ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ψηφίστηκε ο νέος Οργανισμός Υπηρεσιών της Περιφέρεια Ιονίων Νήσων
Διαφήμιση
9/2018
M T W T F S S
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
 
stamoulis photoshop.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ψηφίστηκε ο νέος Οργανισμός Υπηρεσιών της Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

PDFΕκτύπωσηE-mail

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων ψήσισε κατά πλειοψηφία την τροποποίηση του Οργανισμού Υπηρεσιών της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, μετά από εισήγηση του Περιφερειάρχη Θεόδωρου Γαλιατσάτου, στη συνεδρίασή του το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017.

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε και έδωσε πρόσθετες εξηγήσεις ο μελετητής της τροποποίησης του Οργανισμού κ. Γρύλλης αναφορικά με τη διαβούλευση που προηγήθηκε και τις συζητήσεις που είχε με τους Γενικούς Δ/ντες της ΠΙΝ και άλλους υπαλλήλους υπεύθυνους δ/νσεων ή τμημάτων, οι οποίοι στη συνέχεια έστειλαν τις παρατηρήσεις τους και τις προτάσεις για βελτίωση του αρχικού προσχεδίου του Οργανισμού.

Κάνουμε προσπάθεια, η οποία αποτυπώνεται στον Οργανισμό, για τον εξορθολογισμό και το βέλτιστο αποτέλεσμα της λειτουργίας της ΠΙΝ. Κάνουμε προσπάθεια για την καλύτερη διαχείριση των ανθρωπίνων πόρων που έχουμε στη διάθεσή μας, προκειμένου να είμαστε στην καλύτερη δυνατή θέση για την υλοποίηση των στρατηγικών σχεδιασμών της ΠΙΝ, δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεόδωρος Γαλιατσάτος, εξηγώντας ότι προηγήθηκε εξαντλητικός διάλογος και μέχρι προχθές οι εργαζόμενοι της ΠΙΝ κατέθεταν προτάσεις. «Υπάρχει μια γενικευμένη παραπληροφόρηση στα όρια της γελοιότητας» δήλωσε χαρακτηριστικά και ενημέρωσε ότι με την ψήφιση του Οργανισμού θα ανοίξει ο δρόμος μέσω της κινητικότητας να έρθει προσωπικό στην ΠΙΝ, από άλλους φορείς και υπηρεσίες του δημοσίου.

Το θέμα της τροποποίησης του Οργανισμού Υπηρεσιών της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία από το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 17/9/2017

leivada_banner copy.png
Διαφήμιση
exofullo teliko aggliko2.png