ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ
Διαφήμιση
6/2021
M T W T F S S
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
The News

Συγχαρητήρια και ευχές για επιτυχία από τον Δήμο Ληξουρίου

PDFΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 21 Μάιος 2021 18:12

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον τόπο μας η συμμετοχή της κολυμβήτριας του Α.Ο Ποσειδώνα Ληξουρίου , Ευαγγελάτου Ισμήνης στην αποστολή της Εθνικής μας Ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης Νέων - Νεανίδων που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο στην Ιταλία.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στην ίδια , στους γονείς της που την στηρίζουν , στους προπονητές της Μυρίλλο Ανδρέα και Τσίκλη Νατάσα καθώς και στους ανθρώπους της διοίκησης του σωματείου.


Περισσότερα...

 

Ανοιχτή συζήτηση – εκδήλωση με θέμα:«Πανεπιστημιακό Μουσείο και διεπιστημονικότητα»

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 19 Μάιος 2021 19:59

Παρασκευή, 21 Μαΐου 2021 και ώρα 18:00

Με αφορμή τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων στις 18 Μαΐου 2021, το Διεθνές Συμβούλιο των Μουσείων προσκαλεί τα μουσεία να γίνουν πρωτοπόροι στη νέα εποχή. Είναι η πλέον κατάλληλη στιγμή τα μουσεία να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους με το κοινό, να αναζητήσουν νέους ορίζοντες και να επιβεβαιώσουν με αποφασιστικό τρόπο τον ουσιαστικό και καθοριστικό ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν για ένα δίκαιο και βιώσιμο μέλλον.


Περισσότερα...

 

«Ζoom Into Ionio ΙΙ»

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 18 Μάιος 2021 11:31

Ανακάλυψε το δικό σου αύριο στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο

Στο πλαίσιο της Δράσης «Ζoom Into Ionio», το Σαββατοκύριακο 22-23 Μαΐου 2021 θα διοργανωθούν ατομικές συναντήσεις μαθητών και μαθητριών με καθηγητές από κάθε ακαδημαϊκό τμήμα του Ιονίου Πανεπιστημίου σε «εικονικά» δωμάτια μέσω διαδικτύου. Οι μαθητές και οι μαθήτριες θα έχουν με αυτόν τον τρόπο την ευκαιρία να ενημερωθούν άμεσα και έγκυρα επί συγκεκριμένων θεμάτων, που μπορεί να τους απασχολούν και σχετίζονται με τις επιλογές τους και την μελλοντική τους ακαδημαϊκή πορεία.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες που επιθυμούν να συμμετέχουν στις ενημερωτικές συναντήσεις μπορούν να λάβουν μέρος συμπληρώνοντας την φόρμα στη διεύθυνση https://connect.ionio.gr/meetings/ προκειμένου να εγγραφούν, και να οριστεί η ημέρα και ώρα της συνάντησής τους με τους διδάσκοντες, έως την Τετάρτη, 19 Μαΐου στις 18.00. Ακολούθως θα λάβουν ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις πληροφορίες και τον σύνδεσμο για τη συνάντησή τους.


Περισσότερα...

 

Ίδρυση Πειραματικών Σχολείων στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 18 Μάιος 2021 11:26

Από την Περιφερειακή Επιτροπή Προτύπων και Πειραματικών Σχολείων Ιονίων Νήσων εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου:

Χαιρετίζουμε την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων να χαρακτηρίσει τρεις Σχολικές Μονάδες στα Ιόνια Νησιά ως Πειραματικές, το 14ο Νηπιαγωγείο Κέρκυρας, το 4ο Δημοτικό Σχολείο Κέρκυρας (Αθηναγόρειο) και το 2ο Γενικό Λύκειο Λευκάδας (Άγγελος Σικελιανός) που στοχεύει στην αναβάθμιση της ποιότητας της δημόσιας εκπαίδευσης στα Ιόνια Νησιά. Είναι η πρώτη φορά που ιδρύονται στα Ιόνια Νησιά Πειραματικά Σχολεία, γεγονός που αναβαθμίζει την ποιότητα εκπαίδευσης στην Περιφέρεια και συμβάλει σημαντικά στην προσπάθεια βελτίωσης της δημόσιας εκπαίδευσης της χώρας.


Περισσότερα...

 

Τι ειπώθηκε στη διαδικτυακή συζήτηση της διαΝΕΟσις για την προσχολική αγωγή στην Ελλάδα

PDFΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 14 Μάιος 2021 11:37

Στο πλαίσιο του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε χθες 13/5 και κατά τη διάρκειά της παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το σχέδιο για το νέο πλαίσιο λειτουργίας των βρεφονηπιακών σταθμών στη χώρα μας, μια πρωτοβουλία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Στο πλαίσιο του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών πραγματοποιήθηκε η συζήτηση της διαΝΕΟσις για την προσχολική αγωγή στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το σχέδιο για το νέο πλαίσιο λειτουργίας των βρεφονηπιακών σταθμών στη χώρα μας, μια πρωτοβουλία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. Η διαΝΕΟσις συνέβαλε στην προσπάθεια αυτή με ερευνητική ομάδα, η οποία συνεργάστηκε με


Περισσότερα...

 
 

Διαδικτυακές παρουσιάσεις των Ακαδημαϊκών Τμημάτων του Ιονίου Πανεπιστημίου με τίτλο «ZoomIntoIonio»

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 13 Μάιος 2021 17:36

Από την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου:

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, υποστηρίζει τη δράση που διοργανώνεται με τη μορφή διαδικτυακών παρουσιάσεων με τίτλο « ZoomIntoIonio», στις 15-16 Μαΐου και 22-23 Μαΐου 2021. Η δράση «ZoomIntoIonio» απευθύνεται σε μαθητές/ήτριες του Λυκείου, ιδίως της Γ΄ Λυκείου, πανελλαδικώς, με στόχο να τους/τις ενημερώσει για τις σπουδές στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο.


Περισσότερα...

 
 

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Ιονίου Πανεπιστημίου και της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 13 Μάιος 2021 17:35

«Ενισχύοντας τη διαφάνεια και την αποτελεσματική διακυβέρνηση»

Μνημόνιο συνεργασίας, για την υποστήριξη και βελτίωση της λειτουργίας του Συστήματος Εσωτερικού Ελέγχου και της νεοσυσταθείσας Μονάδα Εσωτερικού Ελέγχου (ΜΕΕ) του Ιονίου Πανεπιστημίου, υπέγραψαν ο Πρύτανης του Ακαδημαϊκού Ιδρύματος, Καθηγητής Ανδρέας Φλώρος και ο Διοικητής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, κ. Άγγελος Μπίνης.

Στην Υπογραφή του Μνημονίου, που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Τετάρτη 12 Μάϊου 2021, το παρών έδωσαν επίσης εκ μέρους του Ιονίου Πανεπιστημίου οι Αντιπρυτάνεις Η. Γιαρένης και Ε. Μακρής και τα στελέχη της ΜΕΕ, κ. Α. Κουρτέσης και κα Ειρ. Διαμάντη και εκ μέρους της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας οι κ.κ.Μ. Κωνσταντινίδου, Α. Λαμπροπούλου και Α. Βασιλείου.

Το Μνημόνιο αποσκοπεί στην ανάπτυξη μιας πολυεπίπεδης συνεργασίας για την ανάπτυξη όλων των επιμέρους στοιχείων και διαδικασιών ενός ολοκληρωμένου Συστήματος Εσωτερικού Ελέγχου, μέρος του οποίου αποτελεί και η ΜΕΕ του Ιονίου Πανεπιστημίου με στόχο α) την ενίσχυση των κρίσιμων συνιστωσών διακυβέρνησης του Πανεπιστημίου που θα συμβάλλει στη διασφάλιση της χρηστής δημοσιονομικής διαχείρισης, β) τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των εφαρμοζόμενων διαδικασιών, γ) την ενδυνάμωση των δικλίδων ασφαλείας, δ) την πρόληψη και αποτροπή φαινομένων διαφθοράς.


Περισσότερα...

 
 

Νέα από τον ΝΟΑ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 11 Μάιος 2021 18:11

Κάλεσμα από τον ΝΟΑ

Ο Ν.Ο. Αργοστολίου καλεί όλους τους παλιούς κολυμβητές/-τριες που είχαν στο παρελθόν δελτία και είχαν συμμετάσχει σε αγώνες κολύμβησης ή υδατοσφαίρισης να έρθουν για να γυμνάζονται στο άθλημα που είχαν αγαπήσει, να νοιώσουν τη χαρά των νεανικών τους χρόνων. Καλούμε παράλληλα και όσους άλλους επιθυμούν να γυμναστούν στο νερό σε ιδιαίτερη ώρα με διπλωματούχους προπονητές.

Ελάτε, ο όμιλος ήταν και είναι δικός σας, μην το ξεχνάτε ποτέ, ενώ μεγαλώνετε σας περιμένει.

Ακριβώς τα ίδια ισχύουν και για την υδατοσφαίριση. Ελάτε να σας δουν οι μικρότεροι και να νοιώσουν ότι είναι η συνέχεια σας, ότι έχουν κάποιους που τους παρακολουθούν και θέλουν να δουν την ομάδα να προχωράει.

Είναι σοβαρή αθλητική υποδομή το κολυμβητήριο, πρέπει να το χαρεί όλος ο κόσμος.


Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 3 από 196

leivada_banner copy.png