ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ «Επικίνδυνη ολιγωρία από τη Δημοτική Αρχή»
Διαφήμιση
7/2020
M T W T F S S
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Επικίνδυνη ολιγωρία από τη Δημοτική Αρχή»

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τον Νοέμβρη πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην Περιφέρεια με θέμα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νέο σχολικό συγκρότημα στον Περιφερειακό Αργοστολίου. Πέραν των άλλων όλοι όσοι συμμετείχαν συμφώνησαν ότι κύριο θέμα είναι η ασφαλής μετάβαση και αποχώρηση των μαθητών προς και από το σχολείο τους, διότι ο Περιφερειακός ενέχει κινδύνους και υπάρχει ανάγκη για ρυθμίσεις στην κυκλοφορία πεζών και οχημάτων. Εν τέλει οι συμμετέχοντες κατέληξαν ότι απαιτείται η ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ την οποία πρέπει να καταρτίσει ή να αναθέσει ο ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ προκειμένου να γίνεται ρύθμιση της όλης κυκλοφορίας στην κατεύθυνση να μειωθεί η

ταχύτητα των διερχομένων οχημάτων , να γίνει ασφαλέστερηη διέλευση των πεζών, να γίνουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις πέριξ οδούς και να δημιουργηθούν ή να ανακατασκευασθούν πεζοδρόμια όπου αυτό είναι δυνατόν. Πιθανόν στη κυκλοφοριακή μελέτη να προτείνονται «σαμαράκια» ή φωτεινός σηματοδότης ή άλλα μέτρα, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!

Έχουμε την πληροφορία ότι ο Δήμος, που δεν έδωσε πάντως το παρόν στην προαναφερόμενη σύσκεψη ,αν και είχε προσκληθεί, ανέλαβε τελικά την ευθύνη της  σύνταξης της κυκλοφοριακής μελέτης, κάτι που οπωσδήποτε είναι θετικό εφόσον ισχύει. Αυτό που πρέπει τώρα να γίνει είναι η ενημέρωση της τοπικής μας κοινωνίας από τη Δημοτική Αρχή για το πού ακριβώς βρισκόμαστε και ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου, το οποίο είναι, ασφαλώς, κάτι παραπάνω από ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ και σε καμιά περίπτωση δε «σηκώνει» αναβολές και ολιγωρία!

Αργοστόλι, 12/01/2017

Ο.Μ. ΚΡΑΝΑΙΑΣ του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 12.1.2017

leivada_banner copy.png