ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
8/2019
M T W T F S S
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ & ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 21 Ιούνιος 2019 16:13

Εργαζόμενοι, εργαζόμενες, αυταπασχολούμενοι, φτωχοί αγρότες, νέες και νέοι

Στα πλαίσια του προγράμματος των περιοδειών και ομιλιών των υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ σε ξενοδοχεία και άλλους χώρους δουλειάς, κλιμάκιο της ΤΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Δημήτρη Μαντζουράτο, επισκέφτηκε το ξενοδοχείο «White Rocks». Η εργοδοσία δεν επέτρεψε να γίνει περιοδεία στο ξενοδοχείο και να έρθουν σε επαφή με τους εργαζόμενους, ούτε και την ώρα του διαλείμματος, λέγοντας μάλιστα ότι όταν οι εργαζόμενοι έχουν δουλειά δεν κάνουν διάλειμμα.

Περισσότερα...

 

Νέα προσπάθεια οικονομικής εξαπάτησης, μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 20 Ιούνιος 2019 17:22

Περισσότερα...

 

Aπεργία από το ΕΚΚΙ

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 18 Ιούνιος 2019 11:35

Συνάδελφισσα, συνάδελφε

άλλη μια σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει. Μια ακόμα σεζόν με ατελείωτες ώρες στη δουλειά, εντατικοποίηση, πίεση, άγχος, τραυματισμούς για ένα μεροκάματο, κι αυτό κουτσουρεμένο.

Η μεγαλοεργοδοσία των ξενοδοχείων, οι μεγάλοι επιχειρηματίες στην εστίαση, αποθρασυμένοι από την διαρκή στήριξη των κομμάτων της πλουτοκρατίας και ειδικά της σημερινής κυβέρνησης, ετοιμάζει νέα επίθεση στα δικαιώματά μας.

Περισσότερα...

 
 

Γεράσιμος Σωτ. Γαλανός: Εορτή του Αγίου Πνεύματος στο ναό της Αγίας Τριάδας Ληξουρίου

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 17 Ιούνιος 2019 20:42

Με λαμπρότητα τελέστηκε ο εσπερινός της εορτής του Αγίου Πνεύματος στο ιερό ναό της Αγίας Τριάδας Ληξουρίου. Συλλειτούργησαν οι ιερείς : π. Ιωάννης Φραγκισκάτος που είναι και εφημέριος του ναού , ο π. Χαράλαμπος Μαρκέτος και ο π. Νικόλαος Σωτήρας. Από τον καλανάρχο υπηρέτησαν το ψαλτικό άκουσμα οι ψαλτάδες του Ληξουρίου με πρώτον, τον Αντώνιο Έρτσο και τους : Σταύρο Συνοδινό -Χούσο, Σπύρο Θεοτοκάτο, Σπύρο Αλεξανδρόπουλο , Δημήτρη Μοσχόπουλο, Χαράλαμπο Μαρκαντωνάτο –Πυλαρινόν, Χαράλαμπο Πιτσινή.

Περισσότερα...

 

Ε.Α.Σ. : «Πονοκέφαλος» στο ντόπιο Αγροτικό κόσμο οι ποινές από 15 Ιουνίου

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 17 Ιούνιος 2019 17:08

Ο Ε.Α.Σ. (ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ) Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι η ψήφιση του νόμου 4492/2017 δημιουργεί νέες υποχρεώσεις στους ντόπιους Παραγωγούς και Εμπόρους αγροτικών προϊόντων.

Αναλυτικότερα, από 15 Ιουνίου 2019 τίθεται σε ισχύ η καταγραφή τιμολογίων για πωλήσεις νωπών και ευπαθών κηπευτικών, ιχθυοκομικών και τυροκομικών προϊόντων.

Η υποχρέωση ανάρτησης στην ψηφιακή πλατφόρμα που έχει δημιουργηθεί στο www.minagric.gr. αφορά όλους τους ντόπιους Παραγωγούς, οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων (Μ.Α.Α.Ε.), ανεξαρτήτως καθεστώτος ένταξης (ειδικό ή κανονικό) και ανεξαρτήτως αν πρόκειται για τιμολόγια έκδοσης τους, τιμολόγια αγοράς που τους έχουν εκδοθεί, εκκαθαρίσεις κλπ.

Πρέπει λοιπόν να αναρτηθεί το τιμολόγιο μέχρι 25 ημέρες μετά από την ημερομηνία που εκδόθηκε. Από την 26η ημέρα και μέχρι και την 50η επιβάλλεται στον Παραγωγό πρόστιμο

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 9 από 424

leivada_banner copy.png