ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Διαφήμιση
6/2021
M T W T F S S
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γιάννης Πλακιωτάκης: Ετοιμα τα ελληνικά λιμάνια να υποδεχτούν με ασφάλεια την κρουαζιέρα

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 17 Ιούνιος 2021 20:58

- 7 νέοι προβλήτες στο λιμάνι του Λαυρίου

«Η Ελλάδα κινήθηκε ταχύτερα, σε σχέση με άλλα κράτη, δημιουργώντας ένα ασφαλές πλαίσιο λειτουργίας της κρουαζιέρας», τόνισε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, σε χαιρετισμό του σε εκδήλωση της Celestial Cruises. «Τα υγειονομικά πρωτόκολλα αναθεωρήθηκαν, με βάση την εμπειρία του 2020 και την εξέλιξη των υγειονομικών δεδομένων, μετά από συνεργασία με τα συναρμόδια Υπουργεία, τους ειδικούς επιστήμονες, αλλά και τους φορείς της κρουαζιέρας. Τα λιμάνια μας έχουν έτοιμα ειδικά επιχειρησιακά σχέδια για την αντιμετώπιση κρουσμάτων Covid, ενώ ολοκληρώθηκε η κατηγοριοποίησή τους σε λιμανια έναρξης, λιμάνια ενδιάμεσων προορισμών και λιμάνια


Περισσότερα...

 

Μίχαλος: Η «μαύρη αγορά» των ναυτιλιακών ναύλων απειλεί το παγκόσμιο εμπόριο

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 17 Ιούνιος 2021 20:56

Ασφυκτικές οικονομικές πιέσεις υφίστανται σχεδόν στο σύνολό τους οι επιχειρήσεις εξαιτίας της παγκόσμιας πληθωριστικής τάσης που παρατηρείται τους τελευταίους μήνες με την αύξηση των διεθνών τιμών σε μια σειρά από πρώτες ύλες να βρίσκεται σε διψήφια ποσοστά και με τις τιμές του ναυτιλιακού ναύλου στην κυριολεξία να έχουν «τρελαθεί», θυμίζοντας εποχές «μαύρης αγοράς».

Τις επισημάνσεις αυτές έκανε ο πρόεδρος της ΚΕΕ και του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος στην ομιλία του στις εργασίες της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής – Πειραιώς (ΣΒΑΠ).


Περισσότερα...

 

Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης Πληττόμενων από την Πανδημία Τουριστικών Επιχειρήσεων Φιλοξενίας

PDFΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 11 Ιούνιος 2021 23:21

ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Η Δράση στοχεύει στη στήριξη της λειτουργίας των επιχειρήσεων του τουριστικού κλάδου μετά την επανεκκίνηση της λειτουργίας τους και ενόψει της επίσημης έναρξης της τουριστικής δραστηριότητας για το 2021 υπό το καθεστώς της πανδημίας της νόσου COVID-19. Η στήριξη των επιχειρήσεων θα πραγματοποιηθεί με την παροχή επαρκούς ρευστότητας για την επανεκκίνηση της οικονομικής δραστηριότητάς τους, μέσω της μη επιστρεπτέας ενίσχυσης μέρους του κεφαλαίου κίνησης.


Περισσότερα...

 

Αναπαραγωγή μουσικής σε εξωτερικούς χώρους

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 10 Ιούνιος 2021 20:24

Αξιότιμοι κύριοι,

Κατόπιν των χθεσινών ανακοινώσεων ότι από το Σάββατο 12 Ιουνίου θα επιτρέπεται η μουσική σε εξωτερικούς χώρους εστίασης στους οποίους φιλοξενούνται μόνο καθήμενοι πελάτες, εύλογα προκλήθηκε ανησυχία στους υπευθύνους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος για το πώς θα εφαρμοστεί αυτό με νόμιμο τρόπο.

Με εξαίρεση ελάχιστα καταστήματα που διαθέτουν αδειοδοτημένους εξωτερικούς χώρους για αναπαραγωγή μουσικής, όλοι οι υπόλοιποι επαγγελματίες όπως και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί είναι έκθετοι.


Περισσότερα...

 

Η κυβέρνηση καταδικάζει τις μικρές τουριστικές μονάδες

PDFΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 04 Ιούνιος 2021 13:38

 
 

Ρύθμιση χρεών: Άνοιξε η πλατφόρμα - Έως 240 δόσεις για εφορία και ταμεία

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 03 Ιούνιος 2021 18:19

Την έναρξη λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του νέου Εξωδικαστικού Μηχανισμού Ρύθμισης Οφειλών ανακοίνωσε το Υπουργείο Οικονομικών, σε ό,τι αφορά στη δυνατότητα αποπληρωμής των χρεών φυσικών προσώπων και μικρών επιχειρήσεων.

Μέσω της πλατφόρμας, οι οφειλέτες μπορούν – για πρώτη φορά – να διευθετήσουν συνολικά, πλήρως εξωδικαστικά και σε έως 240 δόσεις, όλες τις οφειλές τους προς το Δημόσιο και τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης.

Οι ρυθμίσεις θα γίνονται πλέον αυτόματα, χωρίς δηλαδή την παρέμβαση υπαλλήλου, χωρίς κόστος και γραφειοκρατία με έναν αλγόριθμο μέσα από τον υπολογιστή.


Περισσότερα...

 
 

Σε 10 δόσεις ο ΕΝΦΙΑ - Φωτιά οι νέες αντικειμενικές αξίες – Αναμένονται αυξήσεις και στην Κεφαλονιά

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 03 Ιούνιος 2021 15:19

Εκρηκτικές αυξήσεις στις τιμές εφορίας των ακινήτων σε Αττική Θεσσαλονίκη και σε άλλες περιοχές χώρας ανακοινώνονται την επόμενη εβδομάδα

Εκρηκτικές αυξήσεις στις αντικειμενικές αξίες σε Αττική Θεσσαλονίκη και σε άλλες περιοχές χώρας ανακοινώνονται την επόμενη εβδομάδα, εκτινάσσοντας στα ύψη τον ΕΝΦΙΑ, ο οποίος, ωστόσο, θα μπορεί να πληρώνεται σε περισσότερες δόσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δόσεις αποπληρωμής του ΕΝΦΙΑ αυξάνονται σε 10, από 6 που είναι σήμερα. Από το 2022, η πληρωμή της πρώτης δόσης θα ξεκινά από τον Μάρτιο και θα ολοκληρώνεται έως τον Δεκέμβριο.


Περισσότερα...

 
 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΤΣΕΛΗ ΣΤΟ REGIONAL GROWTH CONFERENCE 4.6.21

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 03 Ιούνιος 2021 15:12

Το 3ήμερο Περιφερειακό Συνέδριο Ανάπτυξης (Regional Growth Conference) θα πραγματοποιηθεί στις 3-5 Ιουνίου 2021 στην Πάτρα, ως υβριδική εκδήλωση με ψηφιακή και προσωπική συμμετοχή. Θα παρέχει μια πλατφόρμα υψηλού επιπέδου αξιωματούχων και εμπειρογνωμόνων που θα μοιράζονται το όραμά τους για πιεστικά ζητήματα όπως η επανενεργοποίηση της ελληνικής οικονομίας, η αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και η αντιμετώπιση τρόπων και πρακτικών για την προώθηση της περιφερειακής διακυβέρνησης και ανάπτυξης.


Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 1 από 170

leivada_banner copy.png