ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
2/2020
M T W T F S S
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΠΑΙΔΕΙΑ

“Υλοποίηση προγράμματος Αγωγής Υγείας στα Δημοτικά Σχολεία”

ΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 21 Φεβρουάριος 2020 20:14

Με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της μαθητικής κοινότητας για θέματα Αγωγής Υγείας και απώτερο στόχο την αλλαγή συνηθειών και την υιοθέτηση υγιεινών συμπεριφορών και στάσεων ζωής, η Υπηρεσία μας ξεκινάει την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020 την υλοποίηση του προγράμματος E-BUG «Οι μαθητές στη χώρα των Μικροβίων».

Το πρόγραμμα απευθύνεται στις τάξεις Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ των Δημοτικών Σχολείων, και θα πραγματοποιηθεί από υπαλλήλους -επαγγελματίες υγείας, της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π. Ε Κεφαλληνίας.


Περισσότερα...

 

ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 21 Φεβρουάριος 2020 20:10

Στο πλαίσιο του προγράμματος του Ληξουριώτικου Καρναβαλιού 2020 καλούνται οι μαθητές των τάξεων Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού τη Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 4 μ.μ., στο χώρο του Μουσείου Ληξουρίου, για να πάρουν μέρος στα Θεατρικά Παιχνίδια, που θα πραγματοποιηθούν με την καθοδήγηση της Θεατρικής Ομάδας Ληξουρίου.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Με τη συνεργασία του 1ου Νηπιαγωγείου Ληξουρίου και της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης διοργανώνονται οι παρακάτω εκδηλώσεις στο χώρο του Μουσείου Ληξουρίου:

-Σάββατο, 7 Μαρτίου 2020, 5 μ.μ.

Ημερίδα για την πρόληψη του παιδικού ατυχήματος στο Σχολείο


Περισσότερα...

 

21 Φεβρουαρίου παγκόσμια ημέρα μητρικής γλώσσας: Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 20 Φεβρουάριος 2020 21:34

Ανοικτή επιστολή προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων

Αξιότιμη κυρία Υπουργέ

Ως γνωστό, η 21 Φεβρουαρίου είναι παγκόσμιος ημέρα μητρικής γλώσσας που καθιερώθηκε το 1999 από τη Γενική Συνέλευση της ΟΥΝΕΣΚΟ, με αφορμή τη σφαγή της Ντάκα στις 12 Φεβρουαρίου του 1952…

Η μητρική γλώσσα ενός λαού δεν είναι απλώς ένα μέσο επικοινωνίας ή ένα όχημα μεταφοράς πληροφοριών και γνώσεων, συναισθημάτων και σκέψεων. Στην μητρική γλώσσα έχουν γραφτεί διαχρονικά τα βιώματα, οι αξίες και οι αντιλήψεις που έχουν υιοθετηθεί ανά τους αιώνες από μια γλωσσική κοινότητα.


Περισσότερα...

 
 

Εργαστήρι: Καρναβαλικά Καπέλα στο Ληξούρι

ΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 19 Φεβρουάριος 2020 21:23

Πραγματοποιήθηκε χθες με τη συμμετοχή πολλών μικρών καρναβαλιστών η κατασκευή καρναβαλικού καπέλου στην κεντρική πλατεία Ληξουρίου . Ήταν μια όμορφη εκδήλωση της Οργανωτικής Καρναβαλικής Επιτροπής του Δήμου Ληξουρίου με σκοπό να δώσει χαρά στους μικρούς μας φίλους , να τους διδάξει ότι στο παρελθόν όλα ήταν αυτοσχέδια και φτιάχνονταν από τους ίδιους τους συμμετέχοντες και να τους προετοιμάσει για τις μεγαλύτερες Καρναβαλικές εκδηλώσεις που έρχονται.

Τα μικρά παιδιά κόλλησαν διακοσμητικά, πολύχρωμες φούντες, κορδέλες και κομφετί , χόρεψαν και γέλασαν με την ψυχή τους .


Περισσότερα...

 

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 18 Φεβρουάριος 2020 20:49

το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 στις 11.00 π.μ. στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Με στόχο την ανάδειξη, την προβολή, την ενίσχυση εκμάθησης και χρήσης της ελληνικής γλώσσας, η Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού διοργανώνει το Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020, στις 11.00 π.μ., στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, αίθουσα «Νίκος Σκαλκώτας», Εκδήλωση - Ημερίδα για την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας, με συμμετοχή του Επιτρόπου Προεδρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, αρμόδιου για τα θέματα της Διασποράς.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν οι κ. Κωνσταντίνος Βλάσης, Υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό, ο κ. Φώτης Φωτίου, Επίτροπος Προεδρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Διασποράς, η κα Σοφία Ζαχαράκη, Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και ο κ. Γεώργιος Πατούλης, Περιφερειάρχης Αττικής.


Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 1 από 260

leivada_banner copy.png