ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Διαφήμιση
10/2017
M T W T F S S
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
 
stamoulis photoshop.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΙΝ:ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 06 Ιούνιος 2017 21:17

Έχοντας υπόψη τα άρθρα 165 παρ.1&2, αρ.282 παρ.16, και αρ.167-169 του Ν. 3852/2010 και το άρθρο 6 παρ.9 του Ν. 4071/11-4-2012, σας καλούμε σε έκτακτη συνεδρίαση που θα  πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017 και ώρα 15:00 με τηλεδιάσκεψη στις αίθουσες συνεδριάσεων των Περιφερειακών  Ενοτήτων ως  εξής:

ΚΕΡΚΥΡΑ: Αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων (Αλυκές Ποταμού).

ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ:  Διοικητήριο -Αργοστόλι /Πλατεία Βαλιάνου,

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Διοικητήριο  - 21ης Μαΐου

ΛΕΥΚΑΔΑ: Διοικητήριο - Αντ. Τζεβελέκη

Περισσότερα...

 

Πρόσκληση για Γενική Συνέλευση: Οριστική λύση για το θέμα των σκουπιδιών

PDFΕκτύπωσηE-mail

Κυριακή, 04 Ιούνιος 2017 11:27

Την Τετάρτη 07 Ιουνίου 2016 και ώρα 18.30 μ.μ καλείστε να παραβρεθείτε στο πρώην κοινοτικό Γραφείο Καραβομύλου (απέναντι από την παιδική χαρά ), για να συζητήσουμε και να βρούμε οριστική λύση για το θέμα των σκουπιδιών.

Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη.

Τοπικό Συμβούλιο Καραβομύλου

Β.Μωραΐτης Α.Καβαλλιεράτος Γ.Στεφανάτος

Πρόεδρος  Μέλος  Μέλος

Περισσότερα...

 

Τα κύρια σημεία της συνέντευξης τύπου του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρου Γαλιατσάτου

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 01 Ιούνιος 2017 17:55

-Διημερίδα Συνταγματικής Αναθεώρησης με στόχο την ουσιαστική συζήτηση

-Εκδήλωση απολογισμού έργου στους απόδημους του Πειραιά

-Συνεργασία με την Περιφέρεια Δ. Ελλάδας για την ακτοπλοϊκή σύνδεση

-Για το χωροταξικό και τους υδρογονάνθρακες στο Ιόνιο η συνάντηση με τον Υπουργό Γ. Σταθάκη

-Η θέση της Περιφέρειας για την αξιοποίηση του μύθου του Οδυσσέα

-Συνάντηση – ενημέρωση για το μεταφορικό έργο στην Κέρκυρα

Περισσότερα...

 

Συνάντηση ΠΙΝ με το Δ.Σ. των λεωφορειούχων Κέρκυρας για τα προβλήματα στο μεταφορικό έργο

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 31 Μάιος 2017 20:56

Τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρο Γαλιατσάτο επισκέφθηκαν ο  Πρόεδρος Δημήτρης Κλουδάς και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Ιδιοκτητών Λεωφορείων Κέρκυρας, προκειμένου να τον ενημερώσουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο μεταφορικό έργο και την κυκλοφορία των οχημάτων κατά τη θερινή περίοδο στην Κέρκυρα.

Οι λεωφορειούχοι αναφέρθηκαν στο πρόβλημα που έχει ανακύψει μετά την υπουργική απόφαση για απευθείας χορήγηση αδειών για τα ανοικτού τύπου λεωφορεία και ζήτησαν να υπάρξουν όρια και κανόνες και να τεθούν νόμοι που θα περιορίζουν τη λειτουργία τους. Υποστήριξαν  ότι ο κλάδος τους έχει υποστεί μεγάλη οικονομική ζημία και ζήτησαν να ανοίξει ένας διάλογος με όλους, για την δίκαιη κατανομή του μεταφορικού έργου. “Δεν θα επιτρέψουμε την επέκταση των δρομολογίων των ανοικτών λεωφορείων. Κάναμε και εμείς λάθη, είμαστε έτοιμοι να τα διορθώσουμε, αλλά η εργασία μας συρρικνώνεται και πρέπει να προστατέψουμε το μεροκάματό μας”, είπαν χαρακτηριστικά.

Περισσότερα...

 

Ενημέρωση για προγραμματισμένες εργασίες

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 30 Μάιος 2017 21:19

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, ενημερώνουμε ότι λόγω προγραμματισμένων ηλεκτρολογικών εργασιών, την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017, από τις 12 το μεσημέρι έως το πέρας του ωραρίου, δεν θα υπάρχει πρόσβαση σε τηλεφωνία και διαδίκτυο, στην έδρα της ΠΙΝ (Αλυκές Ποταμού, Κέρκυρα).

Σας εφιστούμε την προσοχή ότι το ως άνω χρονικό διάστημα ενδέχεται στο Γραφείο Περιφερειάρχη και στις Υπηρεσίες της ΠΙΝ, που στεγάζονται στο κτιριακό συγκρότημα της έδρας της ΠΙΝ, να μην λειτουργούν ή να λειτουργούν περιορισμένα οι τηλεφωνικές συνδέσεις.

Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν αυθημερόν.

Eστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 30/5/2017
 
 

Στην Αθήνα ο ΠΙΝ κ. Θ. Γαλιατσάτος για σειρά επαφών και προγραμματισμένων συναντήσεων

PDFΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 26 Μάιος 2017 18:25

-Σε εγκάρδιο κλίμα η συνάντηση Περιφερειάρχη & Ομοσπονδιών αποδήμων της Αττικής

-Ομιλία στο συνέδριο για την “Νησιωτικότητα και Γαλάζια Οικονομία”

Το απόγευμα της Πέμπτης 25 Μαΐου 2017 συναντήθηκε με τα διοικητικά συμβούλια των οργανώσεων αποδήμων: Ομοσπονδία Κεφαλλονίτικων και Ιθακησίων Σωκματείων (ΟΚΙΣ), Ομοσπονδία Κερκυραϊκών Συλλόγων Αττικής (ΟΚΕΣΑ) και Εξωραϊστικός Σύλλογος Αγ. Παύλου, για ζητήματα που αφορούν τους απόδημους από τα Ιόνια Νησιά. Παρόντες στη συνάντηση ήταν και οι πρόεδροι πολλών σωματείων αποδήμων που εντάσσονται στις ως άνω Ομοσπονδίες. Στη συνάντηση που ουσιαστικά αποτέλεσε μια πρώτη, εκ του σύνεγγυς επικοινωνία γνωριμίας, αποφασίστηκε η εκτεταμένη και σταθερή επικοινωνία μεταξύ Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και οργανώσεων αποδήμων, με στόχο την συνεργασία για σειρά

Περισσότερα...

 
 

Αντιμετώπιση των προβλημάτων στις θαλάσσιες συγκοινωνίες του Νομού Κεφαλλονιάς – Ιθάκης

PDFΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 26 Μάιος 2017 18:22

Η Επιτροπή Αγώνα των μαζικών Φορέων του Νομού Κεφαλονιάς - Ιθάκης καταδικάζει τη στάση των κυβερνήσεων διαχρονικά να ασκούν πολιτικές με κριτήρια που οδήγησαν, τελικά, στον περιορισμό ή και στη στέρηση από τους Κεφαλονίτες και Ιθακήσιους του δικαιώματος στις απρόσκοπτες, φθηνές και ασφαλείς ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες. Οι πολιτικές αυτές, που είναι οι απαιτήσεις εφοπλιστών – ΕΕ – «εταίρων», ανοίγουν δρόμο για νέα χτυπήματα στα δικαιώματα των ναυτεργατών, υπονομεύουν την ασφάλεια των επιβατών με πλοία υπέργηρα και κακοσυντηρημένα. Η «απελευθέρωση» των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών» και η

Περισσότερα...

 
 

Έγγραφη δέσμευση του ΤΑΙΠΕΔ στον ΠΙΝ για παραίτηση από την εκδίκαση για Ίσσο Κέρκυρας

PDFΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 26 Μάιος 2017 17:49

Με επιστολή προς τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρο Γαλιατσάτο, που υπογράφει η Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΤΑΙΠΕΔ Λίλα Τσιτσογιαννοπούλου, το Ταμείο ανακοινώνει την πρόθεσή του να παραιτηθεί από τα δικόγραφα των αιτήσεων ακύρωσης του δασικού χαρακτήρα του Ίσσου και ρητά δεσμεύεται ότι “το ΤΑΙΠΕΔ δεν επιθυμεί τη συνέχιση της δίκης ενώπιον του αρμόδιου Διοικητικού Εφετείου”.

Συγκεκριμένα στην επιστολή της η Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ ενημερώνει τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων ότι “το 2013 με απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων το δημόσιο ακίνητο του Ίσσου περιήλθε στην πλήρη κυριότητα, νομή και κατοχή του ΤΑΙΠΕΔ. Σήμερα το ακίνητο έχει περιέλθει κατά πλήρη κυριότητα, νομή και

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 10 από 63

leivada_banner copy.png
Διαφήμιση
exofullo teliko aggliko2.png