ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» ενισχύει τα νησιά μας
Διαφήμιση
6/2021
M T W T F S S
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» ενισχύει τα νησιά μας

PDFΕκτύπωσηE-mail

Ομιλία για το Σ/Ν του Υπ. Εσωτερικών

Ψηφίσαμε το απόγευμα της Τετάρτης 14 Απριλίου το Νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών με τίτλο «Σύστημα Εσωτερικού Ελέγχου του Δημόσιου Τομέα, Σύμβουλος Ακεραιότητας στη δημόσια διοίκηση και άλλες διατάξεις για τη δημόσια διοίκηση και την τοπική αυτοδιοίκηση».

Όσον αφορά στη Κεφαλονιά και την Ιθάκη, κατά την εισήγησή μου στη συζήτηση της Ολομέλειας επισήμανα το γεγονός πως ποτέ ξανά δεν ενισχύθηκαν σε αυτό το βαθμό όσο σήμερα με το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», με τους Δήμους των νησιών μας να απορροφούν συνολικά 52 εκ. ευρώ.


Με το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών ενισχύουμε την ευελιξία και την αποτελεσματικότητα του δημόσιου τομέα και παρέχουμε τα εχέγγυα στη δημόσια διοίκηση να αναπτύξει ανεξάρτητα ένα θεσμικά υγιές και υπηρεσιακά άρτιο σύστημα εσωτερικού ελέγχου και ακεραιότητας.

Την ίδια ώρα, κωδικοποιούμε και εκσυγχρονίζουμε ένα κατακερματισμένο θεσμικό πλαίσιο, που δίνει προτεραιότητα στη βελτίωση των δομών και διαδικασιών της δημόσιας διακυβέρνησης και ταυτοχρόνως ενισχύει τους μηχανισμούς διαφάνειας και λογοδοσίας.

Τέλος, από την οικονομική διαχείριση, τις προμήθειες και τη διοίκηση του ανθρώπινου δυναμικού, στην αξιολόγηση της απόδοσης, την ακεραιότητα και την εσωτερική υπηρεσιακή επικοινωνία, με το εν λόγω Σχέδιο Νόμου καλύπτουμε κάθε πτυχή του δημόσιου τομέα.

Αναλυτικά η παρέμβασή μου στον σύνδεσμό: shorturl.at/hlKOT

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ,16/4/2021 #ODUSSEIA #ODYSSEIA

leivada_banner copy.png