ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΛΟΙΠΑ ΝΕΑ WWF: Προστάτεψε το περιβάλλον
Διαφήμιση
4/2021
M T W T F S S
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

WWF: Προστάτεψε το περιβάλλον

PDFΕκτύπωσηE-mail

Η προστασία του περιβάλλοντος μας αφορά όλους καθώς διασφαλίζει την ποιότητα της ίδιας της ζωής μας, αλλά και των μελλοντικών γενεών.

Όλοι μας έχουμε λόγο και μπορούμε να παίξουμε σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση και λήψη πολιτικών αποφάσεων για το περιβάλλον. Αν θέλουμε να συμμετέχουμε ενεργά στο δημόσιο βίο έχουμε τα μέσα, καθώς έχουμε στη διάθεσή μας ένα πλούσιο νομικό οπλοστάσιο που μας δίνει τη δυνατότητα να ασκήσουμε τα περιβαλλοντικά δικαιώματά μας. Πρόκειται για το δικαίωμά μας να έχουμε πρόσβαση στην περιβαλλοντική πληροφορία, να συμμετέχουμε στη λήψη αποφάσεων και να έχουμε πρόσβαση στη δικαιοσύνη για τα περιβαλλοντικά ζητήματα.


Οι δυσκολίες και οι προκλήσεις, βέβαια, που θα συναντήσουμε όταν επιλέξουμε τελικά να αναλάβουμε ενεργό δράση είναι ποικίλες. Δεν θα πρέπει όμως να πτοούμαστε σε καμία περίπτωση εάν δεν καταφέρουμε να δούμε άμεσα τους καρπούς της δράσης μας, αντίθετα, θα πρέπει να είμαστε οχυρωμένοι με πείσμα και υπομονή καθώς ο αγώνας για την προστασία του περιβάλλοντος προϋποθέτει διαρκή επαγρύπνηση.

Για να σου μεταφέρουμε τη μεγάλη σημασία που έχει η ενεργή συμμετοχή σου στην προστασία του περιβάλλοντος, ετοιμάσαμε δύο podcast με τίτλο “Μιλάμε για το περιβάλλον - Συμμετέχουμε ενεργά”, στα οποία υποδεχόμαστε πολίτες που ανέλαβαν ενεργό δράση για την προστασία του τόπου τους, και δημόσιους υπαλλήλους υπηρεσιών που δέχονται αιτήματα πολιτών για περιστατικά υποβάθμισης του περιβάλλοντος. Οι ομιλητές μοιράζονται από καρδιάς τις εμπειρίες, τα διδάγματα και τις συμβουλές τους, καλώντας μας να συμμετάσχουμε στο συλλογικό αγώνα για την προστασία του περιβάλλοντος.

Ευελπιστούμε ότι οι ιστορίες αυτές θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για εσένα, καθώς ο αγώνας για την προστασία του περιβάλλοντος είναι συλλογικός και προϋποθέτει τη συμμετοχή όλων μας. Γίνε ενεργός σύμμαχός μας προχωρώντας στην άσκηση των περιβαλλοντικών σου δικαιωμάτων ατομικά και συλλογικά!

Μάθε περισσότερες πληροφορίες, εδώ.  

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 20/1/2021 #ODUSSEIA #ODYSSEIA 

leivada_banner copy.png