ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Κοργιαλένειο Ίδρυμα: Ώρα αποφάσεων
Διαφήμιση
7/2020
M T W T F S S
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κοργιαλένειο Ίδρυμα: Ώρα αποφάσεων

PDFΕκτύπωσηE-mail

Οι δυσάρεστες εξελίξεις αναφορικά με το Κοργιαλένειο Ίδρυμα μας ανησυχούν και μας προβληματίζουν εντονότατα. Η οικονομική καχεξία του Ιδρύματος συνιστά τεράστια απειλή για τη βιωσιμότητα του.

Το Κοργιαλένειο Ίδρυμα, με τη Βιβλιοθήκη και το Μουσείο, επίκεντρο πνευματικών δραστηριοτήτων της τοπικής μας κοινωνίας, κορυφαίος πυλώνας του πολιτισμού και στυλοβάτης στη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς και παράδοσης της Κεφαλονιάς, κινδυνεύει να καταρρεύσει.

Μισό αιώνα από την ίδρυσή του Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου του Ιδρύματος και ένα περίπου αιώνα από τη λειτουργία της Κοργιαλένειου Βιβλιοθήκης, ο κίνδυνος να πέσουν τίτλοι τέλους είναι πλέον ορατός.

Θα ήταν άστοχο να ψάχνουμε για ευθύνες κατόπιν εορτής. Είναι επιβεβλημένο να παρθούν γενναίες αποφάσεις  τώρα. Ας μην ξεχνάμε ότι το προλαμβάνειν είναι καλύτερο του θεραπεύειν.

Ζητάμε την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου με αποκλειστικό θέμα τη διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας του Κοργιαλένειου Ιδρύματος. Είναι ώρα αποφάσεων και ευθύνης για τον πολιτισμό και την ιστορία αυτού του τόπου.

Εκ του Γραφείου Τύπου

της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 17/2/2017

leivada_banner copy.png