ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Διαφήμιση
11/2020
M T W T F S S
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

5η υβριδική Συνεδριακή Διάσκεψη της ΚΕΔΕ και των ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων

PDFΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 23 Νοέμβριος 2020 13:09

Την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος συμμετείχε στην 5η υβριδική Συνεδριακή Διάσκεψη της ΚΕΔΕ και των ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης.

Η έναρξη της συνεδριακής διαδικασίας πραγματοποιήθηκε από τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο και τοποθετήθηκαν μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός Θεόδωρος Λιβάνιος και ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΕΣ Μιχάλης Σταυριανουδάκης.


Περισσότερα...

 

Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου: Σε κρίσιμη καμπή ο προϋπολογισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης

PDFΕκτύπωσηE-mail

Κυριακή, 22 Νοέμβριος 2020 20:53

και του Ταμείου Ανάκαμψης. Οι Περιφέρειες αγωνιούν

Σε συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων για την διαμόρφωση του προϋπολογισμού της Περιφέρειας και την αξιοποίηση διαφόρων χρηματοδοτικών πηγών, η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, τόνισε την κρισιμότητα των διαπραγματεύσεων σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης τόσο για το κλείσιμο του Ευρωπαϊκού προϋπολογισμού της περιόδου 2021-2027 ύψους 1,108 δις ευρώ, όσο και για το Ταμείο Ανάκαμψης ύψους 750 δις ευρώ.


Περισσότερα...

 

Τα απορρίμματα της “ΑΝΑΣΑ”

PDFΕκτύπωσηE-mail

Κυριακή, 22 Νοέμβριος 2020 20:51

Η “ΑΝΑΣΑ” φαίνεται ότι ήταν ικανοποιημένη από την διαχείριση απορριμμάτων στα Ιόνια νησιά μικρά και μεγάλα, επί των ημερών της και από την διαχείριση που η ίδια έκανε στην υπόθεση των υδατοδρομίων.

Αυτά αποδεικνύουν τα λεγόμενα της καθώς και οι ανακοινώσεις της.

Η ιδεοληψία και η ανικανότητα της στέρησαν πολλές ευκαιρίες στα νησιά μας.

Και έτσι συνεχίζει να πορεύεται.

Καλό της ταξίδι.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ,22/11/2020 #ODUSSEIA #ODYSSEIA 


 

Κατάθεση ερώτησης απο την Κ.Ο. του ΚΙΝ.ΑΛ. προς τον Υπουργό Υγείας

PDFΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 21 Νοέμβριος 2020 15:55

Για το Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς και το Κέντρο Υγείας Ιθάκης

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής, κατέθεσε χθες το απόγευμα την με αριθμό 1953/20.11.2020 Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας με θέμα την υποστελέχωση, υποβάθμιση και εγκατάλειψη του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας και του Κέντρου Υγείας Ιθάκης. Στην Ερώτηση την οποία υπογράφουν ο Βουλευτής Κέρκυρας, Δημήτρης Μπιάγκης και ο Βουλευτής Αργολίδος, Ανδρέας Πουλάς, περιγράφεται αναλυτικά η υποστελέχωση στο οργανόγραμμα του Νοσοκομείου, οι ελλείψεις σε βασικές ειδικότητες ιατρών όπως παθολόγων (εν μέσω μάλιστα πανδημίας) και αναισθησιολόγων, η μη λειτουργία της ΜΕΘ


Περισσότερα...

 

Για τις φωτιές, για την Υγεία, για τις μετακινήσεις υγειονομικού προσωπικού

PDFΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 20 Νοέμβριος 2020 20:53

ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΕ ΧΥΤΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Στην επερώτηση που κατέθεσε, στο τελευταίο περιφερειακό συμβούλιο, η Λαϊκή Συσπείρωση, «Ποια είναι τα πορίσματα για τα αίτια των πρόσφατων πυρκαγιών στον ΧΥΤΑ Τεμπλονίου στην Κέρκυρα και στον ΧΥΤΑ Κεφαλονιάς. Ποια είναι τα αποτελέσματα για τη μόλυνση της περιοχής από το τοξικό νέφος. Ποια είναι η κατάσταση που επικρατεί σήμερα στους ΧΥΤΑ και τι μέτρα προστασίας έχουν ληφθεί;» η Περιφερειακή Αρχή απάντησε με 7σέλιδο γραπτό κείμενο.


Περισσότερα...

 
 

Σε εξέλιξη σημαντικά έργα αποκατάστασης οδοποιίας και ασφαλτόστρωσης στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 19 Νοέμβριος 2020 19:11

Έγκριση για νέο έργο 25,5 εκατομμυρίων ευρώ συνολικού προϋπολογισμού

Την βούληση και επιδίωξη της Περιφερειακής Αρχής Ιονίων Νήσων να προχωρήσουν σημαντικές παρεμβάσεις αποκατάστασης και βελτίωσης του οδικού δικτύου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, επιβεβαιώνει η έγκριση από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων (ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων) του νέου έργου που αφορά στην αποκατάσταση της βατότητας των οδοστρωμάτων για το σύνολο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων συνολικού προϋπολογισμού  25.500.000€


Περισσότερα...

 
 

Ανάπτυξη Δικτύου Πεζοπορικών Διάδρομων στο Δήμο Αργοστολίου

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 19 Νοέμβριος 2020 18:21

Την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2020 παρουσιάστηκε από εκπροσώπους της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας Μονοπάτια της Ελλάδας (Paths of Greece), το πρώτο παραδοτέο της σχετικής σύμβασης που έχουν υπογράψει με τον Δήμο με αντικείμενο τον σχεδιασμό, ανάπτυξη και προβολή ενός διευρυμένου δικτύου πεζοπορικών διαδρομών στην περιοχή του Δήμου Αργοστολίου Κεφαλονιάς.

Το πρώτο παραδοτέο αφορούσε:

• Αποτύπωση Υπάρχουσας Κατάστασης Διαδρομών

• Λεπτομερή Έρευνα Για Παλαιά Μονοπάτια


Περισσότερα...

 
 

Κοινή Ανακοίνωση πρώην αντιδημάρχων Σάμης Εριγώνης Βαλσάμου & Νικόλαου Ρασσιά.

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 18 Νοέμβριος 2020 17:46

Αγαπητοί συμπολίτες,

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις όπως αυτές διαμορφώθηκαν αμέσως μετά τον Ιανό και έως σήμερα, ως Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Σάμης και ως “απερχόμενοι” πλέον Αντιδήμαρχοι σε τομείς κρίσιμους και σημαντικούς για τον τόπο μας και σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, οφείλουμε να ενημερώσουμε ως προς τα εξής:

• Από τη θέση ευθύνης του Αντιδημάρχου , από τις 18/9/2020, μετά την επέλαση του Ιανού και την καταστροφή που επακολούθησε από τα έντονα πλημμυρικά φαινόμενα που για μια ακόμα φορά αντιμετώπισε ο Δήμος μας, επιδιώξαμε και νιώθουμε ότι ανταποκριθήκαμε αποτελεσματικά στις ανάγκες των πληγεισών περιοχών, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και την


Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 1 από 184

leivada_banner copy.png