ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
8/2019
M T W T F S S
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προεκλογική περιοδεία κλιμακίου του ΚΙΝΑΛ

ΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 29 Ιούνιος 2019 18:23

Συνεχίζοντας την προεκλογική περιοδεία, κλιμάκιο του ΚΙΝΑΛ, αποτελούμενο από τους Αλέκο Καλαφάτη, Σπύρο Μοσχόπουλο, Γιώργο Τσιλιμιδό, Βίκτωρα Ρουχωτά μαζί με την υποψήφια του ψηφοδελτίου Βίκυ Τσιμάρα, επισκέφθηκαν τα χωριά Φαρακλάτα, Διλινάτα, Ομαλά. Γριζάτα, Ζερβάτα, Πυργί και Πόρο.

Συνομίλησαν με κατοίκους οι οποίοι εξέθεσαν προβλήματα των περιοχών του. Επίσης εξέφρασαν την αγωνία τους για την Κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Η Βίκυ Τσιμάρα και τα μέλη του κλιμακίου ανέφεραν ότι ένα ισχυρό ΚΙΝΑΛ θα είναι εγγύηση για τα πολιτικά πράγματα που θα προκύψουν από τις εκλογές.

Τη Δεξιά του κ. Μητσοτάκη τη γνωρίζουμε από καιρό, τη νέα Δεξιά του κ. Τσίπρα τη γνωρίσαμε και τη μάθαμε. Αντίβαρο σε αυτές τις Δεξιές πολιτικές είναι το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, το οποίο γνωρίζει πολύ καλά πως μπορεί να επιστρέψει και να επικρατήσει η λογική στην πολιτική. Γι’ αυτό είναι απαραίτητη η ενδυνάμωση και πάλι του χώρου της Κεντροαριστεράς, που εκπροσωπείται μόνο από το ΚΙΝΑΛ.

Αργοστόλι, 29/06/2019

Από το Γραφείο Τύπου

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 29/6/2019 #ODUSSEIA

 

Ανακοίνωση της Κ.Ο.Β. Σάμης-Πυλάρου του Κ.Κ.Ε. για τις κεντρικές προεκλογικές της συγκεντρώσεις

ΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 28 Ιούνιος 2019 12:48

Η Κ.Ο.Β. Σάμης-Πυλάρου του Κ.Κ.Ε. θα πραγματοποιήσει δύο προεκλογικές συγκεντρώσεις: Σάββατο 29 Ιούνη στις 8.30 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου Σάμης, και  Κυριακή 30 Ιούνη στις 8.30 μ.μ. στον Λεμονόκηπο του Πολιτιστικού Κέντρου Αγίας Ευφημίας, με ομιλήτρια την Σοφία Ποταμιάνου υποψήφια βουλευτή του Κ.Κ.Ε.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 28/6/2019 #ODUSSEIA

 

«Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. δεν έκανε τίποτα!»

ΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 28 Ιούνιος 2019 12:47

Στις περιοδείες μας συναντάμε πολύ κόσμο που έχει ειλικρινή διάθεση να συζητήσει μαζί μας γύρω απ’ τα πεπραγμένα αλλά και τα μελλούμενα της πολιτικής μας. Υπάρχουν όμως και κάποιες στείρες φωνές που με το δογματικό «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έκανε τίποτα» θέλουν να υποστηρίξουν τους πολιτικούς φορείς στους οποίους είναι ταγμένοι...

Επειδή όμως εμείς μιλάμε με πολιτικά επιχειρήματα και όχι με συνθήματα, απαντάμε σε όλους αυτούς που αναπαράγουν αυτό το ανυπόστατο σύνθημα με μερικά μόνο από τα πεπραγμένα μας που δε χωρούν αμφισβήτηση :

Περισσότερα...

 
 

Περιοδείες ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

ΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 28 Ιούνιος 2019 12:44

Στα πλαίσια του προεκλογικού αγώνα την Τετάρτη 26/06/2019 κλιμάκιο στελεχών του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, αποτελούμενο από τους Αλέκο Καλαφάτη, Σπύρο Μοσχόπουλο, Νίκο Σκλάβο και την υποψήφια του ψηφοδελτίου Βίκυ Τσιμάρα, περιόδευσε στα χωριά Βαλεριάνο, Θηράμονα, Χιονάτα, Μαυράτα, Κατελειό, Ρατζακλί και κατέληξε στη Σκάλα.

Συζητήθηκαν προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή, όπως το αλιευτικό καταφύγιο Κατελειού, ο βιολογικός καθαρισμός Σκάλα και το κυκλοφοριακό πρόβλημα στη Σκάλα.

Η υποψήφια Βίκυ Τσιμάρα ζήτησε από τους κατοίκους της περιοχής να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου για μια ισχυρή τρίτη θέση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Την Πέμπτη 27/06/2019 το βράδυ κλιμάκιο του ΚΙΝΑΛ με την υποψήφια του ψηφοδελτίου Βίκυ Τσιμάρα περιόδευσε στα χωριά Φαρακλάτα, Διλινάτα, Ομαλά.

Από το Γραφείο Τύπου

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 27/6/2019 #ODUSSEIA

 

«Σημεία του προγράμματος και περιοδεία στα χωριά της Παλικής»

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 27 Ιούνιος 2019 22:13

Μέσα απ’ τις συζητήσεις μας με τους πολίτες στις ανοικτές λαϊκές συνελεύσεις αλλά και στις περιοδείες, εντοπίζουμε ιδιαίτερο ενδιαφέρον σχετικά με τα πεπραγμένα της διακυβέρνησής μας αλλά και για το πρόγραμμα της επόμενης τετραετίας που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, και που αποτελεί το όραμά μας για την επόμενη διακυβέρνηση.

Σταχυολογούμε μερικά απ’ τα σημεία πάνω στα οποία υπήρξαν ενδιαφέρουσες συζητήσεις :

-Θεσμοθετήθηκε η πλήρης και καθολική πρόσβαση των ανασφάλιστων πολιτών στις δημόσιες δομές υγείας.

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 7 από 210

leivada_banner copy.png