ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
8/2019
M T W T F S S
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΣΤΟΝ ΙΤΑΛΙΚΟ ΤΥΠΟ ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΞΟΙ - ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ & ΖΑΚΥΝΘΟΣ

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 08 Απρίλιος 2019 13:12

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων

για την Ιταλία "VIAGGIOXTE", τον Μάρτιο και Απρίλιο φιλοξενήθηκαν σε μεγάλης κυκλοφορίας

και τουριστικού ενδιαφέροντος περιοδικά, σημαντικά άρθρα για την Κέρκυρα, τους Παξούς και Αντιπάξους καθώς και την Ζάκυνθο, τα οποία σε συνδυασμό με άλλες παράλληλες δράσεις, κρατούν στην επικαιρότητα τα νησιά μας.

Συγκεκριμένα, στο μηνιαίο περιοδικό "BelEUROPA", στο τεύχος Μαρτίου, κυκλοφορίας 45.000 τευχών, οι Παξοί και οι Αντίπαξοι φιγουράρουν σε 6 ολόκληρες σελίδες.

Περισσότερα...

 

Η υπουργός Τουρισμού παρουσίασε το πλαίσιο για την επόμενη μέρα της «ατμομηχανής» τηςοικονομίας μας

ΕκτύπωσηE-mail

Κυριακή, 07 Απρίλιος 2019 10:16

Το Στρατηγικό Σχέδιο της Ελλάδας για την επόμενη μέρα του τουρισμού, παρουσίασε η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, στην Παγκόσμια Συνδιάσκεψη του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ταξιδίων & Τουρισμού (WTTC) που πραγματοποιήθηκε στη Σεβίλλη της Ισπανίας με τη συμμετοχή κορυφαίων παραγόντων της διεθνούς τουριστικής βιομηχανίας, υπουργών και εκπροσώπων διεθνών οργανισμών.

Η κυρία Κουντουρά συμμετείχε στον 1ο Παγκόσμιο Διάλογο Ηγετών του WTTC, που φιλοξενήθηκε στη Συνδιάσκεψη, και μετέφερε το μήνυμα ότι οι κυβερνήσεις πρέπει να αναγνωρίσουν την αξία του τουρισμού, ως ισχυρή κινητήρια δύναμη για την ανάπτυξη της οικονομίας τους και όλων των παραγωγικών της κλάδων, και να θέσουν τον τουρισμό "ψηλά" στην κυβερνητική τους ατζέντα. Επεσήμανε την προστιθέμενη αξία του τουρισμού στις εθνικές

Περισσότερα...

 

Τουρισμός και Ομοσπονδία Καταλυμάτων Κεφαλλονιάς και Ιθάκης. ΣΥΝΕΔΡΙΟ Σ.Ε.Τ.Κ.Ε

ΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 03 Απρίλιος 2019 11:28

Το σύνολο των θεσμικών παρεμβάσεων για τη στήριξη και την ενδυνάμωση του κλάδου των ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων, που προέκυψαν μέσα από τη στενή συνεργασία με την ΣΕΤΚΕ - Συνομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος, παρουσίασε η Υπουργός Έλενα Κουντουρά στην έναρξη του ετήσιου συνεδρίου της ΣΕΤΚΕ.

Ο πρόεδρος της ΣΕΤΚΕ κ. Παναγιώτης Τοκούζης ευχαρίστησε την Υπουργό για το συνολικό της έργο για τη στήριξη του κλάδου, και την καθοριστική συμβολή στην επίλυση χρονιζόντων προβλημάτων και την ικανοποίηση αιτημάτων που δημιούργησαν νέες αναπτυξιακές προοπτικές για τις επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων.

Περισσότερα...

 
 

7.473.730,53 ευρώ για έργα ύδρευσης στα Ιόνια Νησιά με απόφαση του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων

ΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 03 Απρίλιος 2019 11:09

Eπτά (7) προτάσεις έργων Ύδρευσης, συνολικού προϋπολογισμού Δημόσιας δαπάνης 7.473.730,53€ εγκρίθηκαν και εντάχθηκαν στο Ε.Π «Ιόνια Νησιά 2014-2020» με απόφαση του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρου Γαλιατσάτου.

Πρόκειται για τα εξής έργα:

1.ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΟΛΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΜΠΟΧΑΛΗΣ-ΟΔΟΣ ΦΙΛΙΚΩΝ), με δικαιούχο το Δήμο Ζακύνθου, και προϋπολογισμό 771.500,00€.

2.ΑΝΤΙΚΑΤAΣΤΑΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟY ΑΓΩΓOY ΎΔΡΕΥΣΗΣ ΖΥΓOY – ΝΗΣΑΚIΟΥ (Κέρκυρα), με δικαιούχο τη ΔΕΥΑ Κέρκυρας και προϋπολογισμό 528.652,00€.

3.ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΞΩΝ, με δικαιούχο το «Δίκτυο Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη», με επιλέξιμο προϋπολογισμό 796.112,30€.

Περισσότερα...

 

O Muhammad Yunus, κάτοχος του Nobel Ειρήνης 2006 και η Λούκα Kατσέλη

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 02 Απρίλιος 2019 20:46

Σήμερα είχα την μεγάλη χαρά και τιμή να γνωρίσω έναν από τους “ήρωές μου”, τον Muhammad Yunus, κάτοχο του Nobel Ειρήνης 2006. Είναι ο άνθρωπος που πηγαίνοντας αντίθετα στο ρεύμα και στην πεπατημένη ορθοδοξία της τραπεζικής λογικής, έφτιαξε την Τράπεζα Grameen, την Tράπεζα των φτωχών. Μια Tράπεζα που δίνει μικροπιστώσεις χωρίς να ζητά εγγυήσεις, χωρίς νομικές διαδικασίες και δικηγόρους. Μια Τράπεζα που λειτουργεί σε κάθε απομακρυσμένο χωριό, που ο τραπεζικός υπάλληλος πηγαίνει στο σπίτι του δανειολήπτη και οφείλει να γνωρίζει όλη την οικογένεια. Μια Τράπεζα που στηρίζεται στην καλλιέργεια σχέσεων εμπιστοσύνης μεταξύ πιστωτή και οφειλέτη. Στην Τράπεζα αυτή, αντίθετα απ’ όλες τις άλλες Τράπεζες, υπάρχουν ελάχιστα μη εξυπηρετούμενα δάνεια.

Στην εμπνευσμένη ομιλία του κατά την αναγόρευσή του σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Οικονομικών του ΕΚΠΑ, ο Yunus μίλησε για την ανάγκη “αψήφησης του συμβατικού”. Στόχος του δασκάλου, είπε, είναι να εμφυσήσει σε κάθε νέο την πίστη ότι μπορεί να κάνει όνειρα και να βρει προορισμό στη ζωή του μέσα από την εκπλήρωσή τους…

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ,2/4/2019, #ODYSSEIA

 
 

Σελίδα 15 από 192

leivada_banner copy.png