ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
8/2019
M T W T F S S
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αρχίζουν οι γεωτρήσεις στην Ελλάδα

ΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 25 Σεπτέμβριος 2015 19:19

Σύμφωνα με ανακοίνωση του πρόεδρου και διευθύνων σύμβουλου της ελληνικής εταιρείας Energean, Μάθιου Ρήγα, πρόκειται μέσα στον ερχόμενο χειμώνα να λάβει χώρα η πρώτη γεώτρηση πετρελαίου στο Κατάκολο Ηλείας, κάνοντας ένα σημαντικό βήμα προς την εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου.

Επιπλέον πρόσθεσε ότι βρίσκεται σε αναμονή η αξιολόγηση των προσφορών που έχει υποβάλει στον διαγωνισμό για τις περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας και της Άρτας/Πρέβεζας, ενώ παράλληλα βρίσκεται στο τελικό στάδιο της διαπραγμάτευσης με το Μαυροβούνιο σχετικά με 3 θαλάσσια οικόπεδα στη χώρα.

Περισσότερα...

 

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΙΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 23 Σεπτέμβριος 2015 12:29

Στο πλαίσιο της στρατηγικής της ΠΙΝ για την προσέλκυση της Τουρκικής (τουριστικής ) αγοράς, θα επισκεφθούν την Κέρκυρα 9 και 10 του  Οκτώβρη, σημαντικοί παράγοντες του εξερχόμενου τουρισμού από την Τουρκία, με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων κ Orhan Cedi.

Θα πραγματοποιηθεί συνάντηση - εκδήλωση, με επιχειρηματίες και φορείς από τα Ιόνια Νησιά, με στόχο την καλύτερη το δυνατόν επαφή των φιλοξενούμενων με το τουριστικό μας προϊόν.

Όπως ήδη έχουμε προαναφέρει, το αμέσως επόμενο διάστημα, θα πραγματοποιηθούν αντίστοιχες εκδηλώσεις και παρουσιάσεις στην Αδριανούπολη και Κωνσταντινούπολη, με συμμετοχή της δικής μας πλευράς (Φορέων - επιχειρηματιών).

Σύντομα θα ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες  της εκδήλωσης της Κέρκυρας.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ

Eστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 23.9.2015

 

Τι αλλάζει στη ρύθμιση των 100 δόσεων και ποιοι εξαιρούνται

ΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 23 Σεπτέμβριος 2015 09:00

Δύο βασικές αλλαγές δρομολογούνται στη ρύθμιση των 100 δόσεων. Η απόφαση αναμένεται να υπογραφεί μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Με βάση τις διατάξεις που έχουν ψηφιστεί θα υπάρξει αύξηση του επιτοκίου στο 5% από το 3%, επιβολή επιτοκίου 5% για οφειλές έως 5.000 ευρώ που ήταν άτοκες, αύξηση δόσεων για τους έχοντες αλλά και αποβολή για όσους δεν τακτοποιούν τις τρέχουσες φορολογικές τους υποχρεώσεις, κάτι που προβλεπόταν μόνο για τις ασφαλιστικές εισφορές.

Από το επιτόκιο μπορούν να γλιτώσουν οι μικροοφειλέτες που δεν ασκούν επιχειρηματική δραστηριότητα, όσοι έχουν περιουσία ως 150.000 και όσοι έχουν ετήσιο εισόδημα ως 10.000.

Περισσότερα...

 
 

Έτοιμη η Ελλάδα για συνεργασία με τη Ρωσία για τον Turkish Stream

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 21 Σεπτέμβριος 2015 12:44

Έτοιμη να συνεχίσει την συνεργασία με τη Ρωσία επί του σχεδίου του αγωγού Turkish Stream δηλώνει η νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, μέσω του πρώην υπουργού και στελέχους των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ.

«Είμαστε έτοιμοι. Τώρα όλα εξαρτώνται από τη Ρωσία. Αυτή τη φορά θα έχουμε μια σταθερή κυβέρνηση που θα μείνει στην εξουσία για τέσσερα χρόνια.

» Έτσι θα μπορέσουμε να εργαστούμε από κοινού με τη Ρωσία στον τομέα των επενδύσεων. Αυτή τη φορά πρέπει να το κάνουμε», τόνισε ο κ. Κουίκ.

Η Ρωσία προχώρησε στο σχέδιο του αγωγού Turkish Stream μετά τις δυτικές εναντίον της κυρώσεις, ακυρώνοντας το σχέδιο του αγωγού South Stream.

Περισσότερα...

 

Εγκρίθηκε, από τον Περιφερειάρχη Θ. Γαλιατσάτο, η διάθεση πίστωσης έργων προϋπολογισμού 1,3 εκ. €

ΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 18 Σεπτέμβριος 2015 12:18

Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θόδωρος Γαλιατσάτος ενέκρινε και υπέγραψε τη διάθεση πίστωσης και τον ορισμό υπολόγου δύο έργων για την Λευκάδα, συνολικού προϋπολογισμού 1.281.152,41 ευρώ.

Συγκεκριμένα εγκρίθηκαν:

1) Διάθεση πίστωσης ποσού 951.152,41 ευρώ για το «Έργο αποκατάστασης ΧΥΤΑ και σύστημα μεταφόρτωσης μεταφοράς στερεών αποβλήτων Δήμου Μεγανησίου στη Λευκάδα» Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα – Πελοπόννησος – Ιόνιοι Νήσοι» και  φορέας υλοποίησης είναι ο Δήμος Λευκάδας.

2) Διάθεση πίστωσης ποσού 330.000 ευρώ για το έργο «Βελτίωση προσβασιμότητας και δικτύωση χώρων ενδιαφέροντος μέσω παλαιών μονοπατιών στο Μεγανήσι Λευκάδας». Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα – Πελοπόννησος – Ιόνιοι Νήσοι» και  φορέας υλοποίησης είναι ο Δήμος Λευκάδας.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 18.9.2015

 
 

Σελίδα 178 από 192

leivada_banner copy.png