ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ
Διαφήμιση
6/2021
M T W T F S S
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
The News

Το Ιόνιο Πανεπιστήμιο επενδύει στην ποιότητα

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 02 Ιούνιος 2021 12:59

Στην ανώτατη κατηγορία της πλήρους συμμόρφωσης (fully compliant) με τις αρχές του Προτύπου Ποιότητας της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘΑΑΕ) και τις Αρχές Διασφάλισης Ποιότητας του Ευρωπαϊκού Χώρου Ανώτατης Εκπαίδευσης (ESG) κατατάχθηκε το Ιόνιο Πανεπιστήμιο με απόφαση του Συμβουλίου Πιστοποίησης και Αξιολόγησης της ΕΘΑΑΕ, η οποία ελήφθη στις 7 Μάϊου 2021.


Περισσότερα...

 

Πανεπιστήμια: Προκήρυξη διαγωνισμού για πρόσληψη 400 ειδικών φρουρών

PDFΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 31 Μάιος 2021 20:23

Με τη δυνατότητα πρόσληψης επιπλέον 600 ατόμων από λίστα επιλαχόντων.

Προκηρύχθηκε από την Ελληνική Αστυνομία ο διαγωνισμός για την πρόσληψη 400 ειδικών φρουρών για τη συγκρότηση Ομάδων Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων (ΟΠΠΙ) με τη δυνατότητα πρόσληψης επιπλέον 600 ατόμων από λίστα επιλαχόντων, αν και όταν παραστεί ανάγκη, εντός εννέα μηνών από την πρόσληψη των αρχικώς επιτυχόντων.

Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με τον αριθμό των προκηρυσσομένων θέσεων ποσοστό 80% (κατηγορία Α), δηλαδή 320 θέσεις, θα καλυφθεί από υποψηφίους/ες που κατέχουν οποιονδήποτε απολυτήριο τίτλο όλων των τύπων Λυκείου, (Εκκλησιαστικών, Μουσικών, Γενικών, Ενιαίων κ.λ.π), συμπεριλαμβανομένων και των απολυτηρίων Επαγγελματικών


Περισσότερα...

 

Συμμετοχή του Ιονίου Πανεπιστημίου στην 11η Διεθνή Εκπαιδευτική Έκθεση της Τιφλίδας

PDFΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 31 Μάιος 2021 19:35

Στις 27 και 28 Μαΐου 2021 περισσότεροι από 20 εκπρόσωποι από Ελληνικά ΑΕΙ συμμετείχαν στη Διεθνή Εκπαιδευτική Έκθεση της Γεωργίας, παρουσιάζοντας τα πανεπιστήμια, τα προγράμματα σπουδών και τις εκπαιδευτικές ευκαιρίες που προσφέρει η Ελλάδα σε διεθνές επίπεδο. Το Ιόνιο Πανεπιστήμιο έλαβε μέρος και εκπροσωπήθηκε από τον Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Ιωάννη Καρρά, Ιδρυματικό Συντονιστή Erasmus. Την Πέμπτη 27 Μαϊου έγινε μια συνολική παρουσίαση του Ιονίου Πανεπιστημίου και δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στα προγράμματα σπουδών και το αντικείμενο των Ακαδημαϊκών Τμημάτων, καθώς και στις διεθνείς συνεργασίες, τα προγράμματα ανταλλαγής και τα Θερινά Σχολεία. Επίσης, στην ιστοσελίδα της Έκθεσης (προσβάσιμη καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους) αναρτάται υλικό για το Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Τον συντονισμό και το κόστος συμμετοχής των Ελληνικών Πανεπιστημίων στην Έκθεση ανέλαβε η Study in Greece.

Η Διεθνής Έκθεση Εκπαίδευσης της Γεωργίας διεξάγεται σε ετήσια βάση, ήδη από το 2010, και ο μέσος όρος επισκεπτών της κάθε χρόνο αγγίζει τις 10.000. Το 2021, λόγω της πανδημίας της COVID-19, είναι η πρώτη φορά που η εν λόγω έκθεση διεξήχθη διαδικτυακά, συγκεντρώνοντας περίπου 200 σχολές από 16 χώρες. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις πάνω στις σύγχρονες τάσεις της Ανώτατης Εκπαίδευσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ιόνιο Πανεπιστήμιο θα συμμετάσχει με ψηφιακό υλικό στην σημαντική Διεθνή Εκπαιδευτική Έκθεση NAFSA (στις Η.Π.Α.), 1-4 Ιουνίου 2021, η οποία επίσης θα διεξαχθεί με εξ αποστάσεως μέσα λόγω των έκτακτων –εξαιτίας της πανδημίας- συνθηκών. Την προσπάθεια συντονίζει το Study in Greece.


Περισσότερα...

 

Ίδρυση Πειραματικών Σχολείων στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων / Υποβολή αιτήσεων

PDFΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 31 Μάιος 2021 19:16

Περισσότερα...

 

Νέα από τον ΝΟΑ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 29 Μάιος 2021 18:49

Έχουν περάσει αρκετά χρόνια που έχουμε αναστείλει την δραστηριότητα των τμημάτων ΥΔΑΤΟΣΦΕΡΙΣΗΣ του ΝΟΑ και αυτό οφείλετε στην μη ύπαρξη προπονητή διπλωματούχου στην Κεφαλονιά αλλά και άσχημης οικονομικής κατάστασης μας.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει πριν σχεδόν έναν χρόνο με προπονητή τον ΡΑΠΤΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟ διπλωματούχο και τον ΓΑΣΠΑΡΑΤΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ άρχισε να λειτούργει το τμήμα αυτό με ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ και ΠΑΙΔΩΝ.

Λόγο της πανδημίας είχαν ανασταλεί οι αγώνες και οι προπονήσεις. Όμως στο διάστημα αυτό καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τα παιδιά και όχι μόνο αλλά και να τα αυξήσουμε και να


Περισσότερα...

 
 

Νέα από την Ιακωβάτειο Βιβλιοθήκη Ληξουρίου

PDFΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 28 Μάιος 2021 10:59

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

Μετά τη λήξη των περιοριστικών, λόγω πανδημίας, μέτρων, η Ιακωβάτειος Βιβλιοθήκη ανακοινώνει ότι αρχίζει, σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες, τη σταδιακή επαναλειτουργία της για το κοινό. Έτσι λοιπόν, μπορούν οι φίλοι της Βιβλιοθήκης να προσέρχονται στο κτήριο του Μουσείου Ληξουρίου για να δανείζονται βιβλία ή για να μελετούν στο χώρο του αναγνωστηρίου, εφαρμόζοντας βέβαια τον υγειονομικό κανονισμό (περιορισμένος αριθμός, αποστάσεις, χρήση μάσκας και αντισηπτικού).

Με βάση τα νέα δεδομένα αρχίζουμε να προγραμματίζουμε «ζωντανές» εκδηλώσεις για το καλοκαίρι και το φθινόπωρο. Τα Ιακωβάτεια 2021, που είναι αφιερωμένα στη συμβολή της


Περισσότερα...

 
 

Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας για Παιδιά - Ενότητα «Εξαρτήσεις»

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 26 Μάιος 2021 18:31

Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία τουΔήμουΑργοστολίου υπό την Αιγίδα του ΙΣΑ, ανακοινώνει τη συνέχεια του διαδικτυακού προγράμματος «Αγωγή Υγείας για Παιδιά» την Τρίτη1Ιουνίου2021 και ώρα 18:30 με τη ενότητα Εξαρτήσεις.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του κ. Αναστάσιου Χατζή, Παιδιάτρου-Εντατικολόγου, τ. Συντονιστή-Διευθυντή ΜΕΘ Νοσοκομείου Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», Μέλος ΔΣ Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών μέσω πλατφόρμας zoom.

Το σεμινάριο αποτελείται από 3 θεματικές ενότητες με τα εξής θέματα:

1.ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ


Περισσότερα...

 
 

Ο ΝΟΑ σχετικά με τα Covid Test των αθλητών

PDFΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 22 Μάιος 2021 20:22

Το Δ.Σ. του ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ προς αποσαφήνιση όσων ανακριβώς είδαν το φώς της δημοσιότητας κάνουμε γνωστό και διευκρινίζουμε στους αθλητές μας τους γονείς τους και στο κοινό ότι δεχόμενοι αίτημα των αρμόδιων αρχών έχουμε επιτρέψει σε συνεργείο του ΕΟΔΥ να διενεργεί τεστ covid – 19 σε υπαίθριο χώρο στις εγκαταστάσεις του ομίλου. Τα τέστ αυτά διενεργούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα σε αθλητές του ομίλου μας αλλά και άλλων αθλητικών συλλόγων, όπως ποδοσφαιρικών ομάδων, ομάδων στίβου κλπ. Κατά τον τελευταίο έλεγχο διαπιστώθηκε ένα θετικό τέστ για έναν αθλητή του ομίλου και δυο αλλά μελή της οικογενείας του.


Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 2 από 196

leivada_banner copy.png