ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Διαφήμιση
4/2021
M T W T F S S
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΧΟΝΤΑΣ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΔΟΣΙΑ,ΓΥΡΙΣΑΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 09 Απρίλιος 2021 18:36

Η διοίκηση της Π.Ι.Ν. (ΝΔ1-ΚΙΝΑΛ-ΝΔ2), καταψήφισε τα αιτήματα των χιλιάδων εργαζομένων στα ξενοδοχεία, τον επισιτισμό και σε κλάδους που βρίσκονται σε άμεση εξάρτηση με τον τουρισμό επιστρατεύοντας και τους 2 συμβούλους της ΧΑ, οι οποίοι απουσίαζαν από την έναρξη της συνεδρίασης, απείχαν από τη συζήτηση εμφανίστηκαν, όμως, ξαφνικά στην ψηφοφορία για να ενισχύσουν με τη ψήφο τους τις αντεργατικές θέσεις της Περιφερειακής Αρχής.

Η διοίκηση της ΠΙΝ (ΝΔ1-ΚΙΝΑΛ-ΝΔ2) κατά την έκτακτη συνεδρίαση του Π.Σ, στην οποία αναγκάστηκε να προσέλθει, εμφανίστηκε προκλητική, απαξιωτική και κυνική προς τους εργαζόμενους αλλά καθαρή και αποφασιστική ως προς την υποστήριξή της στις απαιτήσεις της μεγαλοεργοδοσίας.

1.Απαξιωτική, αφού ούτε η περιφερειάρχης, ούτε κάποιος άλλος εκπρόσωπος της


Περισσότερα...

 

Είναι ντροπή κύριε Καππάτε να εκβιάζεται συναισθηματικά τους γιατρούς

PDFΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 09 Απρίλιος 2021 18:35

Ανοικτή επιστολή προς τον Ιατρικό Σύλλογο των νησιών μας απηύθυνε ο βουλευτής κύριος Καππάτος ζητώντας τους να στελεχώσουν το γενικό νοσοκομείο, μια επιστολή που θα έπρεπε να έχει αποδέκτες το Υπουργείο Υγείας και την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, που το άφησε εν μέσω πανδημίας να καταρρεύσει.

Είναι τουλάχιστον ντροπή κι υποτιμάται η νοημοσύνη γιατρών και πολιτών όταν η κυβέρνηση κι ο βουλευτής που δεν έκαναν τίποτα για την στελέχωση του νοσοκομείου μας, να πετούν το μπαλάκι στον τοπικό ιατρικό σύλλογο, τώρα που η κατάσταση εκτροχιάζεται επικίνδυνα.

Και δεν έκαναν τίποτα γιατί η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αδιαφορεί πλήρως για την υγεία του κόσμου και οι συνειδητές επιλογές της στοχεύουν στην αποδυνάμωση του Εθνικού


Περισσότερα...

 

Βουλευτής Κεφαλλονιάς Και Ιθάκης: Εξάμηνη παράταση και 50% μείωση για τους Δασικούς Χάρτες

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 08 Απρίλιος 2021 18:34


Συνολική νομοθετική παρέμβαση για τη Χωροταξία

Η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Περιβάλλοντος με την απόφαση για τους δασικούς χάρτες, έλαβαν υπόψη τις αντικειμενικές δυσκολίες που εμφανίστηκαν σε μια ιδιαίτερη για όλους περίοδο.

Τα σφάλματα που παρατηρήθηκαν σε όλη την Ελλάδα από την ανάρτηση των δασικών χαρτών οδήγησαν σε σημαντικές αποφάσεις:

•Στην οριζόντια παράταση κατά 6 μήνες της προθεσμίας για την υποβολή αντιρρήσεων για τους δασικούς χάρτες.

•Στη κατά 50% μείωση του παραβόλου που καταβάλουν οι πολίτες για την άσκηση αντιρρήσεων σε κάθε κατηγορία.


Περισσότερα...

 

ΠΣ της ΠΙΝ: Στήριξη των αιτημάτων των εργαζομένων στον τουριστικό κλάδο

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 08 Απρίλιος 2021 11:53

Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου: “Επιχειρήσεις και εργαζόμενοι είναι τα πολύτιμα κεφάλαια και οι εταίροι για την ανάπτυξη και την συνοχή”.

Την συμπαράστασή του στα αιτήματα των εργαζομένων στον τουριστικό κλάδο και στην συνεχή αναβάθμιση του ως πολύτιμο κεφάλαιο της ανάπτυξης και της κοινωνικής συνοχής στα Ιόνια Νησιά επανέλαβε το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων συζητώντας το θέμα “Μέτρα προστασίας του εισοδήματος και της υγείας των εργαζομένων στον τουρισμό, που πλήττονται από την υγειονομική κρίση” που εισήγαγε η παράταξη της “ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ” κατά την έκτακτη συνεδρίασή του που πραγματοποιήθηκε μέσω της υπηρεσίας τηλεδιάσκεψης e:Presence.gov.gr.


Περισσότερα...

 

Π. Καππάτος: Ανοιχτή επιστολή στα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλληνίας-Ιθάκης

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 07 Απρίλιος 2021 18:30

Αξιότιμη κ. Πρόεδρε του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλληνίας-Ιθάκης,

Αξιότιμα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλληνίας-Ιθάκης,

Όπως γνωρίζετε η κατάσταση στο νοσοκομείο Αργοστολίου λόγω της αύξησης περιστατικών κορονοϊού, καθίσταται οριακή.

Σήμερα συνάνθρωποί μας δίνουν τη μάχη τους για να αντιμετωπίσουν τον κορονοϊό στο νοσοκομείο. Ίσως αύριο ακόμα περισσότεροι. Σε αυτή τη μάχη οι μόνοι που μπορούν να τους συμπαρασταθούν είναι ιατροί συγκεκριμένων ειδικοτήτων.


Περισσότερα...

 
 

Ο Βουλευτής με τον Δήμαρχο Ληξουρίου Γ. Κατσιβέλη στα Υπουργεία Εσωτερικών και Ναυτιλίας

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 07 Απρίλιος 2021 11:30

Σειρά παραγωγικών συναντήσεων πραγματοποιήσαμε τη Τρίτη 6 Απριλίου με τον Δήμαρχο Ληξουρίου Γιώργο Κατσιβέλη στην Αθήνα.

Με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, κ. Στέλιο Πέτσα θέσαμε επί τάπητος το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και το Σχέδιο του Δημάρχου για τη συμμετοχή του Δήμου Ληξουρίου σε αυτό, την αποκατάσταση της αγροτικής οδοποιίας σε συνέχεια των καταστροφών που επέφερε ο κυκλώνας «ΙΑΝΟΣ» καθώς και την επισκευή του Δημαρχείου Ληξουρίου.


Περισσότερα...

 
 

Μέτρα προστασίας εισοδήματος & υγείας των εργαζομένων στον τουρισμό που πλήττονται

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 07 Απρίλιος 2021 11:26

Το αίτημα συζήτησης σε έκτακτη συνεδρίαση του Π.Σ., για τα «Μέτρα προστασίας του εισοδήματος και της υγείας των εργαζομένων στον τουρισμό που πλήττονται από την υγειονομική κρίση» κατατέθηκε αρχικά (12/2/2021) από το Συνδικάτο Εργαζομένων στο Τουρισμό - Επισιτισμό και Συναφών Επαγγελμάτων στην Κέρκυρα και επανήλθε τον Μάρτη του 2021, με την υπογραφή και από τα αντίστοιχα 4 Συνδικάτα των νησιών μας.

Και τις δύο φορές, η Περιφερειακή Αρχή αρνήθηκε τη συζήτηση των προβλημάτων των εργαζομένων στον μεγαλύτερο κλάδο των νησιών μας. Απέναντι σε αυτήν την άρνηση η Λαϊκή Συσπείρωση πήρε την πρωτοβουλία να προκαλέσει την έκτακτη συνεδρίαση απευθυνόμενη και στις άλλες δυνάμεις, προκειμένου να συμπληρωθεί το 1/3 των Περιφερειακών Συμβούλων όπως προβλέπει ο κανονισμός.


Περισσότερα...

 
 

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων: «Με το βλέμμα σταθερά στην Ενεργειακή Μετάβαση»

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 06 Απρίλιος 2021 11:52

-Διαδικτυακή εκδήλωση υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, σε συνεργασία με το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών & Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ), την Τετάρτη 7 Απριλίου, με τίτλο «Ο Θεσμός των Ενεργειακών Κοινοτήτων στην πορεία για την Ενεργειακή Μετάβαση στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων»

-Σκοπός της εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, είναι η απόκτηση τεχνογνωσίας από το προσωπικό των τοπικών Αρχών σχετικά με τις Ενεργειακές Κοινότητες και ειδικότερα το θεσμικό πλαίσιο, τα μέτρα στήριξης, τον ενεργειακό συμψηφισμό και τον εικονικό ενεργειακό συμψηφισμό


Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 1 από 205

leivada_banner copy.png