ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Συναντήσεις με τον Δήμαρχο Αργοστολίου στα Υπουργεία Νησιωτικής Πολιτικής, Εσωτερικών και Υποδομών
Διαφήμιση
6/2021
M T W T F S S
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συναντήσεις με τον Δήμαρχο Αργοστολίου στα Υπουργεία Νησιωτικής Πολιτικής, Εσωτερικών και Υποδομών

PDFΕκτύπωσηE-mail

Σήμερα και χθες είχα συναντήσεις εργασίας σε Υπουργεία με τον Δήμαρχο Αργοστολίου και Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Μιχαλάτο.

Χθες συναντηθήκαμε με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Πλακιωτάκη και τον νέο Γενικό Γραμματέα Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κουτουλάκη. Το πρώτο θέμα συζήτησης ήταν η επίσπευση της έκδοσης των απαραίτητων αδειοδοτήσεων για την τοποθέτηση των πλωτών εξεδρών στα λιμάνια του Φισκάρδου και του Πόρου, κάτι που θα συμβάλλει στην ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού που έχει ανάγκη ο τόπος μας. Το δεύτερο θέμα ήταν ο προγραμματισμός του Υπουργείου σε ότι αφορά νέα χρηματοδοτικά προγράμματα για λιμενικές υποδομές.

Σήμερα επισκεφθήκαμε αρχικά το Υπουργείο Εσωτερικών, όπου συναντήσαμε τον Γενικό Γραμματέα κ. Σταυριανουδάκη για θέματα του Δήμου Αργοστολίου.


Ακολούθως μεταβήκαμε στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για προγραμματισμένη συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ. Καραγιάννη. Παραδώσαμε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τη χωροθέτηση του Εμπορικού Λιμένα Αργοστολίου στα πλαίσια του Γενικού Προγραμματικού Σχεδίου της λιμενικής ζώνης Αργοστολίου. Συζητήσαμε επίσης για μια λύση που θα οδηγεί στην άμεση απομάκρυνση των αδρανών υλικών που βρίσκονται στο λιμάνι Αργοστολίου. Τέλος έγινε σχεδιασμός και για άλλα έργα υποδομών που αφορούν το Δήμο Αργοστολίου.

Καθώς πλησιάζει η έναρξη της Νέας Προγραμματικής Περιόδου 2021-2027, είναι κρίσιμο να γίνει έγκαιρος προγραμματισμός και προετοιμασία των νησιών μας, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα για τις υποδομές και την καθημερινότητα των πολιτών της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 13/5/2021 #ODUSSEIA #ODYSSEIA 

leivada_banner copy.png