ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
5/2019
M T W T F S S
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σπύρος Κουνάδης: Δήλωση υποψηφιότητας

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 22 Απρίλιος 2019 11:57

Φίλες και Φίλοι,

Κάθε μέρα διαβάζουμε ανακοινώσεις από τους υποψηφίους για τις Δημοτικές Εκλογές, που γράφουν και υπόσχονται τα ίδια και τα ίδια. Λόγια ωραία, λόγια μεγάλα, λόγια γεμάτα υποσχέσεις, λόγια χιλιοειπωμένα που κάποτε τα πιστέψαμε, πήραν την ψήφο μας και ποτέ δεν κράτησαν τον λόγο τους.

Στο τέλος μας άφησαν μια πικρία, απογοήτευση, αγανάκτηση και οργή. Πιστέψτε με, το ίδιο αισθάνομαι και εγώ. Όμως ζω μόνιμα σε αυτόν τον τόπο και δε θέλω να ξανανιώσω αυτά τα συναισθήματα.

Είμαι ενεργός πολίτης και δεν μπορώ να κοιτάζω από μακριά την αδιαφορία του Δήμου, για τα απλά καθημερινά προβλήματα. Έχω ξαναυπηρετήσει την Τοπική Αυτοδιοίκηση ως αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ. Έχω χρόνο, γνώσεις και πείρα, ώστε να θέλω να υπηρετήσω τους συμπολίτες μου και να συνεισφέρω σε μία καλύτερη ζωή σε αυτόν τον όμορφο τόπο.

Να είστε βέβαιοι ότι θα εξαργυρώσω την ψήφο σας και θα την ανταποδώσω με αγάπη, κατανόηση, πράξεις και έργα. Εγγυτής μου είναι ο ικανότατος υποψήφιος δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, που στον ανεξάρτητο συνδυασμό του ''Δημοτική Συμπολιτεία'' θα είμαι και εγώ υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

Φιλικά

Σπύρος Γερ. Κουνάδης

Συνταξιούχος Πολεοδομίας Αργοστολίου

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 22/4/2019 #ODUSSEIA

 

Σπύρος Ματιάτος: Αυτά μπορούσαν να προσφέρουν, αυτά προσέφεραν. Δεν έχουν κάτι άλλο

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 22 Απρίλιος 2019 11:42

Περισσότερα...

 

Ο συνδιασμός μας στα χωριά της Παλικής

ΕκτύπωσηE-mail

Κυριακή, 21 Απρίλιος 2019 19:50

Με την επίσκεψη μας στα Βλιχάτα την 20η Απριλίου, ο συνδυασμός μας σχεδόν ολοκλήρωσε τις επισκέψεις στα χωριά της Παλικής.

Ακούσαμε τα προβλήματα των χωριών και μοιραστήκαμε με τους συγχωριανούς μας τις σκέψεις, και τις προτάσεις μας για την επόμενη μέρα των εκλογών.

Σε όλα τα χωριά, όλοι οι παριστάμενοι, περιέγραψαν με τέσσαρες λέξεις την κατάσταση στα χωριά, που άλλωστε και εμείς γνωρίζαμε.

ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ!!

Περισσότερα...

 
 

Διονύσης Σκλαβουνάκης: Υποψήφιος με τον συνδιασμό Ισχυρή Κεφαλλονιά

ΕκτύπωσηE-mail

Κυριακή, 21 Απρίλιος 2019 19:50

Περισσότερα...

 

Σύσκεψη στη Βουλή για τα προβλήματα στο χώρο της Υγείας για την Κεφαλλονιά

ΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 20 Απρίλιος 2019 12:35

Το τελευταίο διάστημα παρακολουθούμε όλες τις εξελίξεις στο χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς και έχουμε συνεχή επικοινωνία με όλα τα μέρη του σε μια προσπάθεια να λυθούν τα προβλήματα που ταλανίζουν τους εργαζόμενούς του και, κυρίως, τους ασθενείς.

Σε συνέχεια των συνεχών συζητήσεων και διαβουλεύσεων πραγματοποιήθηκε χθες μία σύσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων, παρουσία του Υπουργού Ανδρέα Ξανθού και του Αναπληρωτή του Παύλου Πολάκη, με τη Βουλευτή Κεφαλονιάς-Ιθάκης, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, τον Υποδιοικητή της 6ης Υ.ΠΕ. Δημήτρη Κωστακιώτη, το Διοικητή του Γ.Ν.Κ. Νίκο Βιβλάκη, τον Υποδιοικητή Δημήτρη Δημουλιό, και το αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. του Γ.Ν.Κ., Σοφία Αράβου-Παπαδάτου.

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 10 από 194

leivada_banner copy.png