ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Παραμένουμε σταθεροί στη θέση μας: Όχι στον κ. Φούχτελ και τα συμφέροντα που εκπροσωπεί
Διαφήμιση
7/2020
M T W T F S S
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παραμένουμε σταθεροί στη θέση μας: Όχι στον κ. Φούχτελ και τα συμφέροντα που εκπροσωπεί

PDFΕκτύπωσηE-mail

Η συνέχιση των δραστηριοτήτων της “Ελληνογερμανικής Συνέλευσης” και η έλευση του Γερμανού Υφυπουργού κ. Φούχτελ στο Ναύπλιο (3-5 Νοεμβρίου) αποτελούν πρόκληση στα δημοκρατικά και πατριωτικά αισθήματα κάθε πολίτη αυτής της χώρας.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Περιφερειάρχης Θεόδωρος Γαλιατσάτος είχε απορρίψει, τον Οκτώβρη του 2015, αίτημα για επίσημη συνάντηση με τον κ. Φούχτελ υπογραμμίζοντας την κάθετη διαφωνία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στο πλαίσιο συνεργασίας που προσπαθεί η γερμανική πλευρά να επιβάλλει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση της χώρας μας.

Αντισταθήκαμε και δεν ακολουθήσαμε το δρόμο της προηγούμενης περιφερειακής αρχής στην αποδοχή μιας ετεροβαρούς υπέρ των ιδιωτικών/κρατικών γερμανικών συμφερόντων συνεργασίας. Μιας συνεργασίας που ουδόλως λαμβάνει υπόψιν την ανάγκη λήψης άμεσων μέτρων για την ανακούφιση των Ελλήνων πολιτών, από την εφαρμογή των μέτρων στα οποία πρωτοστατεί το Γερμανικό πολιτικό προσωπικό.

Μένουμε αταλάντευτοι στη θέση μας και ενώνουμε τη φωνή μας, με τη φωνή διαμαρτυρίας εκατοντάδων αυτοδιοικητικών στελεχών σε όλη τη χώρα, εκφράζοντας την αγανάκτησή μας για την προσπάθεια ποδηγέτησης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ηγεμόνευσης των γερμανικών πολιτικών & οικονομικών συμφερόντων.

Διακηρύσσουμε ότι  είμαστε υπέρ της ανάπτυξης σχέσεων φιλίας και συνεργασίας με όλους τους λαούς και όλους τους Οργανισμούς, αρκεί να διέπονται από τις αρχές της ισότητας, της ισονομίας και του αλληλοσεβασμού.

Όσο αυτά τα κριτήρια δεν τηρούνται, επαναλαμβάνουμε για ακόμη μια φορά ότι ο κ. Φούχτελ και οι συν αυτώ της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης είναι ανεπιθύμητοι...

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 1.11.2016

leivada_banner copy.png