ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΝ.ΚΟΙΝΟ Γιώργος Μεσσάρης: Της ταμπέλας το… κάγκελο
Διαφήμιση
6/2021
M T W T F S S
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Γιώργος Μεσσάρης: Της ταμπέλας το… κάγκελο

ΕκτύπωσηE-mail

Έχει πια καταντήσει αντιαισθητικό και αντιπαραγωγικό. Αναφέρομαι στις διαφημιστικές ταμπέλες των κτηματομεσιτικών γραφείων σε ακίνητα προς πώληση αλλά και πολλές άλλες κάθε μορφής ταμπέλες που τοποθετούνται σε κάθε γωνιά της Κεφαλλονιάς.

Όπου και να στρίψεις το μάτι σου στο νησί μας (και όχι μόνο) θα δεις ταμπέλες, στις περισσότερες δε περιπτώσεις πολλές ταμπέλες, η μία δίπλα στην άλλη, για την πώληση του ίδιου οικόπεδου/αγροτεμάχιου! Και το χειρότερο πολλές παραμένουν εκεί για καιρό ακόμα και μετά την πώληση!

Οι ταμπέλες αυτές είναι χρήσιμες σε πόλεις όπου υπάρχει κίνηση και τις βλέπουν πολλοί. Στην Κεφαλλονιά αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο σημείο της ελληνικής επαρχίας η χρησιμότητά τους είναι ελάχιστη έως μηδενική στην εποχή μάλιστα του διαδικτύου.


Οι λόγοι που θεωρώ τις πινακίδες οι οποίες στήνονται παντού (πωλήσεων ακινήτων και άλλων ειδών) αντιπαραγωγικές, αντιαισθητικές και επικίνδυνες είναι:

•Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος ατυχημάτων για μοτοσικλετιστές, ποδηλάτες, πεζούς, ακόμη και για οδηγούς αυτοκινήτων, γιατί πολλές ταμπέλες εξέχουν από το δρόμο ή έχουν πέσει κάτω. Σημειώνω ότι οδηγώντας ένα βράδυ σε δρόμο της Λειβαθούς μια ταμπέλα που είχε πέσει κάτω παρ’ ολίγο να με στείλει στα… ουράνια!

•Όταν κάποιος υποψήφιος αγοραστής κάνει μία βόλτα και δει παντού ταμπέλες, αυτομάτως καταλήγει στο λανθασμένο συμπέρασμα ότι υπάρχει ένδεια και ότι ο κόσμος βγάζει στο σφυρί την περιουσία του. Έτσι αυτό που επιτυγχάνεται είναι οι υποψήφιοι αγοραστές να κάνουν αντιπροτάσεις στο ήμισυ της αρχικής τιμής πώλησης, ή και πιό κάτω!!

•Είναι εξαιρετικά αντιαισθητικό να βλέπεις ταμπέλες παντού.

•Και είναι εντελώς αντιπαραγωγικό, ιδιαίτερα στην εποχή μας που τα πάντα πλέον γίνονται από το διαδίκτυο.

Δεν είμαι ειδικός για να προτείνω τη λύση στο πρόβλημα. Μια συνεννόηση, όμως, μεταξύ των εκπροσώπων του κτηματομεσιτικού τομέα και άλλων αρμόδιων φορέων ίσως ήταν χρήσιμη για να σταματήσει επί τέλους αυτό το χάλι που έχει καταντήσει να είναι «της ταμπέλας το… κάγκελο»!

Γιώργος Μεσσάρης

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ,29/3/2021 #ODUSSEIA #ODYSSEIA 

leivada_banner copy.png