ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Διαφήμιση
2/2018
M T W T F S S
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
 
 
stamoulis photoshop.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Δημοτική Αρχή … αξία ανεκτίμητη!!!

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 07 Νοέμβριος 2017 14:30

Για άλλη μια φορά χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία να πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο μια ευρύτερη συζήτηση για την αξιοποίηση και προστασία της περιουσίας του Δήμου. Διαπιστώσαμε πολλάκις ότι αυτή η Δημοτική Αρχή:

Αδυνατεί να απαντήσει στις αγωνίες των δημοτών

Είναι ανήμπορη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των καιρών

Απέχει μακράν του να προασπίσει τα συμφέροντα και την περιουσία του Δήμου

Περισσότερα...

 

Με την Πρέσβειρα της Αργεντινής συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 02 Νοέμβριος 2017 17:27

Την Πρέσβειρα της Αργεντινής Carolina Perez Colman υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του, στην έδρα της Περιφέρειας, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Η Πρέσβειρα της Αργεντινής βρίσκεται στην Κέρκυρα προσκεκλημένη από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο και επισκέφθηκε εθιμοτυπικά τον Περιφερειάρχη, με τον οποίο είχε την ευκαιρία να συζητήσει για τις σχέσεις φιλίας των δύο λαών αλλά και τα κοινά στοιχεία, τον αγώνα των λαών των δύο χωρών για έξοδο από την οικονομική κρίση, την αγάπη στον πολιτισμό και ειδικά στη μουσική και το χορό.

Περισσότερα...

 

«Η θεσμική εκτροπή του κ. Ε. Κεκάτου»

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 01 Νοέμβριος 2017 17:32

Είναι γνωστός σε όλο το θιακοκεφαλονίτικο, και όχι μόνο, χώρο ο υπερβολικός τρόπος κολακείας τον οποίο χρησιμοποιεί ο αντιδήμαρχος Λειβαθούς, κ. Ευάγγελος Κεκάτος, τόσο στο δημόσιο λόγο του όσο και στις επαγγελματικές συναναστροφές του. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να επιλέγει τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται και ασφαλώς να κρίνεται απ’ αυτόν. Ωστόσο, αυτό που ο καθένας δεν έχει το δικαίωμα να κάνει, είναι να χρησιμοποιεί τη θεσμική του ιδιότητα προκειμένου να προβάλλει, να διαφημίζει και να προάγει τα ιδιωτικά συμφέροντα της επιθυμίας του!

Πιο συγκεκριμένα αναφερόμαστε στο πρόσφατο δημοσίευμά του υπό τον πομπώδη τίτλο «Ομηρική πλεύση», το οποίο σύμφωνα με τα ΜΜΕ στάλθηκε από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της αντιδημαρχίας και όχι από τον προσωπικό του λογαριασμό. Καθώς το

Περισσότερα...

 

324.900€ για δράσεις ενημέρωσης για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων από την ΠΙΝ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 27 Οκτώβριος 2017 13:26

Θ. Γαλιατσάτος: Στόχος μας η δημιουργία συλλογικής αντίληψης και η ενεργός συμμετοχή των πολιτών στην ανακύκλωση και τη διαχείριση των απορριμμάτων

Την ένταξη δύο πράξεων για δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη διαχείριση των απορριμμάτων υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος, συνολικού προϋπολογισμού 324.900 ευρώ.

Πρόκειται για τις πράξεις:

1. “Δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων στην ΠΙΝ”, η οποία εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Ιόνια Νησιά 2014 – 2020”, συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και έχει προϋπολογισμό 258.500 ευρώ.

Περισσότερα...

 

1.209.991,28 ευρώ από την ΠΙΝ καινοτόμου επιχειρησιακού συστήματος διαχείρισης σεισμικού κινδύνου

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 26 Οκτώβριος 2017 12:16

Θεόδωρος Γαλιατσάτος: Προσεγγίζουμε με ολιστικό τρόπο τη διαχείριση του φυσικού, σεισμικού κινδύνου, θωρακίζοντας τα νησιά μας

Στη δημιουργία του “Τηλέμαχου”, ενός καινοτόμου επιχειρησιακού συστήματος διαχείρισης σεισμικού κινδύνου, προχωρά η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, μετά την ένταξη της σχετικής πράξης που υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Η πράξη εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Ιόνια Νησιά 2014-2020” και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, με προϋπολογισμό 1.209.991,28 ευρώ και δικαιούχο την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Περισσότερα...

 
 

4.160.000€ για δράσεις οδικής ασφάλειας στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 25 Οκτώβριος 2017 13:26

Παρεμβάσεις σε 60 θέσεις του οδικού δικτύου των νησιών μας

Την ένταξη της πράξης “Δράσεις βελτίωσης οδικής ασφάλειας Περιφέρειας Ιονίων Νήσων” με κωδικό ΟΠΣ 5007565 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Ιόνια Νησιά 2014 – 2020” υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Η πράξη συνολικού ύψους με 4.160.000 ευρώ συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

Αντικείμενο του έργου είναι η υλοποίηση δράσεων βελτίωσης οδικής ασφάλειας στις περιφερειακές ενότητες Κέρκυρας, Κεφαλονιάς, Λευκάδας και Ζακύνθου που αφορούν στην υλοποίηση βραχυπρόθεσμών επεμβάσεων σε 60 περίπου τμήματα και θέσεις μειωμένης οδικής ασφάλειας του οδικού δικτύου, αρμοδιότητας της ΠΙΝ.

Περισσότερα...

 
 

Επιμένουμε στη θέση μας για φθηνή, ασφαλή και τακτική ακτοπλοϊκή σύνδεση σε Πάτρα – Σάμη – Ιθάκη

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 24 Οκτώβριος 2017 17:47

Θ. Γαλιατσάτος: Οι ενέργειές μας διαχρονικά προς την κατεύθυνση της επανασύνδεσης της γραμμής, έχουν ως στόχο την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του λαού και μόνον

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, ενόψει της συνεδρίασης του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών για τη γραμμή Πάτρα – Σάμη – Ιθάκη, τονίζει για ακόμη μια φορά την πάγια θέση της για φθηνή, ασφαλή και τακτική με ολοχρονικά δρομολόγια σύνδεση, υπέρ των συμφερόντων του λαού και του τόπου και όχι των ναυτιλιακών εταιρειών.

Υπενθυμίζουμε ότι από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων μας αγωνιστήκαμε για την επαναδρομολόγηση πλοίου στη γραμμή Πάτρα – Σάμη – Ιθάκη, αναζητώντας πρόσφορη και αξιόπιστη λύση, με αλλεπάλληλες επισκέψεις μας στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας (από τον Σεπτέμβριο του 2014), λήψη ομόφωνης απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου και διαβήματα για το άνοιγμα της γραμμής.

Περισσότερα...

 
 

Σημεία τοποθέτησης Σ. Κουρή για τις καταστροφικές πυρκαγιές στην ΠΙΝ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 24 Οκτώβριος 2017 09:33

– Η περιφέρεια μέσω της Πολιτικής Προστασίας να αναλάβει την πληρωμή των αγροτικών αποζημιώσεων των αγροτών που από αδυναμία δεν μπορεί ο ΕΛΓΑ .

– Η φωτιές και γενικά οι Φυσικές καταστροφές είναι «πολεμικές επιχειρήσεις» και για να αντιμετωπιστούν χρειάζονται ομοψυχία την οποία εμείς σαν Αντιπολίτευση (ΝΙΠ) , δίνουμε στην Περιφερειακη Αρχή, γιατί πιστεύουμε ότι μόνο έτσι θα είναι ουσιαστική η αντιμετώπιση τους.

– Στηρίζουμε τον προγραμματισμό και τον εξυχρονισμο των Πυροσβεστικών δυνάμεων και εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας και την εμπιστοσύνη μας προς αυτές που με αυταπάρνηση αντιμετωπίζουν την λαίλαπα των πυρκαγιών.

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 9 από 72

leivada_banner copy.png
Διαφήμιση
exofullo teliko aggliko2.png