ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ανακοίνωση της Ενωμένης Ανεξάρτητης Κεφαλλονιάς
Διαφήμιση
1/2020
M T W T F S S
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανακοίνωση της Ενωμένης Ανεξάρτητης Κεφαλλονιάς

PDFΕκτύπωσηE-mail

Με μεγάλο ενδιαφέρον πληροφορηθήκαμε τη δήλωση - καταγγελία του Αναπληρωτή Δημάρχου κ. Διονύσιου Λυκούδη σε συνέχεια των δηλώσεων του επικεφαλή μας κ. Θεόφιλου Μιχαλάτου.

Δηλώσεις που έρχονται ως απόρροια του θεσμικού ρόλου που έχει αναλάβει ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης αλλά και της υπόσχεσης που έχει δώσει στον Κεφαλονίτικο λαό: Να τον κρατάει ενήμερο για τα δημοτικά τεκταινόμενα.

Ως εκ τούτου, για μας, η ενημέρωση των συντοπιτών μας για τον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών των παραλιών και των σπηλαίων εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής αλλά και η ενημέρωση για τις αναθέσεις σε «ημετέρους», δεν αποτελεί απλά καθήκον, αποτελεί ηθική υποχρέωση.

Από την άλλη η Δημοτική Αρχή αντί να χρησιμοποιήσει νούμερα και στοιχεία για να υπερασπιστεί τη διαχείριση της, δια στόματος Αναπληρωτή Δημάρχου, αποφάσισε να θολώσει τα νερά και να κατηγορήσει τον επικεφαλή μας για το «χρεωστικό άνοιγμα του θρυλικού Δήμου Λειβαθούς».

Ένα χρεωστικό άνοιγμα που όλα τα έγγραφα που έχει στη διάθεση της η Δημοτική Αρχή αποδεικνύουν τη δημιουργία του κατά τη προηγούμενη τετραετία (2003-2006) που ανέλαβε Δήμαρχος ο κ. Μιχαλάτος καθώς και τα αποτελέσματα της χρηστής και διαφανής διαχείρισης που άσκησε ως Δήμαρχος Λειβαθούς. Μιας διαχείρισης που μείωσε τα χρέη του Δήμου Λειβαθούς κατά 1.000.000 ευρώ.

Αν τώρα κάποιοι δεν ικανοποιούνται από δημόσια έγγραφα, ας ανατρέξουν σε παλιότερες δημόσιες δηλώσεις του Δημάρχου κ. Παρίση οι οποίες όχι μόνο αναγνωρίζουν τη χρηστή διαχείριση του κ. Μιχαλάτου αλλά και προσδιορίζουν χρονικά  τη δημιουργία του χρεωστικού ανοίγματος στην τετραετία 2003-2006.

Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους Κεφαλονίτες ότι τίποτα δεν μας φοβίζει. Αντίθετα αυτού του τύπου καταγγελίες μας δίνουν  δύναμη να συνεχίσουμε την άσκηση κριτικής και ελέγχου στα δημοτικά πεπραγμένα. Σύντομα, μάλιστα,  θα επανέλθουμε με στοιχεία και για άλλα ζητήματα του Δήμου μας.

Πάντως αν ο Αναπληρωτής Δήμαρχος συνεχίσει να μη δίνει στη δημοσιότητα στοιχεία για τη διαχείριση του Δήμου Κεφαλονιάς, τότε είναι πιθανόν η τετραετία του να καταγραφεί ως μαύρη σελίδα στην ιστορία της τοπικής αυτοδιοίκησης του νησιού μας.

Εκ του Γραφείου Τύπου της

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 11.12.2015

leivada_banner copy.png