ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Διαφήμιση
7/2021
M T W T F S S
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τι ειπώθηκε στο 16ο diaNEOsis Live για τον Τουρισμό στην Ελλάδα

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 22 Ιούλιος 2021 14:38

Η δημόσια διαδικτυακή συζήτηση της διαΝΕΟσις πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20/7

Tην Τρίτη 20 Ιουλίου στις 18:30 η διαΝΕΟσις διοργάνωσε μια δημόσια διαδικτυακή συζήτηση για τον κλάδο του τουρισμού στην Ελλάδα, με αφορμή τη δημοσίευση δύο νέων άρθρων -που αποτελούν προδημοσίευση εκτενέστερων μελετών-, την επικείμενη δημοσίευση ενός κειμένου πολιτικής για τον τουρισμό υγείας την Κυριακή 25/7, και την προετοιμασία μιας έρευνας για τον οικοτουρισμό και την προστασία και αξιοποίηση των προστατευόμενων περιοχών στη χώρα. Το πρώτο άρθρο μελετά την επίδραση της κλιματικής αλλαγής και καταγράφει τους κινδύνους αλλά και τις ευκαιρίες που προκύπτουν για την ανταγωνιστικότητα ελληνικών


Περισσότερα...

 

Πρόσκληση σε ενημερωτική εκδήλωση

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 20 Ιούλιος 2021 18:41

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων από την Ειδική Γραμματεία ΕΤΠΑ & ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΠΑνΕΚ και τον ΕΦΕΠΑΕ, η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (ΔΕΠ), εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, σας προσκαλεί στην διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια των Περιφερειών Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου – Ηπείρου & Ιονίων Νήσων, με θέμα την παρουσίαση της Νέας Δράσης του ΕΠΑνΕΚ:

«Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης Πληττόμενων από την Πανδημία Τουριστικών Επιχειρήσεων Φιλοξενίας - ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ»


Περισσότερα...

 

Δύο Νέα Άρθρα Οι Αναπτυξιακές Προοπτικές Του Τουρισμού Στην Ελλάδα

PDFΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 19 Ιούλιος 2021 18:30

H επίδραση της κλιματικής αλλαγής στο τοπίο του τουρισμού και η ανάπτυξη υποδομών στους τουριστικούς λιμένες της χώρας.

&

Μια Δημόσια Διαδικτυακή Συζήτηση

Το 16ο diaNEOsis Live θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη 20/7 στις 18:30 (zoom link)

Πώς εκτιμάται ότι θα επηρεάσει η κλιματική αλλαγή τους τουριστικούς προορισμούς; Ποιες θεσμικές παρεμβάσεις χρειάζεται να γίνουν για την ενίσχυση της παρουσίας τουριστικών σκαφών αναψυχής και την ανάπτυξη των τουριστικών λιμενικών εγκαταστάσεων;


Περισσότερα...

 

Λειτουργία Εφαρμογής Ελέγχου Πιστοποιητικών

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 15 Ιούλιος 2021 18:50

Αξιότιμοι κύριοι,

Το τελευταίο διήμερο έχουμε γίνει αποδέκτες πολλών παραπόνων από επαγγελματίες της εστίασης, οι οποίοι έχουν εγκαταστήσει την εφαρμογή επαλήθευσης πιστοποιητικών εμβολιασμού.

Η εφαρμογή αν και ιδιαίτερα εύχρηστη παρόλα αυτά δεν αναγνωρίζει τα πιστοποιητικά εμβολιασμένων πολιτών από χώρες εκτός ευρωπαϊκής ένωσης, όπως πχ. των Βρετανών επισκεπτών, δημιουργώντας δυσλειτουργία στην επιχείρηση.


Περισσότερα...

 

Πρόσκληση σε δημόσια διαδικτυακή συζήτηση με θέμα: Ο Τουρισμός Στην Ελλάδα

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 15 Ιούλιος 2021 18:47

Το 16ο diaNEOsis Live θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20/7 στις 18:30 (zoom link)

Η διαΝΕΟσις σας προσκαλεί σε μια δημόσια διαδικτυακή συζήτηση για τον κλάδο του τουρισμού στην Ελλάδα την Τρίτη 20/7 στις 18:30, με αφορμή τη δημοσίευση σχετικών ερευνητικών κειμένων τις επόμενες μέρες.

Υπό ποιες προϋποθέσεις θα μπορούσαν να αναπτυχθούν συγκεκριμένες μορφές τουρισμού στην Ελλάδα, όπως ο τουρισμός υγείας και ο οικοτουρισμός, και πόσο επικερδείς θα μπορούσαν να αποδειχθούν για την ελληνική οικονομία; Πόσο αναμένεται να αλλάξει το τοπίο του τουρισμού στη χώρα μας εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής; Και πόσο κρίσιμη είναι η ανάπτυξη υποδομών στους τουριστικούς λιμένες (μαρίνες) της χώρας; Για την απάντηση αυτών και άλλων ερωτημάτων θα συνομιλήσουμε με εκπροσώπους της κυβέρνησης, φορέων και ειδικούς, ώστε να αναδειχθούν επιπλέον πτυχές για την ανάπτυξη του κρίσιμου αυτού κλάδου.


Περισσότερα...

 
 

Π. Καππάτος: Μια σπουδαία πρωτοβουλία για την ανάδειξη του Καταδυτικού Τουρισμού

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 13 Ιούλιος 2021 18:50

Η δημιουργία Συμβουλίου Καταδυτικού Τουρισμού είναι μια σπουδαία πρωτοβουλία για την ανάπτυξη και καθιέρωση των ειδικών μορφών τουρισμού στην Ελλάδα.

Συγχαρητήρια στην Υφυπουργό Τουρισμού κ. Σοφία Ζαχαράκη για τη δημιουργία του Συμβουλίου, αλλά και για την προετοιμασία που έκανε με τους συνεργάτες της το προηγούμενο διάστημα σε όλη την Ελλάδα. Το θέμα άλλωστε είχε συζητηθεί κατά την επίσκεψη της κ. Ζαχαράκη στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη.

Οι συμπατριώτες μας από την Κεφαλονιά και την Ιθάκη που συμμετέχουν στο Συμβούλιο Καταδυτικού Τουρισμού, είμαι σίγουρος ότι θα εκπροσωπήσουν επάξια τον τόπο μας με τις γνώσεις τους και εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο τους.


Περισσότερα...

 
 

Πρόσκληση σε ενημερωτική εκδήλωση

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 13 Ιούλιος 2021 17:00

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων από την Ειδική Γραμματεία ΕΤΠΑ & ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΠΑνΕΚ και τον ΕΦΕΠΑΕ,η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων(ΔΕΠ), εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, σας προσκαλεί στην διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια των Περιφερειών Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου – Ηπείρου & Ιονίων Νήσων, με θέμα την παρουσίαση της Νέας Δράσης του ΕΠΑνΕΚ:

«Επιχορήγηση υφιστάμενων επιχειρήσεων γυμναστηρίων, παιδότοπων»

στις 14/07/2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00.

Η παρουσίαση θα γίνει μέσω της πλατφόρμας zoom, στον ακόλουθο σύνδεσμο:


Περισσότερα...

 
 

Για πρώτη φορά στα Ιόνια Νησιά επιδότηση για ηλεκτροδότηση αγροτικών και κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων

PDFΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 12 Ιούλιος 2021 15:52

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων

στις ΔΑΟΚ των Περιφερειακών Ενοτήτων

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, στα πλαίσια της ενίσχυσης των αγροτών-κτηνοτρόφων της επικράτειάς της και με σκοπό την αναβάθμιση των αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων της προέβη στην κατάρτιση Προγράμματος Αγροτικού Εξηλεκτρισμού.

“Η Περιφερειακή Αρχή κάνει ουσιαστικά βήματα για την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα και τον εκσυγχρονισμό των αγροτικών και κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων. Ο αγροτικός εξηλεκτρισμός θα δώσει μία αξιοπρεπή διαχείριση στους αγρότες μας και θα αναβαθμίσει τα παραγόμενα προϊόντα της περιφέρειας μας. Προσκαλώ τους ενδιαφερόμενους αγρότες μας απ όλα τα νησιά μας να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στις ΔΑΟΚ των Περιφερειακών Ενοτήτων μας” τονίζει ο  Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης Υπαίθρου,


Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 1 από 173

leivada_banner copy.png