εκδήλωση εκ μέρους του Μητροπολίτη κ. Δημήτριου ο Πατέρας Μεσολλωράς,  διαβάστηκε μήνυμα της βουλευτή κ. Αφρ. Θεοπεφτάτου η οποία δεν μπόρεσε να παραβρεθεί,

χαιρέτησε ο περιφερειακός σύμβουλος και πρώην Δήμαρχος κ. Γιώργος Τσιλιμιδός και τέλος εκ μέρους του Λύκειου Ελληνίδων η κ. Ευρώπη Μοσχονά. Να σημειώσουμε από Περιφέρεια και Δήμο καμία παρουσία.

Υπήρχαν τέσσερις ομιλίες. Η πρώτη από την κ. Εύη Λειβαδά – Ντούκα με θέμα: Κειμήλια της Ναυμαχίας Ναυπάκτου στα Ιόνια. Η δεύτερη από τον κ. Γεράσιμο Γαλανό με θέμα: Παρουσίασει της Μαυμαχίας της Ναυπάκτου από τη συλλογή Τσιμαράτου, έργο ξυλόγλυπτο του Γεώργιου Κλίντζα. Η τρίτη ομιλία από τον φιλόλογο – ιστορικό  κ. Νικ Μαραγκάκη με θέμα: Ο 4ος Βενετοτουρκικός  πόλεμος και η Κεφαλονιά και την τελευταία ομιλία από τον Διευθυντή του Εκκλησιαστικού και Βυζαντινού Μουσείου της Ιεράς Μητροπόλεως Κεφαλληνίας με θέμα: Η εικόνας MADRE DEL ROSARIO της Ναυπάκτου.  Ακολούθησε στο τέλος μικρή δεξίωση.

Kefalonianews

leivada_banner copy.png
Διαφήμιση
exofullo teliko aggliko2.png