ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Διαφήμιση
9/2017
M T W T F S S
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
 
 
stamoulis photoshop.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επενδυτική επανεκκίνηση. Τι, πώς και από ποιους;

PDFΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 22 Σεπτέμβριος 2017 10:29

Περισσότερα...

 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 20 Σεπτέμβριος 2017 13:05

Στο πλαίσιο της Συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με την ‘’Marketing Greece’’, Γερμανική δημοσιογραφική αποστολή του δημοφιλούς γυναικείου περιοδικού «BARBARA», επισκέφθηκε την Κέρκυρα από τις 4 ως τις 9 Σεπτεμβρίου. Η αποστολή αποτελείτο από τους k.k. KARL HARALD BRAUN (Αρθογράφος) και JOACHIM MULTHAUPT (Φωτογράφος). Το εν λόγω περιοδικό κυκλοφορεί σε μηνιαία βάση σε 150.000 αντίτυπα, ενώ το αφιέρωμα για την Κέρκυρα θα δημοσιευτεί κατά το 1ο τετράμηνο του 2018.

Περισσότερα...

 

ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΑ ΕΠΙΤΥΧΗΣ Η ΣΥΝΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΜΕ ΤΗΝ RYNAIR

PDFΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 18 Σεπτέμβριος 2017 12:43

Ως γνωστό, η αεροπορική εταιρεία (χαμηλού κόστους) Ryanair, έχει δημιουργήσει από διετίας βάση στην Κέρκυρα  και την τρέχουσα τουριστική περίοδο του 2017,  έχει 42 πτήσεις την εβδομάδα από και προς την Κέρκυρα με προορισμούς του εξωτερικού, αλλά και 11 πτήσεις την εβδομάδα από και προς την Κεφαλονιά επίσης από το εξωτερικό.

Η μεταφορική ικανότητα  της εταιρείας με αυτές τις πτήσεις προς Κέρκυρα και Κεφαλονιά, είναι πάνω από 10.000 άτομα την εβδομάδα.

Χαρακτηριστικό των περισσότερων πτήσεων   αυτών, είναι ότι αρχίζουν από Μάρτιο και Απρίλη και τελειώνουν τέλη Οκτώβρη έως και αρχές Νοέμβρη. Αυτό συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό και στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Περισσότερα...

 

Ήθελα την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη”: Ανοιχτή παραδοχή Βόλφγκανγκ Σόιμπλε

PDFΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 15 Σεπτέμβριος 2017 10:42

Για ακόμη μια φορά τον τελευταίο καιρό, ο Υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, παραδέχθηκε πως και αυτός αλλά και άλλοι συνάδελφοι του ήθελαν την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη. Συγκεκριμένα, σε ντοκιμαντέρ που παρουσίασε χθες το βράδυ το κρατικό δίκτυο ARD –και στο οποίο υπήρχαν αναφορές στην ελληνική κρίση- ο κ. Σόιμπλε εμφανίζεται να λέει «εάν η Ελλάδα δεν κάνει για ένα χρονικό διάστημα μεγάλες προσπάθειες, το πρόγραμμα δεν μπορεί να λειτουργήσει. Γι’ αυτό και οι περισσότεροι συνάδελφοι μου, όπως και εγώ, είχαμε την άποψη ότι θα ήταν καλύτερα για την Ελλάδα να επιλέξει έναν διαφορετικό δρόμο. Αλλά η Καγκελάριος είχε πάντοτε στο μυαλό της να κρατήσει ενωμένη την Ευρώπη».  

Περισσότερα...

 

Στην πρώτη εξάδα η Ελλάδα στην απορρόφηση πόρων από το σχέδιο Γιούνκερ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 14 Σεπτέμβριος 2017 15:36

Περισσότερα...

 
 

Λάμπης Κωνσταντινίδης: Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 14 Σεπτέμβριος 2017 15:10

Ὑπ’ ἀριθμοῦ πολιτικῶν λέγονται καί γράφονται τελευταίως, ὃτι διά μιᾶς νέας πολιτικῆς, διπλωματικῆς καί οἰκονομικῆς, τήν ὁποίαν θά ἀκολουθήσῃ ἡ Κύπρος, θά δυνηθῇ αὓτη νά στριμώξῃ τήν Τουρκίαν καί ἒτσι νά τήν φέρωμεν εἰς πολύ δύσκολον θέσιν.

Εἶναι δυσνόητον νά ἀντιληφθῇ κάποιος πῶς καί ἀπό πού ἀντλεῖται αὐτή ἡ ὑπέρμετρος αἰσιοδοξία, ὃτι δηλ. ἡ Κύπρος εἶναι δυνατόν νά ἐπηρεάσῃ τήν οἰκονομίαν τῆς Τουρκίας καί ὃτι δύναται νά προκαλέσῃ καί ἐπιφέρῃ τήν οἰκονομικήν δυσπραγίαν τῆς χώρας ταύτης.

Τήν ἀμφιβολίαν καί ἀμφισβήτησιν τῆς ἀνωτέρω ἀπόψεως ὁ γράφων ἀντλεῖ καί ἀπό προσφάτους οἰκονομικάς ἀνταποκρίσεις ἐκ Τουρκίας πολύ γνωστῶν οἰκονομικῶν Ὀργανισμῶν καί παρατηρητῶν.

Περισσότερα...

 
 

Οι νέες τιμές στα διόδια Πατρών – Κορίνθου

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 13 Σεπτέμβριος 2017 09:28

Νέες τιμές στα διόδια θα κληθούν να πληρώσουν οι οδηγοί από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 13 Σεπτεμβρίου, οπότε και θα τεθεί σε πλήρη εφαρμογή το σύστημα διοδίων στον νέο αυτοκινητόδρομο Κορίνθου-Πατρών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την «Ολυμπία Οδό», θα τεθεί σε λειτουργία ο μετωπικός σταθμός του Ρίου, στην κατεύθυνση προς Πάτρα, όπου μέχρι τώρα λειτουργεί μόνο στην κατεύθυνση προς Αθήνα, καθώς και ο νέος μετωπικός σταθμός διοδίων στον Ελαιώνα της Αιγιάλειας.

Επίσης, θα τεθούν σε λειτουργία τέσσερις νέοι πλευρικοί σταθμοί διοδίων στο Δερβένι, στην Ακράτα, στον κόμβο των Καλαβρύτων και στο Δρέπανο.

Στα μετωπικά διόδια του Ρίου, στην κατεύθυνση προς Πάτρα, θα ισχύουν οι εξής τιμές:

Περισσότερα...

 
 

ΛΟΥΚΑ Τ. ΚΑΤΣΕΛΗ: Συμμετοχή στο 3ο ετήσιο Συνέδριο του Μεσογειακού Περιφερειακού Δικτύου

PDFΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 09 Σεπτέμβριος 2017 12:55

Η επιστήμονας και η πολιτικός, με την πλουσιότατη διεθνή επιστημονική και πολιτική διαδρομή, που απέδειξε ότι διαθέτει γνώση, πείρα, κοινωνική ευαισθησία, τσαγανό και αίσθηση του δημοσίου συμφέροντος

Συμμετοχή στο 3ο ετήσιο Συνέδριο του Μεσογειακού Περιφερειακού Δικτύου (MED-SDSN), που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο ” Θεόδωρος Καρατζάς” της Εθνικής Τράπεζας στις 7 Σεπτέμβρη, με θέμα την “Ανάπτυξη βιωσιμότητας σε περιόδους κρίσης”

.3ο ετήσιο Συνέδριο του Μεσογειακού Περιφερειακού Δικτύου (MED-SDSN) 07.09.2017

Τα βασικά σημεία της παρέμβασής της

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 1 από 71

leivada_banner copy.png
Διαφήμιση
exofullo teliko aggliko2.png