ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Διαφήμιση
5/2017
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πρόσκληση συμμετοχής παραγωγών στηνέ «ΚΡΑΣΙ – ΜΕΛΙ – ΛΑΔΙ – ΕΛΙΑ»

PDFΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 26 Μάιος 2017 09:56

Ο εμπορικός σύλλογος Αργοστολίου η ΚΡΑΝΗ, ενημερώνει τους παραγωγούς του νησιού ότι:

Ο Δήμος Κεφαλονιάς σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ιόνιων Νήσων, προτίθεται να συμμετάσχει στην  έκθεση «ΚΡΑΣΙ – ΜΕΛΙ – ΛΑΔΙ – ΕΛΙΑ» που διοργανώνει ο Δήμος Περιστερίου μαζί με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος στο Άλσος Περιστερίου από 9 έως 18 Ιουνίου 2017.

Σας ενημερώνουμε ότι οι παραγωγοί που θα συμμετέχουν θα έχουν την δυνατότητα πώλησης των προϊόντων τους.

Στη συγκεκριμένη έκθεση, πρωταρχικό ρόλο έχουν οι παραγωγοί και τα προϊόντα τους και η παρουσία τους κρίνεται απαραίτητη για τη συμμετοχή μας.

Περισσότερα...

 

“Υποβολή Αιτήσεων σε Προγράμματα Μελισσοκομίας έτους 2017”

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 24 Μάιος 2017 16:57

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας ανακοινώνεται ότι όσοι μελισσοκόμοι, επιθυμούν να ενταχθούν στις δράσεις 3.1 «Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων» και 3.2 «Οικονομική Στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας» έτους 2017, μπορούν να υποβάλουν Αίτηση – Δήλωση στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής ή στο Κέντρο Μελισσοκομίας σύμφωνα με το ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 1 μέχρι 14-6-2017. Η Αίτηση – Δήλωση είναι κοινή για τις δύο δράσεις και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αιτηθούν, εφόσον το επιθυμούν & πληρούν τις προϋποθέσεις, την ένταξή τους ταυτόχρονα και στις δύο δράσεις.

Η Αίτηση – Δήλωση (ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 1), υποβάλλεται:

- αυτοπροσώπως από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο,

- δια αντιπροσώπου,

Περισσότερα...

 

Εμπορικός ακόλουθος ΗΠΑ: Αυξάνεται το ενδιαφέρον Αμερικάνων επενδυτών για την Ελλάδα

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 24 Μάιος 2017 07:35

«Η Ελλάδα, όπως κατ επανάληψη έχει δηλώσει και ο πρέσβης Τζέφρι Πάιατ, έχει τη δυνατότητα να κάνει στροφή αυτό το καλοκαίρι και να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες οικονομικής ανάπτυξης», δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο εμπορικός ακόλουθος της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα, Μπράιαν Λάρσον, συμπληρώνοντας πως στόχος των ΗΠΑ είναι η ενδυνάμωση των διμερών εμπορικών και επενδυτικών σχέσεων με την Ελλάδα».

Στο περιθώριο της σημερινής παρουσίας του στο Νομό Έβρου, μετά από πρόσκληση του προέδρου της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης, Κώστα Χατζημιχαήλ, ο κ. Λάρσον, μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία στην Ελλάδα, για τις διμερείς εμπορικές και επενδυτικές σχέσεις καθώς και για τους τομείς που μπορούν να συμβάλλουν στην περαιτέρω ανάπτυξή τους.

Περισσότερα...

 

«Ανάβουν» τα τρυπάνια: ExxonMobil και Total αρχίζουν έρευνες για πετρέλαιο

PDFΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 22 Μάιος 2017 12:41

Στην ευρύτερη περιοχή του Ιονίου, και όχι αναγκαστικά μόνο στα θαλάσσια οικόπεδα που περιλαμβάνονταν στο γύρο παραχωρήσεων του 2014, εστιάζεται το ενδιαφέρον για έρευνες υδρογονανθράκων των ExxonMobil, Total και ΕΛΠΕ, εκπρόσωποι των οποίων συναντήθηκαν την Παρασκευή με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη και τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Σταθάκη.

Οι τρεις εταιρίες είχαν αγοράσει από τη Νορβηγική PGS το «πακέτο» των δεδομένων που προέκυψε από τις σεισμικές έρευνες που προηγήθηκαν του διαγωνισμού, στο Ιόνιο και το Νότιο Κρητικό Πέλαγος.

Σύμφωνα με πληροφορίες και εκτιμήσεις του ΑΜΠΕ, το κοινό ενδιαφέρον των τριών εταιρειών προέκυψε από την επαναξιολόγηση και ερμηνεία των δεδομένων αυτών αλλά και το συνδυασμό τους με τα δεδομένα που είχαν προκύψει από παλαιότερες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, όπως και τις συγκρίσεις που έγιναν με περιοχές που εμφανίζουν γεωλογική συνέχεια με την ελληνική επικράτεια, έχουν δηλαδή ανάλογα γεωλογικά χαρακτηριστικά.

Περισσότερα...

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 22 Μάιος 2017 12:29

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στα πλαίσια της επικοινωνιακής πολιτικής της στον τομέα του τουρισμού για τη Σέρβικη αγορά, εκτός από τη συμμετοχή της στη Διεθνή Έκθεση του Βελιγραδίου IFT (International Fair of Tourism), κατά τη διάρκεια της οποίας πραγματοποιήθηκαν επαφές (PR) (συνεντεύξεις και συναντήσεις ενδιαφέροντος για την περιοχή του Ιονίου με δημοσιογράφους και tour operators), επέλεξε ένα επιπλέον επικοινωνιακό μείγμα με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση του ρεύματος και την αύξηση των κρατήσεων από την τουριστική αγορά της Σερβίας.

Οι ενέργειες της στρατηγικής μας, οι οποίες στοχεύουν στην ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος των νησιών της Περιφέρειας μας, περιλαμβάνουν την οργάνωση και υλοποίηση της νέας διαφημιστικής μας καμπάνιας για την περίοδο από 15 Απριλίου έως 1 Αυγούστου 2017 στη Σέρβικη τουριστική αγορά και συγκεκριμένα:

Περισσότερα...

 
 

Ποιοι ξένοι πετρελαϊκοί κολοσσοί ενδιαφέρονται έντονα για τα πετρέλαια στην Ελλάδα

PDFΕκτύπωσηE-mail

Κυριακή, 21 Μάιος 2017 10:35

Στην ευρύτερη περιοχή του Ιονίου, και όχι αναγκαστικά μόνο στα θαλάσσια οικόπεδα που περιλαμβάνονταν στο γύρο παραχωρήσεων του 2014, εστιάζεται το ενδιαφέρον για έρευνες υδρογονανθράκων οι πετρελαϊκοί κολοσσοί ExxonMobil, Total και ΕΛΠΕ, εκπρόσωποι των οποίων συναντήθηκαν την Παρασκευή με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη και τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Σταθάκη.

Οι τρεις εταιρίες είχαν αγοράσει από τη Νορβηγική PGS το «πακέτο» των δεδομένων που προέκυψε από τις σεισμικές έρευνες που προηγήθηκαν του διαγωνισμού, στο Ιόνιο και το Νότιο Κρητικό Πέλαγος.

Περισσότερα...

 
 

Πλήρες μέλος της Ασιατικής Τράπεζας Υποδομών και Επενδύσεων έγινε η Κύπρος

PDFΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 20 Μάιος 2017 07:10

Πλήρες μέλος της Ασιατικής Τράπεζας Υποδομών και Επενδύσεων είναι, πλέον, η Κύπρος, μετά την απόφαση που έλαβε το συμβούλιο διοικητών του διεθνούς τραπεζικού οργανισμού.

Σε γραπτή δήλωσή του, ο υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης, υπογραμμίζει ότι η ένταξη της Κύπρου στην Ασιατική Τράπεζα Υποδομών και Επενδύσεων είναι πολιτικά και οικονομικά σημαντική. Όπως σημειώνει, η Λευκωσία στοχεύει στην ενίσχυση των δεσμών της με τις οικονομίες της Ασίας. Παράλληλα, αναφέρει ότι η συμμετοχή στην Ασιατική Τράπεζα διευρύνει το πεδίο της οικονομικής διπλωματίας, καθώς και τις προοπτικές πρόσβασης της Κύπρου σε επενδυτικά κεφάλαια.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 20/5/2017

 
 

Επίσημη παρουσίαση της Εταιρείας Ανάπτυξης Επιχειρηματικού Πάρκου ΑΕ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 19 Μάιος 2017 19:50

Προς εξεύρεση οικοπέδου και χορήγησης άδειας εγκατάστασης

Την επίσημη παρουσίαση της Εταιρείας Ανάπτυξης Επιχειρηματικού Πάρκου ΑΕ πραγματοποίησαν σήμερα οι φορείς που συμμετέχουν στο Διοικητικό Συμβούλιο, υπό την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων που ανέλαβε την ίδρυση της ειδικού σκοπού εταιρείας.

Μέτοχοι της εταιρείας είναι το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Ιονίων Νήσων, ο Δήμος Κέρκυρας, το Επιμελητήριο Κέρκυρας, η Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνών Κέρκυρας και η Ιόνιος Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, οι οποίοι συμμετέχουν με συνολικό μετοχικό κεφάλαιο 56.000ευρώ (40.000 ευρώ το ΠΤΑ, 10.000 ευρώ ο Δήμος Κέρκυρας και 2.000 ευρώ ο καθένας από τους άλλους φορείς).

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 1 από 64

leivada_banner copy.png

ΣΥΝΔΕΣΗΔιαφήμιση
exofullo teliko aggliko2.png