ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ο Βουλευτής με τον Δήμαρχο Ληξουρίου Γ. Κατσιβέλη στα Υπουργεία Εσωτερικών και Ναυτιλίας
Διαφήμιση
4/2021
M T W T F S S
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Βουλευτής με τον Δήμαρχο Ληξουρίου Γ. Κατσιβέλη στα Υπουργεία Εσωτερικών και Ναυτιλίας

PDFΕκτύπωσηE-mail

Σειρά παραγωγικών συναντήσεων πραγματοποιήσαμε τη Τρίτη 6 Απριλίου με τον Δήμαρχο Ληξουρίου Γιώργο Κατσιβέλη στην Αθήνα.

Με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, κ. Στέλιο Πέτσα θέσαμε επί τάπητος το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και το Σχέδιο του Δημάρχου για τη συμμετοχή του Δήμου Ληξουρίου σε αυτό, την αποκατάσταση της αγροτικής οδοποιίας σε συνέχεια των καταστροφών που επέφερε ο κυκλώνας «ΙΑΝΟΣ» καθώς και την επισκευή του Δημαρχείου Ληξουρίου.


Ακόμη, τα υπόλοιπα της χρηματοδότησης του Προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ» καθώς η ανακατασκευή της ράμπας αυτόνομης πρόσβασης ΑμΕΑ στα Λέπεδα, ήταν ζητήματα που απασχόλησαν τη συνάντησή μας με τον κ. Πέτσα.

Αφού, τέλος, ευχαρίστησα τον κ. Υπουργό για τις οικονομικές ενισχύσεις στο πλαίσιο των δραματικών επιπτώσεων του «ΙΑΝΟΥ» που απέσπασαν οι Δήμοι των νησιών μας του ζήτησα να σταθεί αρωγός στη περεταίρω στήριξη και ενίσχυση των πληγέντων όπου αυτό καθίσταται αναγκαίο.

Με τον Υπουργό Ναυτιλίας κ. Γιάννη Πλακιωτάκη και την Γενική Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Χριστιάνα Καλογήρου συζητήσαμε την υλοποίηση του εμβληματικού έργου δημιουργίας εργοστασίου αφαλάτωσης στο Ληξούρι ύψους 4,5 εκ. ευρώ καθώς επίσης και την επέκταση του δικτύου ύδρευσης στη Παραλία των Πετανών.

Είναι σημαντικό το γεγονός πως η Ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας και προσωπικά τόσο ο Υπουργός κ. Πλακιωτάκης όσο και η Γενική Γραμματέας κ. Καλογήρου παραμένουν σταθερά κοντά στο τόπο μας δίνοντας λύση στα προβλήματα που αναδεικνύουμε.

Μετά το πέρας των συναντήσεών μας ευχαρίστησα τον Δήμαρχο Ληξουρίου Γιώργο Κατσιβέλη για τη συνεργασία μας δηλώνοντάς του τη πρόθεσή μου να είμαι πάντοτε παρών για την επίλυση των προβλημάτων που αφορούν στα νησιά μας.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ,7/4/2021 #ODUSSEIA #ODYSSEIA

leivada_banner copy.png