ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ Πρόσκληση για διαδικτυακή συνάντηση εκπαιδευτικών με θέμα «Κακοποίηση - Παραμέληση Παιδιών»
Διαφήμιση
4/2021
M T W T F S S
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πρόσκληση για διαδικτυακή συνάντηση εκπαιδευτικών με θέμα «Κακοποίηση - Παραμέληση Παιδιών»

PDFΕκτύπωσηE-mail

«Οδηγίες για την αναγνώριση και τη διαχείριση των περιπτώσεων από τους εκπαιδευτικούς».

Το Κέντρο Πρόληψης «Απόπλους» στα πλαίσια της ανάγκης που έχει προκύψει από την πρόσφατη επικαιρότητα της αποκάλυψης πολλαπλών περιστατικών κακοποίησης ανηλίκων στην ευρύτερη ελληνική επικράτεια, διοργανώνει σε συνεργασία με τις υπεύθυνες σχολικών δραστηριοτήτων Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης διαδικτυακή συνάντηση με τους εκπαιδευτικούς με θέμα «Κακοποίηση - Παραμέληση Παιδιών: Οδηγίες για την αναγνώριση και τη διαχείριση των περιπτώσεων από τους εκπαιδευτικούς».


Εισηγήτρια θα είναι η κα Ανθή Βασιλακοπούλου, κοινωνική λειτουργός, από το Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού.

Στόχος της συνάντησης είναι η συστράτευση δυνάμεων για την έγκαιρη αναγνώριση συμπτωμάτων κακοποίησης των παιδιών, αλλά και ο διαμοιρασμός οδηγιών για την σωστή και όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη διαχείριση από τους εκπαιδευτικούς σε περιπτώσεις ανάλογων περιστατικών.

Η συνάντηση αυτή θα υλοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας ZOOM την Δευτέρα 12 Απριλίου 2021 και ώρα 18:00 με 20:00.

Όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να συμμετάσχουν, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή είτε τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 26710-27320, είτε μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. έως και την Τετάρτη 7 Απριλίου 2021 παρέχοντας τα παρακάτω απαραίτητα στοιχεία:

•Το ονοματεπώνυμό τους.

•Τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου (e-mail).

•Τηλέφωνο επικοινωνίας.

•Τη σχολική μονάδα στην οποία υπηρετούν.

Μετά από τη συλλογή των συμμετοχών, το Κέντρο Πρόληψης θα αποστείλει μέσω e-mail στους ενδιαφερόμενους τον ηλεκτρονικό σύνδεσμο (link) για την πλατφόρμα Zoom, μέσω του οποίου θα μπορούν να παρακολουθήσουν την διαδικτυακή συνάντηση, καθώς και τις απαραίτητες οδηγίες για τη σύνδεσή τους σε αυτήν.

Υπενθυμίζεται πως η συμμετοχή στη συνάντηση, όπως και όλες οι υπηρεσίες του Κέντρου Πρόληψης «Απόπλους», παρέχονται δωρεάν.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ,5/4/2021 #ODUSSEIA #ODYSSEIA

leivada_banner copy.png