ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΛΟΙΠΑ ΝΕΑ Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το έργο EXTRO – CULT με θέμα
Διαφήμιση
7/2021
M T W T F S S
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το έργο EXTRO – CULT με θέμα

PDFΕκτύπωσηE-mail

«αναπαράσταση της αλλαγής φρουράς στα ενετικά κάστρα της Κεφαλονιάς» από το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Με μεγάλη επιτυχία, ολοκληρώθηκαν από το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας & Ιθάκης, το τριήμερο 04-06 Ιουνίου 2021 οι εκδηλώσεις του έργου «Εnhancement Extroversion on Culture, Folkloric and Gastronomic Tourism», με ακρωνύμιο EXTROCULT, στο πλαίσιο του προγράμματος INTERREG ΕΛΛΑΔΑ –ΑΛΒΑΝΙΑ 2014-2020, στο οποίο το Επιμελητήριο συμμετέχει ως επικεφαλής εταίρος.

Την Παρασκευή 04 Ιουνίου, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου «Μαρία Σκλαβουνάκη» οι εταίροι του Προγράμματος, Θέατρο τση Ζάκυνθος, Όμιλος Πολιτιστικής Ανάπτυξης Καστοριάς «Μύησις» και ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων, παρουσίασαν video από τις δράσεις που οι ίδιοι έχουν πραγματοποιήσει στα πλαίσια του έργου και ακολούθησε μια συνολική συζήτηση επί του Προγράμματος.


Το Σάββατο 05 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «αναπαράσταση της αλλαγής φρουράς» στο Κάστρο της Άσου από την ομάδα του Επιμελητηρίου, παρουσία των αποστολών των εταίρων του Προγράμματος.

Tην ομάδα εθελοντών συντελεστών του Επιμελητηρίου πλαισίωσαν οι: Κώστας Κούρος, Χρήστος Μεγαδούκας, Γεώργιος Γεωργάς, Κωνσταντίνος Πρέντζας, Παρίσης Κουλουμπής, Νίκος Παπαδάτος, Μιχάλης Κόμης, Ευθύμης Καμπανός, Παναγιώτης Μαντζούλας, Γιώργος Αποστόλου, Γιώργος Ιακωβάτος, Μιχάλης Γκίκας, Ελισσαίος Καραγιαννάκης, Ελένη Μεσολωρά.

Την ιστορική επιμέλεια της αναπαράστασης είχε η ιστορικός, Αφροδίτη Καμάρα και την σκηνοθετική επιμέλεια, η συγγραφέας- σκηνοθέτης, Αναστασία Κουρουπού. Τη διαχείριση του έργου EXTROCULT έχει η επιστημονική συνεργάτης του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας & Ιθάκης, Δέσποινα Λάσκαρη.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας από τον covid-19. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή υλοποίηση των δράσεων.

Ο Πρόεδρος,

Σταύρος Σπαθής

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 10/6/2021 #ODUSSEIA #ODYSSEIA 

leivada_banner copy.png