ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΝ.ΚΟΙΝΟ Ρωσέτος Λούζης: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ...ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ!
Διαφήμιση
6/2021
M T W T F S S
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ρωσέτος Λούζης: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ...ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ!

ΕκτύπωσηE-mail

Πριν από αρκετό καιρό ...γκρίνιαξα λιγάκι για ένα πρόβλημα μειωμένης - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΉΣ -ρύθμισης στην διαδοχή-αλλαγή προτεραιότητας διέλευσης στα φανάρια του ΠΕΤΡΙΑ . Επειδή μου αρέσει να παρακολουθώ την κάθε περίπτωση που πέφτει στην αντίληψη μου , αλλά και να αναφέρω την θετική αντιμετώπιση τους , με ιδιαίτερη χαρά διαπίστωσα ότι το πρόβλημα ρυθμίστηκε!


Έτσι όταν θα κατεβαίνουμε προς το Αργοστόλι απ΄την κεντρική και δυτική Κεφαλονιά , δεν θα φοβόμαστε να ξεκινάμε νόμιμα με πράσινο , μην τυχόν και οι τελευταίοι του Κούταβου και του Δράπανου βρεθούν απέναντί μας ....με κίνδυνο μικρά και μεγάλα ατυχήματα .

Με την ευκαιρία αυτή έμαθα και σε κάποια σημεία είδα , ότι έχει γίνει μια πολύ σημαντική παρέμβαση και σε άλλα σημεία – κόμβους του νησιού , που θα βελτιώσουν την ασφαλή διέλευση των οχημάτων . Παράδειγμα η φωταγώγηση του κόμβου στους Ατσουπάδες , διασταύρωση προς Εληό – Σκάλα και οι φωτεινοί προειδοποιητικοί σημαντήρες (Αστραπές) σε σημαντικές διασταυρώσεις στο οδικό μας δίκτυο .

Μπράβο λοιπόν στην Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της ΠΕ. Κεφαλονιάς για την αντιμετώπιση του προβλήματος , αλλά και για την ουσιαστική παρέμβαση στο κυκλοφοριακό του νησιού .

Η ικανοποίησή μου είναι μεγαλύτερη γιατί είναι δεύτερη φορά που με την Υπηρεσία αυτή αντιμετωπίζουμε σημαντικό πρόβλημα .

Πριν από χρόνια , υπήρχε μεγάλο πρόβλημα , κατεβαίνοντας προς τα φανάρια του Πετρία , και τα αυτοκίνητα, καθώς διασταυρώνονταν , κινδύνευαν να πέσουν κάτω στο λιοστάσι , και αρκετά είχαν πέσει!!!! .

Και τότε σε παρέμβαση που έκανα , η Υπηρεσία ενήργησε και τοποθετήθηκαν προστατευτικές μπάρες στο σημείο, και το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε με ασφάλεια.

Από αυτές τις εμπειρίες και άλλες που είχα με άλλες υπηρεσίες Περιφερειακές και Δημοτικές , νομίζω ότι η επικοινωνία των πολιτών με τις Υπηρεσίες , θα πρέπει να διευκολυνθεί , με κάποιο τρόπο ( ίσως με κάποια ειδικά τηλεφωνικά κέντρα ) , ώστε να μπορούν να αναφέρουν προβλήματα , ακόμη και προτάσεις διευκολύνοντας τις Υπηρεσίες να ενημερώνονται και να αντιμετωπίζουν μικρά και μεγάλα προβλήματα .

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ!

ΡΩΣΣΕΤΟΣ ΛΟΥΖΗΣ

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ,29/3/2021 #ODUSSEIA #ODYSSEIA 

leivada_banner copy.png