ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
8/2019
M T W T F S S
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΠΥΡΟΥ ΔΙΟΝ. ΜΑΤΙΑΤΟΥ

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 06 Ιούνιος 2019 19:12

ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ»

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, στους συνδημότες μου από τη Λειβαθώ, το Αργοστόλι, τον Ελειό - Πρόνους, τα Ομαλά και τα χωριά τους, που με τίμησαν με την ψήφο τους.

Ευχαριστώ τον Θεόφιλο Μιχαλάτο, που με συμπεριέλαβε, στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, Δημοτική Συμπολιτεία, καθώς και όλους τους συνυποψήφιους μου για τον καθαρό και τίμιο αγώνα, που δώσαμε όλοι μαζί, κυνηγώντας το όραμα να κερδίσουμε και ν’ αλλάξουμε σελίδα στο Δήμο μας και στο νησί μας. Μπορεί να μην συμπλήρωσα τον απαιτούμενο αριθμό ψήφων για την εκλογή μου, θεωρώ όμως ότι κέρδισα, γιατί το όραμα επετεύχθη.

Περισσότερα...

 

Α. Θεοπεφτάτου: Περί τροπολογιών

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 06 Ιούνιος 2019 10:01

Τροπολογίες κατέθεσε χθες η βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας: «Κύρωση της Συμφωνίας μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης του Αζερμπαϊτζάν για την προστασία του περιβάλλοντος», οι οποίες αίρουν γραφειοκρατικές αγκυλώσεις και καλύπτουν νομοθετικά κενά σε θέματα πολεοδομικά και περιβαλλοντικά. Είναι γεγονός ότι αφορούν τους πολίτες των νησιών μας, αλλά και άλλων περιοχών.

Περισσότερα...

 

Η αλήθεια για το περιεχόμενο των τροπολογιών από την βουλευτή Κεφαλλονιάς και Ιθάκης κ. Θεοπεφτάτου

ΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 05 Ιούνιος 2019 17:25

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ – ΠΡΟΣΘΗΚΗ

στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας: «Κύρωση της Συμφωνίας μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης του Αζερμπαϊτζάν για την προστασία του περιβάλλοντος»

ΘΕΜΑ : Μη προβολή δικαιωμάτων κυριότητας από το Δημόσιο σε δάση και δασικές εκτάσεις κείμενες στα Επτάνησα, για τις οποίες δεν ισχύει το τεκμήριο κυριότητας που θεσπίστηκε από το από 16-11-1836 Β.Δ. περί ιδιωτικών δασών

Α. ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Με την προτεινόμενη διάταξη εισάγεται ρύθμιση στο άρθρο 10 του Ν. 3208/2003, με το οποίο ρυθμίζονται ζητήματα ιδιοκτησίας επί δασών, δασικών εκτάσεων και εκτάσεων των παραγράφων 5α και 5β του άρθρου 3 του Ν. 998/1979 και απαριθμούνται οι περιπτώσεις,

Περισσότερα...

 
 

Συγχαρητήρια από την Ένωση Ξενοδόχων για τις νέες δημοτικές αρχές σε Κεφαλλονιά και Ιθάκη

ΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 05 Ιούνιος 2019 09:32

Το Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλλονιάς και Ιθάκης, θα ήθελε να ευχηθεί στους νεο-εκλεγέντες Δημάρχους του Νησιού μας, Μιχαλάτο Θεόφιλο, Κατσιβέλη Γεώργιο και Μονιά Μάκη, καλή επιτυχία στο έργο τους και καλή δύναμη στα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν.

Επίσης στον επανεκλεγέντα Δήμαρχο Ιθάκης κ. Στανίτσα Διονύση καλή συνέχεια στο έργο που έχει ξεκινήσει .

Περισσότερα...

 

Αφροδίτη Θεοπεφτάτου: Κατέθεσε τρεις τροπολογίες στη Βουλή για την Κεφαλλονιά

ΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 05 Ιούνιος 2019 09:29

Οργισμένη αντίδραση της ΝΔ που μιλάει για «ρουσφέτια» & δεν ψηφίζει!

Ποδαρικό με τρεις τροπολογίες έκανε η Αφροδίτη Θεοπεφτάτου από τον ΣΥΡΙΖΑ. Οργισμένη αντίδραση από την αντιπολίτευση. Κατηγορούν την κυβέρνηση για ρουσφέτια πριν από τις εκλογές.

Και πριν αλέκτωρ… άρχισε να βρέχει τροπολογίες στην Βουλή από την κυβέρνηση για να ψηφιστούν μέχρι να κλείσει για τις εκλογές. Το ποδαρικό έγινε με την μορφή κατάθεσης τριών βουλευτικών τροπολογιών που κατέθεσε η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Θεοπεφτάτου και αφορούν την εκλογική της περιφέρεια την Κεφαλλονιά.

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 13 από 210

leivada_banner copy.png