ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
10/2019
M T W T F S S
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Εκλογή νέου Συντονιστικού στην Οργάνωση Κρανιάς του ΣΥΡΙΖΑ» - Περί ψήφου των Αποδήμων

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 14 Οκτώβριος 2019 23:17

Μετά τις τελευταίες αρχαιρεσίες που έλαβαν χώρα στην Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κρανιάς, προέκυψε νέα Συντονιστική Επιτροπή πενταμελούς σύνθεσης και με ποσόστωση φύλου στο 40%. Τα στελέχη που απαρτίζουν τη νέα Συντονιστική Επιτροπή είναι (με αλφαβητική σειρά) οι :

Βαρούχας Γιάννης

Μαρκάτου-Αλυσανδράτου Μαρία

Μποζάς Νίκος

Παπαχρίστου Κάκια και

Σινόπουλος Νίκος

Περισσότερα...

 

ΕΚΚΙ : Οι ιμπεριαλιστές την γη ξαναμοιράζουν με των λαών το αίμα τα σύνορα χαράζουν

ΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 11 Οκτώβριος 2019 19:46

Το Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς & Ιθάκης , καταγγέλλει τη νέα ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Συρία, με τη νέα εισβολή της Τουρκίας.

Η ιμπεριαλιστική επέμβαση εντάσσεται στα αμερικανοΝατοϊκά σχέδια στα πλαίσια των ανταγωνισμών, του ελέγχου των πλουτοπαραγωγικών πηγών.

Σε αυτούς τους ανταγωνισμούς που εντείνονται στην περιοχή μας, η κυβέρνηση της ΝΔ συνεχίζει εκεί που σταμάτησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, να αποτελεί τον καλύτερο σημαιοφόρο των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ και αυτό καταγράφηκε στην πρόσφατη επίσκεψη του υπουργού εξωτερικών Πομπέο και την υπογραφή της νέας συμφωνίας Ελλάδας – ΗΠΑ για τις βάσεις.

Περισσότερα...

 

Μέτρα για τους πλημμυροπαθείς στην Αγία Ευφημία Πυλάρου του Νομού Κεφαλονιάς

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 10 Οκτώβριος 2019 18:22

Οι αλλεπάλληλες πλημμύρες στην Αγία Ευφημία στην περιοχή της Πυλάρου στο Νομό Κεφαλονιάς, για άλλη μια χρονιά απείλησαν ανθρώπινες ζωές και κατέστρεψαν δημόσιες υποδομές και περιουσίες.

Οι πλημμύρες άρχισαν να εμφανίζονται στην περιοχή, μετά την εγκατάσταση ανεμογεννητριών. Αυτή είναι η βασική αιτία του φαινομένου που επαναλαμβάνεται τα τελευταία χρόνια συστηματικά, (φέτος δύο φορές μέχρι σήμερα, καθώς και το 2011 το 2012 το 2014 το 2015 και το 2016). Η υποταγή της χρήσης των βουνών της περιοχής στο κέρδος, που εκφράζεται πριν απ όλα με ασύδοτη εγκατάσταση ανεμογεννητριών από τα μονοπώλια, τα μπαζώματα ρεμάτων την ανυπαρξία αναδάσωσης εκτάσεων κ.α.

Περισσότερα...

 
 

Αναρτήθηκαν οι αποφάσεις για την Κηρυξη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης των πληγεισών περιοχών

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 08 Οκτώβριος 2019 11:20

Σας ενημερώνουμε ότι αναρτήθηκαν οι αποφάσεις του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, που αφορούν στην Κήρυξη σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας, της Δημοτικής Ενότητας Πυλάρου, του Δήμου Σάμης (ΑΔΑ: 7Ν7046ΜΚ6Π-4ΞΥ) και της Τοπικής Κοινότητας Νυφίου, του Δήμου Αργοστολίου (ΑΔΑ: ΨΕΕ046ΜΚ6Π-1ΥΦ), της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα της 3ης και 4ης Οκτωβρίου 2019.

Τέλος ευχαριστούμε την κ. Περιφερειάρχη και τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, κ. Χαρδαλιά Νικόλαο, για την άμεση κινητοποίησή τους

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π. Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

 

Τον βουλευτή Κεφαλονιάς-Ιθάκης Παναγή Καππάτο “καλεί” η Ανοιχτή Συνέλευση ενάντια στην εξόρυξη

ΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 02 Οκτώβριος 2019 15:34

Αξιότιμε κύριε Βουλευτή,

όπως ήδη γνωρίζετε την Τρίτη 1η Οκτωβρίου 2019 θα κληθείτε ενώπιον της εθνικής αντιπροσωπείας ως κοινοβουλευτικός αντιπρόσωπος των νησιών μας να δώσετε την ψήφο σας στο νομοσχέδιο της Κυβέρνησης για την παραχώρηση δυο ακόμη θαλάσσιων οικοπέδων στο Ιόνιο και την Κρήτη, με σκοπό την εξόρυξη υδρογονανθράκων από συγκεκριμένες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο κλάδο.

Όπως πολύ πιθανόν να γνωρίζετε, για το ζήτημα αυτό, ήτοι το ζήτημα των εξορύξεων υδρογονανθράκων στα θαλάσσια οικόπεδα του Ιόνιου και πιο συγκεκριμένα στα όμορα των νησιών μας θαλάσσια οικόπεδα, το συντριπτικό σύνολο των κατοίκων των νησιών μας έχει εκφράσει την πλήρη, απόλυτη, συμπαγή και διάχυτη άρνηση και αντίδρασή του εδώ και αρκετό καιρό, και μάλιστα με κάθε δυνατό και πρόσφορο μέσο. Έχουμε κυριολεκτικά ξεσηκωθεί, και όχι φυσικά τυχαία, όχι χωρίς λόγο. Κι αυτό γιατί ένα ολόκληρο σύνολο αποδείξεων, εμπειριών, μελετών, εκθέσεων, στατιστικών, αναλύσεων και τόσα άλλα που προέρχονται από την διεθνή και ευρωπαϊκή εμπειρία και την ανεξάρτητη κοινότητα διακεκριμένων Ελλήνων και ξένων επιστημόνων, κατατείνει με αδιαμφισβήτητο τρόπο στο γεγονός ότι οι θαλάσσιες εξορύξεις αποτελούν μια άμεση και άκρως επικίνδυνη απολύτως

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 1 από 216

leivada_banner copy.png