ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Διαφήμιση
6/2021
M T W T F S S
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επιστολή του ΕΒΕΚΙ σχετικά με το Λιμάνι Αργοστολίου

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 08 Απρίλιος 2021 18:31

Προς τους:

•Υπουργό Μεταφορών και Υποδομων, κ. Κώστα Καραμανλή

•Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη

•Υφυπουργό Υποδομών, κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη

•Γενικό Γραμματέα Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων,

κ. Ευάγγελο Κυριαζόπουλο

Αξιότιμοι κύριοι,

Ενημερωθήκαμε από τον Δήμαρχο Αργοστολίου, κ. Θεόφιλο Μιχαλάτο αναφορικά με την μελέτη που προωθείται από το Υπουργείο Υποδομών, η οποία προβλέπει την μεταφορά των


Περισσότερα...

 

Ο.Ε.Τ.Κ.Κ.Ι: Σε λειτουργία η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων στο Πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ 2

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 07 Απρίλιος 2021 11:28

Σε συνέχεια της από 2-4-2021 ενημέρωσης της ΣΕΤΚΕ σχετικά με τον ν. 4790 "Κατεπείγουσες ρυθμίσεις για την προστασία της δημόσιας υγείας από τις συνεχιζόμενες συνέπειες της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19, την ανάπτυξη, την κοινωνική προστασία και την επαναλειτουργία των δικαστηρίων και άλλα ζητήματα.", σας ενημερώνουμε ότι χθες 5 Απριλίου 2021, τέθηκε σε λειτουργία η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων στο Πρόγραμμα «ΓΕΦΥΡΑ 2».


Περισσότερα...

 

Το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει για το Πρόγραμμα «ΓΕΦΥΡΑ 2»

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 06 Απρίλιος 2021 18:16

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών, ξεκίνησε η λειτουργία της ψηφιακής πλατφόρμας της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (ΕΓΔΙΧ) για την υποβολή αιτήσεων στο Πρόγραμμα «ΓΕΦΥΡΑ 2», το οποίο προσφέρει στήριξη στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που έχουν αποδεδειγμένα πληγεί από τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας του κορονοϊού.

Το νέο Πρόγραμμα καλύπτει τόσο πληττόμενες επιχειρήσεις (μεσαίες, μικρές, πολύ μικρές και ατομικές, συμπεριλαμβανομένων και των ελεύθερων επαγγελματιών-επιτηδευματιών) που έχουν εξυπηρετούμενες οφειλές, όσο και επιχειρήσεις που δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στις δανειακές υποχρεώσεις τους.


Περισσότερα...

 

Daily Telegraph:Τα 10 ιδανικά ελληνικά νησιά για διακοπές το καλοκαίρι κι ανάμεσά τους η Ιθάκη

PDFΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 05 Απρίλιος 2021 08:58

Αφιέρωμα της βρετανικής εφημερίδας στα ελληνικά νησιά που προσφέρουν αντιθέσεις, όμορφες εικόνες και αξέχαστες αναμνήσεις

«Ποιος έχει ανάγκη τη Μύκονο όταν υπάρχει η Τήνος; Αγνοήστε τη Σαντορίνη, δοκιμάστε τη Φολέγανδρο», προτρέπει η Daily Telegraph προλογίζοντας το άρθρο της με τα 10 «ήσυχα» ελληνικά νησιά που είναι ιδανικά να επισκεφθεί κάποιος φέτος το καλοκαίρι, όταν ο εμβολιασμός κατά του κορονοϊού θα έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό.

Η βρετανική εφημερίδα αναφέρεται αρχικά στα δημοφιλή νησιά της χώρας μας, που ανέκαθεν προσέλκυαν πλήθη τουριστών, και συγκεκριμένα «στη μοντέρνα Μύκονο, την κλασική


Περισσότερα...

 

Σε κρίσιμη καμπή η έρευνα υδρογονανθράκων στην Ελλάδα

PDFΕκτύπωσηE-mail

Κυριακή, 04 Απρίλιος 2021 09:46

Η είδηση της αποχώρησης της ισπανικής Repsol ενός από τους μεγαλύτερους διεθνείς παίκτες της αγοράς υδρογονανθράκων που είχε ανταποκριθεί στο κάλεσμα της ελληνικής αγοράς για επενδύσεις, δεν προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση σε όσους παρακολουθούν τα τεκταινόμενα στην διεθνή αγορά πετρελαίου. Η μία μετά την άλλη, οι πετρελαϊκές εταιρείες, ακόμη και οι κολοσσοί της αγοράς, ανακοινώνουν τα σχέδιά τους για δραστικές περικοπές στα επενδυτικά τους σχέδια στον τομέα της έρευνας και παραγωγής υδρογονανθράκων. Πρώτες στη λίστα των περικοπών βρίσκονται οι επενδύσεις σε ανώριμες περιοχές, δηλαδή σε περιοχές όπου δεν υπάρχει ακόμη παραγωγή, παρά μόνο θετικές ενδείξεις από τις προκαταρκτικές σεισμικές καταγραφές.


Περισσότερα...

 
 

Δωρεά Γερουλάνου σε νέα ζευγάρια Ληξουρίου και Κοντογενάδας

PDFΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 02 Απρίλιος 2021 20:56

Ενημερώνουμε τους Δημότες μας ότι ο συμπατριώτης μας επιχειρηματίας Χαράλαμπος Γερουλάνος του Σπυρίδωνος που ζει μόνιμα και δραστηριοποιείται στην Αμερική , θέλοντας να βοηθήσει στην αύξηση του πληθυσμού και στη μείωση της υπογεννητικότητας και να στηρίξει τα νέα ζευγάρια που ζουν μόνιμα στο Ληξούρι και την Κοινότητα Κοντογενάδας (χωριό καταγωγής του) και δημιουργούν οικογένεια , αποφάσισε να τα ενισχύσει προσφέροντας δώρο τοκετού σε καθένα από το νέα παιδιά που γεννιούνται αρχής γενομένης από 1η Ιανουαρίου 2021 και μετά με 1.000 € το κάθε παιδί.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για να λάβει κάποιος το δώρο τοκετού είναι οι ακόλουθες:

1.Το ζευγάρι να είναι μόνιμοι κάτοικοι της πόλεως του Ληξουρίου ή της Κοινότητας


Περισσότερα...

 
 

Απευθείας εκμίσθωση τμημάτων αιγιαλού-παραλίας.

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 01 Απρίλιος 2021 18:01

Με την υπ’ αριθμ. 47458ΕΞ2020/15.05.2020 Κοινή Απόφαση των Υπουργών Οικονομικών-Εσωτερικών-Περιβάλλοντος και Ενέργειας, έγινε καθορισμός όρων, προϋποθέσεων, τεχνικών θεμάτων, αναγκαίων λεπτομερειών και διαδικασίας για την παραχώρηση απλής χρήσης αιγιαλού, παραλίας, όχθης και παρόχθιας ζώνης, υδάτινου στοιχείου θάλασσας, λιμνοθάλασσας, μεγάλων λιμνών και πλεύσιμων ποταμών.

Α) Με την παρούσα ενημερώνουμε ότι όσοι τυγχάνουν ιδιοκτήτες όμορων με τον αιγιαλό ξενοδοχειακών εν γένει επιχειρήσεων ή καταστημάτων αναψυχής και επιθυμούν την παραχώρηση τμήματος αιγιαλού με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης για τοποθέτηση ομπρελών-ξαπλωστρών καλούνται να υποβάλλουν στο Δήμο αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προσκομίζοντας υποχρεωτικά τα παρακάτω προβλεπόμενα εκ του Νόμου δικαιολογητικά:


Περισσότερα...

 
 

ΕΒΕΚΙ: Τακτική συνεδρίαση στο Ληξούρι

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 01 Απρίλιος 2021 18:00

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 7 από 170

leivada_banner copy.png