ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
5/2019
M T W T F S S
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

To EKKI για το 37ου Συνεδρίου της ΓΣΕΕ

ΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 15 Μάρτιος 2019 11:52

Με αφορμή τη διεξαγωγή στην Καλαμάτα του 37ου Συνεδρίου της ΓΣΕΕ το Δ.Σ. του ΕΚΚΙ καταγγέλλει τη στάση της πλειοψηφίας ,πως μόνος σκοπός τους, είναι η διεξαγωγή ενός συνεδρίου – παρωδία – μηχανισμών – νόθων αντιπροσώπων κι εργοδοτών!

Αυτά όμως που διαδραματίζονται ήδη από την πρώτη ημέρα έναρξης του Συνεδρίου, πραγματικά ξεπερνούν κάθε προηγούμενο!!

Mε βάση το πρόγραμμα, που οι ίδιοι έχουν εκδώσει και έχουν παραδώσει στους αντιπροσώπους, σήμερα και από τις 9 το πρωί, θα έπρεπε να πιστοποιούνται οι σύνεδροι για το 37ο συνέδριο της ΓΣΕΕ.

Περισσότερα...

 

Έφυγε από τη ζωή ο μεγάλος Κεφαλλονίτης ιστορικός Σπύρο Βρυώνης (1928-2019).

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 14 Μάρτιος 2019 17:25

Μια σημαντική προσωπικότητα του Ελληνισμού, ο ιστορικός Σπύρος Βρυώνης έφυγε από την ζωή την περασμένη Δευτέρα στο Σακραμέντο της Καλιφόρνια. Ο Σπυρίδων Βρυώνης άφησε εποχή με το έργο του, ενώ κορυφαία θεωρείται η επιστημονική δουλειά που άφησε πίσω του για τους διωγμούς που υπέστησαν της Ελληνες της Κωνσταντινούπολης τον Σεπτέμβριο του 1955.

Γεννήθηκε στις 18 Ιουλίου του 1928 στην Μέμφιδα του Τεννεσί των Ηνωμένων Πολιτειών, από γονείς μετανάστες καταγόμενους από την Κεφαλονιά.

Το 1950 αποφοίτησε από το South- Western College της Μέμφιδας και έλαβε υποτροφία από το ίδρυμα Fulbright προκειμένου να ειδικευθεί στην ελληνική κλασική φιλολογία και αρχαιολογία στην Αμερικανική Σχολή Κλασικών Σπουδών της Αθήνας.

Περισσότερα...

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ από την Ομάδα Γυναικών Ληξουρίου

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 14 Μάρτιος 2019 12:22

Η Ομάδα Γυναικών Ληξουρίου σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει με θέμα την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ένα μικρό χαιρετισμό από το Σύλλογό μας, προβολή ταινίας με θέμα την Ημέρα της Γυναίκας και μια μουσική παρέμβαση από το Στέλιο Μαγαλιό.

Σας περιμένουμε στο χώρο του Μουσείου Παρασκευή 15 Μάρτη 7.30 μ.μ.

8η Μάρτη: Σύμβολο αγώνα. Θα μας οδηγεί και τούτο τον αιώνα…

Παλεύουμε μαζί για δημιουργική ζωή με δικαιώματα στην εργασία και στη μητρότητα.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ,14/3/2019, #ODYSSEIA

 
 

Ανακοίνωση Σωματείου Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Κεφαλονιάς Ιθάκης

ΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 13 Μάρτιος 2019 10:29

Για τo εκπαιδευτικό συλλαλητήριο της 14ης Μαρτίου

Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Κεφαλονιάς-Ιθάκης απευθύνει πλατύ κάλεσμα σε όλο το λαό και τους εργαζόμενους, στους εκπαιδευτικούς, σε όλα τα μαθητικά συμβούλια και προσωπικά σε κάθε μαθητή στους συλλόγους και την Ένωση Γονέων, στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο που πραγματοποιείται την Πέμπτη 14 Μάρτη στις 11.30 έξω από την Αντιπεριφέρεια.

Μόνο με τον αγώνα μας θα επιβάλουμε λύσεις.

Οι εξαγγελλόμενες προσλήψεις στη δημόσια εκπαίδευση καλύπτουν ένα ελάχιστο ποσοστό από τα χιλιάδες διαπιστωμένα κενά. Το κυριότερο όμως είναι το καινούριο σύστημα διορισμών. Εδώ και χρόνια οι εργαζόμενοι στην ιδιωτική εκπαίδευση «κυνηγάνε» και πληρώνουν ατομικά προσόντα (μεταπτυχιακά, σεμινάρια, πιστοποιήσεις, ξένες γλώσσες). Εδώ και χρόνια το επιχειρηματικό «κύκλωμα» πιστοποίησης προσόντων κερδίζει, και κερδίζει πολλά. Με βάση το καινούριο σύστημα διορισμών όλα τα παραπάνω μονιμοποιούνται και

Περισσότερα...

 

Ανακοίνωση Σωματείου Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Κεφαλονιάς Ιθάκης

ΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 13 Μάρτιος 2019 10:24

Για τα γεγονότα στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας

Καταγγέλλουμε σε όλους τους εργαζόμενους των νησιών μας τις μεθοδεύσεις της πλειοψηφίας της Ο.Ι.Υ.Ε., δηλαδή ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ και ομάδα Βασιλόπουλου για την απαράδεκτη στάση της όλο το διήμερο και την απόλυτη ευθύνη που έχουν οι ανωτέρω εργατοπατέρες για τα τεκταινόμενα στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας.

Αυτοί οι «συνδικαλιστές» είναι που στην πρώτη γραμμή του κινήματος βάζουν τους εργοδότες, τους διευθυντές και τους προϊσταμένους, βαφτίζοντάς τους απλούς εργαζόμενους, που με διαδικασίες «μαϊμού» εμφανίζουν εκατοντάδες αντιπροσώπους από σωματεία που δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι. Άλλωστε είναι και οι ίδιοι εργοδότες, όπως ο γνωστός Καραγεωργόπουλος που είναι διευθύνων σύμβουλος Α.Ε. και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων ταυτόχρονα.

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 12 από 411

leivada_banner copy.png