ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΛΟΙΠΑ ΝΕΑ
Διαφήμιση
4/2021
M T W T F S S
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Weblinks

ΠΙΝ: Ανάγκη για άμεση λήψη και εφαρμογή μέτρων για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής

PDFΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 09 Απρίλιος 2021 18:32

-Με μεγάλο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, σε συνεργασία με το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών & Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ), η διαδικτυακή εκδήλωση για τις Ενεργειακές Κοινότητες και την Ενεργειακή Μετάβαση

-Σπύρος Ιωάννου: «Απαραίτητη η Ενεργειακή Μετάβαση σε μια οικονομία χαμηλών έως μηδενικών εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου με ριζικό ανασχηματισμό του ενεργειακού συστήματος της Περιφέρειάς μας και ανάπτυξη της καινοτομίας, της τεχνολογίας και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας»


Περισσότερα...

 

Μίσθωση Ακινήτου για τις ανάγκες στέγασης

PDFΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 09 Απρίλιος 2021 11:07

των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο Νομό Κεφαλληνίας

Με την υπ’ αριθ. Οίκ.26498/6678/ 08.04.2021 με ΑΔΑΜ: 21PROC008432009 η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων προκηρύσσει την διενέργεια μειοδοτικής δημοπρασίας για τη μίσθωση ακινήτου κατάλληλου για τις ανάγκες στέγασης των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο Νομό Κεφαλληνίας. Η ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων είναι είκοσι (20) ημέρες από την τελευταία δημοσίευση της παρούσας προκήρυξης στον τοπικό τύπο. Η ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής της προφορικής δημοπρασίας θα ορισθεί με απόφαση της Περιφερειάρχη και θα λάβουν μέρος


Περισσότερα...

 

Απάντηση σε δημοσίευμα ιστοσελίδας για υποτιθέμενη «διαρροή» «απόρρητης έκθεσης» του ΕΛΙΑΜΕΠ το 2010

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 08 Απρίλιος 2021 11:55

Σε απάντηση δημοσιεύματος που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα στις 7 Απριλίου 2021, με θέμα υποτιθέμενη «διαρροή» δήθεν «απόρρητης έκθεσης» του ΕΛΙΑΜΕΠ το 2010 από τον τότε γενικό διευθυντή και νυν Σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας του Πρωθυπουργού κ. Θάνο Ντόκο, το ΕΛΙΑΜΕΠ διευκρινίζει τα ακόλουθα:

Αποτελεί πάγια πρακτική του ΕΛΙΑΜΕΠ, όπως και όλων των ινστιτούτων, να αποστέλλουν τις ηλεκτρονικές εκδόσεις τους στον κατάλογο αποδεκτών, εν προκειμένω χιλιάδες, στους οποίους περιλαμβάνονται και πρεσβείες που έχουν ζητήσει να λαμβάνουν τις δημοσιεύσεις του ΕΛΙΑΜΕΠ. Η εγγραφή στον κατάλογο των παραληπτών του ΕΛΙΑΜΕΠ γίνεται πλέον με απλή συμπλήρωση του ονόματος και email, όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς στην ιστοσελίδα του ΕΛΙΑΜΕΠ.


Περισσότερα...

 

Παγκόσμια Μέρα Υγείας

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 07 Απρίλιος 2021 18:31

Από το 1950 που τέθηκε σε ισχύ η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, έχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει το κοινό σε συγκεκριμένα θέματα υγείας. Το βασικό μήνυμα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για το 2021 είναι «Χτίζοντας έναν πιο δίκαιο, υγιέστερο κόσμο για όλους».

Η φετινή παγκόσμια μέρα υγείας δεν θα μπορούσε να μη συνδέεται στο μυαλό όλων μας με την παγκόσμια υγειονομική κρίση λόγω της πανδημίας, όμως οι ασθένειες που καθημερινά αντιμετώπιζε ο παγκόσμιος πληθυσμός εξακολουθούν να ταλαιπωρούν εκατομμύρια ανθρώπων και δυστυχώς η αντιμετώπιση τους έχει πλήρως υποβαθμιστεί λόγω του covid-19.


Περισσότερα...

 

Συνάντηση Hellenic Seaplanes με τον Υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 07 Απρίλιος 2021 11:32

Με το σύνθημα «All you want is Greece» θα αποθαλασσωθούν τα πρώτα υδροπλάνα!

Η αεροπορική εταιρεία υδροπλάνων «Υδροπλάνα Ελλάδας – Hellenic Seaplanes» συντάσσεται στην εκστρατεία προώθησης του ελληνικού τουρισμού ενισχύοντας το κεντρικό σύνθημα της νέας προωθητικής εκστρατείας για τον ελληνικό τουρισμό, το «All you want is Greece» («Το μόνο που θέλεις, είναι η Ελλάδα») …

Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της Hellenic Seaplanes με τον Υπουργό Τουρισμού, κ. Χάρη Θεοχάρη, θέτοντας επί τάπητος όλα τα φλέγοντα ζητήματα που αφορούν τις εξελίξεις γύρω από τα υδατοδρόμια που αναπτύσσονται στη χώρα, τη λειτουργία των υδροπλάνων και τη συμβολή τους στην ενίσχυση του ελληνικού τουρισμού για το 2021, μέσω της νέας προωθητικής εκστρατείας για τον ελληνικό τουρισμό «All you want is Greece».


Περισσότερα...

 
 

Κοπή επικίνδυνων κλαδιών δένδρων σε ιδιοκτησίες που προεκτείνονται σε κοινόχρηστους χώρους .

PDFΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 05 Απρίλιος 2021 21:02

Παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες οικοπέδων εντός των οποίων φύονται δένδρα που λόγω μεγέθους, κλίσης, κατάστασης κλπ. εκτείνονται σε κοινόχρηστους χώρους, να προχωρήσουν στον περιορισμό της κόμης τους, έτσι ώστε να μην προκαλείται δυσχέρεια στην κίνηση των οχημάτων και των πεζών και να αποφεύγονται πιθανά ατυχήματα λόγω πτώσης επικίνδυνων κλαδιών.

Ο Αντιδήμαρχος

Σαμούρης Σπυρίδων

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ,5/4/2021 #ODUSSEIA #ODYSSEIA


 
 

Υπεγράφη το μνημόνιο στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ Hellenic Seaplanes και IFLY!

PDFΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 02 Απρίλιος 2021 20:49

Οι δύο αναδυόμενες εταιρείες μοιράζονται το όραμα της επόμενης ημέρας… σχεδιάζοντας να ανοίξουν νέες αγορές, να δημιουργήσουν νέα τουριστικά προϊόντα και να αυξήσουν το μερίδιο συμμετοχής τους στο εισερχόμενο, εξερχόμενο αλλά και ντόπιο επιβατικό κοινό της Ελλάδας.

H Hellenic Seaplanes που ανοίγει την αγορά των υδροπλάνων ανακοινώνει την έναρξη της στρατηγικής συνεργασίας με την εταιρεία IFLY, του ομίλου iGroup, η οποία εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών αερομεταφοράς VIP προσώπων, διακομιδής ασθενών με ελικόπτερα και αεροπλάνα και παρέχει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών για ένα μεγάλο εύρος πτητικών μέσων. Στόχος της στρατηγικής συνεργασίας είναι η καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των κοινών προκλήσεων και αναγκών του τουρισμού αλλά και του τομέα μεταφορών μεγιστοποιώντας τις επιλογές του επιβατικού κοινού.


Περισσότερα...

 
 

Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος στο Ληξούρι

PDFΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 02 Απρίλιος 2021 20:35

Σας ανακοινώνουμε ότι λόγω εκτελέσεως απαραιτήτων εργασιών συντήρησης θα γίνει διακοπή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος την ΚΥΡΙΑΚΗ 04.04.2021 από 09:00 έως 16:00 στο τμήμα της Πόλεως Ληξουρίου που ορίζεται μεταξύ των οδών Ανδρέα Λασκαράτου, Διγενή Λασκαράτου, Βαλλιάνου και Ελευθερίου Βενιζέλου.

Η επανατροφοδότηση των εγκαταστάσεων μας θα γίνεται χωρίς ειδοποίηση και ενδεχομένως πριν της αναγραφόμενης ώρας και συνεπώς οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα πρέπει να θεωρούνται ως συνεχώς ευρισκόμενα υπό τάση.


Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 1 από 318

leivada_banner copy.png