ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Διαφήμιση
10/2017
M T W T F S S
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
 
stamoulis photoshop.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ΤΟΜΕΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ, ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΤΟΥ Anexarttitosblog.gr

PDFΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 15 Ιούλιος 2017 09:59

"το έργο του Διοικητή κ. Ν. Βιβλάκη στο ΓΝΚ, αξίζει επιβράβευσης"

Επειδή η επανάληψη είναι μητέρα της μαθήσεως, απαντάμε στο Kεφαλονίτικο site, anexarttitosblog.gr,  στις απορίες που εκφράζει για τη δημοσίευσή μας με αναφορά στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς ΓΝΚ και την Υγεία γενικότερα.

Γνωρίζουμε oτι γνωρίζουν, τί δημοσιογραφία θα υπηρετούσαν εάν δεν γνώριζαν! Παρ’ όλα αυτά θα επαναλάβουμε, ως ευκαιρία να πληροφορηθούν οι συμπολίτες μας περισσότερο, παρά για τους ίδιους που ερωτούν και αμφισβητούν.

1.Δύο ενέργειες που έγιναν από τον κ. Διοικητή του ΓΝΚ και εξασφαλίζουν επιπλέον ετήσιο εισόδημα στο νοσοκομείο 103.464 ευρώ, δεν μπορεί να χαρακτηρίζονται για γέλια και για κλάματα. Από την άλλη μεριά, τι είναι 100.000 ευρώ ετήσια, μια αργομισθία της κ. Παναγιωταρέα ή μια χαρισμένη νοσηλεία στους διαπλεκόμενους του Ερρίκος Ντυνάν! Σιγά το πράγμα!

2.Η εκμίσθωση ακινήτου στην Αθήνα, η καθ΄όλα νομότυπη μίσθωση του κυλικείου και η δημιουργία 4 θέσεων εργασίας για τη λειτουργία του, είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου να ελεγχθεί ανά πάσα στιγμή. Η διαφάνεια των σημερινών πολιτικών ημερών, δεν έχει καμία σχέση με ό,τι μάθαμε, επιτέλους, οτι  «λουστήκαμε» 40 τόσα χρόνια, στο χώρο της Υγείας.

Περισσότερα...

 

ΠΙΝ Συνεχίζεται το πρόγραμμα δωρεάν διανομής φρούτων & οπωροκηπευτικών σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 12 Ιούλιος 2017 16:46

Η Περιφέρεια Ιόνιων Νησιών μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης “ΙΟΝΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ “ συνεχίζει την υλοποίηση του προγράμματος της δωρεάν διανομής φρούτων και  οπωροκηπευτικών σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες πληθυσμού στα Ιόνια Νησιά

Η ΠΙΝ ως Επικεφαλής Εταίρος της Σύμπραξης συνεχίζει την παραλαβή και διάθεση μετά από τους προβλεπόμενους ποιοτικούς και ποσοτικούς ελέγχους συνολικά για όλη την Περιφέρεια 80 τόνων φρούτων (ροδάκινα-νεκταρίνια) τα οποία θα διανεμηθούν από τους Εταίρους της Σύμπραξης στους δικαιούχους ωφελούμενους μας ανά Περιφερειακή Ενότητα.

Οι φορείς οι οποίοι έχουν αναλάβει τη διαδικασία της διάθεσης είναι :

Περισσότερα...

 

Μεγάλο πρόγραμμα για την εξοικονόμηση ενέργειας σε κτίρια ετοιμάζει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 12 Ιούλιος 2017 16:44

Mέσω του ΠΕΠ Ιονίων Νήσων 2014-2020 (Άξονας Προτεραιότητας -2-) προβλέπεται η χρηματοδότηση της Δράσης: «Αξιοποίηση συστημάτων ΑΠΕ και εξοικονόμησης ενέργειας σε κτίρια δημόσιας χρήσης και γενικά δημόσιες υποδομές & δίκτυα», με σκοπό την εξοικονόμηση ενεργειακών πόρων & τον περιορισμό της κατανάλωσης ενέργειας σε δημόσιες υποδομές που μπορεί να επιτευχθεί με παρεμβάσεις όπως η ενεργειακή θωράκιση του κελύφους των κτιρίων, η αναβάθμιση του εξοπλισμού τους, η εγκατάσταση «έξυπνων συστημάτων» μείωσης της κατανάλωσης ενέργειας και χρήσης  συστημάτων ΑΠΕ μικτής κλίμακας, κα.

Προτεραιότητα  θα δοθεί σε κτίρια που έχουν υψηλή ενεργειακή κατανάλωση και μέσω της αναβάθμισής τους επιτυγχάνεται μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας.

Περισσότερα...

 

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Κίνηση διαδικασιών μονιμοποίησης των συμβασιούχων δημοτικών υπαλλήλων

PDFΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 10 Ιούλιος 2017 17:47

Αίτηση

Των Ν. Γκισγκίνη και Γ. Κουρούκλη ,

Δ. Συμβούλων Δήμου Κεφαλονιάς

με τη Λαϊκή Συσπείρωση

Προς:

Τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κεφαλονιάς κ. Σ&Γ. Αλυσανδράτο

Κοιν: Δήμαρχο κ. Α. Παρίση

Κύριε Πρόεδρε

Περισσότερα...

 

Στη Γενική Συνέλευση της Διαμεσογειακής Επιτροπής στη Νάπολη ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

PDFΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 07 Ιούλιος 2017 17:59

Πραγματοποιήθηκε στην έδρα της ιταλικής Περιφέρειας της Καμπανίας, τη Νάπολη, στις 6 και 7 Ιουλίου η Γενική Συνέλευση της Διαμεσογειακής Επιτροπής (Intermediterranean Commission) της Ευρωπαϊκής Διάσκεψης Παράκτιων Περιφερειών (CPMR). Στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, κ. Θεόδωρος Γαλιατσάτος, ως μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Διαμεσογειακής Επιτροπής και ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς τομέα, Δικτύων Περιφερειών και Διεθνών Συνεργασιών, κ. Γιάννης Φοντάνας.

Στη Γενική Συνέλευση της Νάπολης συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα της Διαμεσογειακής Επιτροπής αλλά και οικονομικά και πολιτικά ζητήματα που αφορούν τις Περιφέρειες της Μεσογείου και γενικά την Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως:

Περισσότερα...

 
 

Διακοπές παροχής νερού σε Αγία Θέκλη Βώβικες & Βιλατώρια- Απάντηση από την ΔΕΥΑΚ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 05 Ιούλιος 2017 19:19

Από τον Μάρτιο του 2017, οι κάτοικοι στα χωριά Αγία Θέκλη Βώβικες και Βιλατώρια υποφέρουν σχεδόν καθημερινά είτε από πολύωρες διακοπές της παροχής νερού στο σύνολο των σπιτιών είτε με ελαχίστη παροχή νερού στα σπίτια τα οποία ευρίσκονται στα ψηλότερα σημεία των χωρίων.

Η ΔΕΥΑΚ ισχυρίζεται ότι το πρόβλημα προκαλείται από την ΔΕΗ εξ αίτιας βλάβης στο καλώδιο με το οποίο τροφοδοτείται με ηλεκτρική ενεργεία η αντλία της γεώτρησης από την οποία υδρεύονται τα χωριά ..

Αντίθετα η ΔΕΗ μας πληροφόρησε ότι δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ πρόβλημα στο τροφοδοτικό καλώδιο.

Περισσότερα...

 
 

Νέος αντιπεριφερειάρχης της ΠΙΝ ο Διονύσιος Μπάστας

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 04 Ιούλιος 2017 20:32

Με απόφασή του (αριθμ.πρωτ.48061/19581/13.6.2017) ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος όρισε ως Αντιπεριφερειάρχη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Διονύσιο Μπάστα, με θητεία έως την 31η Αυγούστου 2019.

Ο νέος αντιπεριφερειάρχης θα έχει αρμοδιότητα στους τομείς της επιχειρηματικότητας, επενδύσεων και εμπορίου.

Περισσότερα...

 
 

«Ναι στα συμφέροντα των πολιτών και όχι των εφοπλιστών»

PDFΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 30 Ιούνιος 2017 20:55

Στην πρόσφατη σύσκεψη υπό τον Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Κουρουμπλή, στο Δημαρχιακό Μέγαρο στο Αργοστόλι, διατυπώθηκε από τον κ. Δήμαρχο η θέση ότι η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Ιθάκης και της Σάμης με την Πάτρα δε συμφέρει τους εφοπλιστές και άρα δε θα πρέπει να την αναμένουμε. Απέναντι στο «ρεαλισμό»-υπολογισμό του κ. Παρίση, η Ν.Ε. Κεφαλονιάς-Ιθάκης συμμερίζεται τα συμφέροντα των Θιακοκεφαλονιτών και όχι των εφοπλιστών! Γι’ αυτό το λόγο θεωρούμε αναγκαία, το δίχως άλλο, την επαναλειτουργία της εν λόγω ακτοπλοϊκής σύνδεσης σε καθημερινή βάση κατά τους θερινούς μήνες όπου υπάρχει αυξημένη κίνηση, με την παράλληλη δέσμευση των

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 7 από 63

leivada_banner copy.png
Διαφήμιση
exofullo teliko aggliko2.png