ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ
Διαφήμιση
5/2021
M T W T F S S
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
The News

Δήμαρχος Αργοστολίου: Συγχαρητήρια στον Δημήτρη Βερούτη

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 04 Μάιος 2021 18:41

Η απόφαση του Δημήτρη Βερούτη, να πραγματοποιήσει τον περίπλου της Κεφαλονιάς με θαλάσσιο κανό, αποδεικνύει περίτρανα ότι τα νέα παιδιά διαθέτουν κοινωνικές ευαισθησίες και επιθυμούν να συμβάλλουν και αυτά στην ποιοτική αναβάθμιση της ζωής μας, στον τόπο που έχουμε μεγαλώσει και αγαπάμε.

Θα ήθελα να συγχαρώ προσωπικά το Δημήτρη για αυτή την πρωτοβουλία και να του ευχηθώ καλή συνέχεια τόσο σε αυτό το ταξίδι όσο και σε κάθε μελλοντικό ταξίδι που θα σχεδιάσει.

Συγχαρητήρια όμως πρέπει να δώσουμε και στην οικογένεια του και τους καθηγητές του για τις αξίες που του έχουν μεταλαμπαδεύσει.


Περισσότερα...

 

Ευχές από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο

PDFΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 01 Μάιος 2021 13:19

 

Ευχές από τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Κεφαλλονιάς - Ιθάκης

PDFΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 01 Μάιος 2021 12:49

 

Ευχές από τον Κώστα Ευαγγελάτο

PDFΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 01 Μάιος 2021 12:40

ΘΕΡΜΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΜΑΓΙΑΤΙΚΕΣ ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ!

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Φιλικά και εγκάρδια

Κώστας Ευαγγελάτος και Συνεργάτες.

"Ανάσταση σημαίνει Αρχή

κι' Αρχή σημαίνει Αγώνας..."

----------

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ VILLA ΡΟΔΟΠΗ, ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ.

ART STUDIO EST-LA CHAMBRE, ΑΘΗΝΑ

ΑΡΧΕΙΟ "FOTOTANISM", ΑΘΗΝΑ

www.rodopicollection.blogspot.com

www.gisi.gr/evangelatos

ΝΕΑ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ "ΕΓΚΑΡΣΙΑ ΡΗΜΑΤΑ"

http://anoteleia.gr/cat_018.html


 

Ολοκληρώθηκε το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο της 4ης ομάδας του Προγράμματος Αγωγής Υγείας για Παιδιά

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 29 Απρίλιος 2021 18:03

Με θέμα τα Ατυχήματα σε 12 Δήμους-μέλη του ΕΔΔΥΠΠΥ

Γ. Πατούλης: «Η έγκυρη ενημέρωση μπορεί να συμβάλει καθοριστικά στη διασφάλιση της υγείας των παιδιών»

Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας «ΕΔΔΥΠΠΥ», σε συνεργασία με τους Δήμους: Αργοστολίου, Διρφύων-Μεσσαπίων, Δυτικής Σάμου, Ευρώτα, Ιεράπετρας, Καρύστου, Καστοριάς, Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, Μήλου, Σερρών, Σουφλίου, Χαλκιδέων, υπό την Aιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, διοργάνωσαν την Τρίτη 27 Απριλίου, το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο του προγράμματος «Αγωγή Υγείας


Περισσότερα...

 
 

Ιδρύεται στην Περιφέρεια Θεσσαλίας Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 27 Απρίλιος 2021 17:45

Στον τομέα Υγείας και Φαρμάκων: βασικός εταίρος το Ιόνιο Πανεπιστήμιο

Εταίρο στον επικείμενο Ευρωπαϊκό Κόμβο Ψηφιακής Καινοτομίας στον τομέα της Υγείας και των Φαρμάκων Health Hub, με έδρα τη Θεσσαλία, αποτελεί το Εργαστήριο Βιοπληροφορικής και Ανθρώπινης Ηλεκτροφυσιολογίας (BiHELab) του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Πρόκειται για έναν Ευρωπαϊκό Κόμβο Ψηφιακής Καινοτομίας (Health Hub) που θα αποτελέσει ένα «κατάστημα μια στάσης» για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των φορέων του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα της υγείας και των φαρμάκων, αναπτύσσοντας ένα καινοτόμο οικοσύστημα με περισσότερους από 2.000 οργανισμούς, ένα εκατομμύριο χρήστες των προϊόντων και των υπηρεσιών του και περισσότερους από 100 οργανισμούς που θα λαμβάνουν υποστήριξη κατά τη διαδικασία του Ψηφιακού Μετασχηματισμού τους.

Ήδη έχουν υπογραφεί περισσότερα από δέκα μνημόνια συνεργασίας για την ανάπτυξη νέων υπηρεσιών από κοινού με άλλους Ευρωπαϊκούς Κόμβους Ψηφιακής Καινοτομίας, για τη μεταφορά της γνώσης και της τεχνογνωσίας μεταξύ των χωρών, την υλοποίηση Brokerage Events και ενημερωτικών εκδηλώσεων για την είσοδο επιχειρήσεων σε αγορές του εξωτερικού.


Περισσότερα...

 
 

Ψήφισμα της Συγκλήτου του Ιονίου Πανεπιστημίου

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 27 Απρίλιος 2021 17:40

Η τιμή της βάσης εισαγωγής στα Α.Ε.Ι. δεν αποτελεί αποκλειστικό τεκμήριο ποιότητας των ακαδημαϊκών Τμημάτων. Με την τιμή αυτή να καθορίζεται πρωτίστως από έναν συνδυασμό, μη-ακαδημαϊκών, δημογραφικών και οικονομικών παραγόντων, η εφαρμογή του νέου συστήματος εισαγωγής στα Πανεπιστήμια που στηρίζεται στην Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής είναι δεδομένο ότι θα οδηγήσει σε σημαντικά μειωμένους αριθμούς εισακτέων, ειδικά στα Περιφερειακά Ιδρύματα, και εξ αυτών πολύ περισσότερο στα πολυνησιωτικά. Η ύπαρξη ουσιαστικής βούλησης για την στήριξη της Ανώτατης Εκπαίδευσης στην ελληνική Περιφέρεια


Περισσότερα...

 
 

Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας για Παιδιά: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ μέσω ZOOM

PDFΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 23 Απρίλιος 2021 11:55

Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) σε συνεργασία με το Δήμο Αργοστολίου και την Κοινωνική του Υπηρεσία υπό την Αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, ανακοινώνει την έναρξη του διαδικτυακού προγράμματος «Αγωγή Υγείας για Παιδιά» την Τρίτη 27Απριλίου 2021 και ώρα 18:30μ.μ .

Οι συμμετέχοντες μπορούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του κ. Αναστάσιου Χατζή, Παιδιάτρου-Εντατικολόγου, τ. Συντονιστή-Διευθυντή ΜΕΘ Νοσοκομείου Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», Μέλος ΔΣ Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών μέσω πλατφόρμας zoom.


Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 1 από 192

leivada_banner copy.png