ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Αδικαιολόγητα απούσα η Δημοτική Αρχή
Διαφήμιση
2/2020
M T W T F S S
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αδικαιολόγητα απούσα η Δημοτική Αρχή

PDFΕκτύπωσηE-mail

Χθες 30 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Ληξούρι συνάντηση διαβούλευσης με θέμα  «Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση (ΟΧΕ) για την περιοχή της Παλικής».

Μια συνάντηση άκρως σημαντική  για το μέλλον της Παλικής που αυτή τη στιγμή βιώνει και τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης  αλλά και τις συνέπειες των καταστρεπτικών  σεισμών του 2014.

Ο περιφερειάρχης, ο αντιπεριφερειάρχης, περιφερειακοί σύμβουλοι, δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης και άλλοι εκπρόσωποι τοπικών φορέων έδωσαν το παρόν. Όλοι εκτός από τον Δήμαρχο κ. Παρίση. Η «μπετόν αρμέ» Δημοτική Αρχή εκπροσωπήθηκε μόνο από δύο δημοτικούς συμβούλους. Τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Παλικής κ. Μοσχονά ο οποίος παρέστη  στην αρχή, όσο τα φλας των φωτογράφων άστραφταν, και τον κ. Κατσιβέλη ο οποίος προς τιμήν του έμεινε  μέχρι το τέλος.

Σε μια συνάντηση όπου η Δημοτική Αρχή θα έπρεπε να έχει προνοήσει  έτσι ώστε η παρουσία της να είναι καθοριστική και καταλυτική με συγκεκριμένες προτάσεις, πλάνα, χρονοδιαγράμματα και βιώσιμους στόχους, αντιθέτως κατάφερε να κάνει αισθητή την απουσία της.

Ποιες ήταν άραγε οι τόσες σημαντικές υποχρεώσεις της Δημοτικής Αρχής, που δεν της επέτρεψαν μια «αξιοπρεπή» παρουσία κατά τη χθεσινή συνάντηση;

Εκ του Γραφείου Τύπου

Της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 1.12.2015

leivada_banner copy.png