ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟΠΛΟΥΣ: Πρόσκληση για διαδικτυακή συνάντηση εκπαιδευτικών
Διαφήμιση
4/2021
M T W T F S S
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΑΠΟΠΛΟΥΣ: Πρόσκληση για διαδικτυακή συνάντηση εκπαιδευτικών

PDFΕκτύπωσηE-mail

με θέμα «ΣΧΟΛΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ: Στηρίζοντας τους μαθητές σε μια νέα κατάσταση»

Το Κέντρο Πρόληψης «Απόπλους» υλοποιεί παρεμβάσεις στήριξης των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στις συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία του Covid-19, που στόχο έχουν εφ’ ενός τη δική τους υποστήριξη στις τρέχουσες αντιξοότητες και αφ’ ετέρου την υποστήριξη των μαθητών τους.

Στα πλαίσια αυτά ο διοργανώνουμε μια πρώτη διαδικτυακή συνάντηση με τους εκπαιδευτικούς με θέμα «ΣΧΟΛΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ: Στηρίζοντας τους μαθητές σε μια νέα κατάσταση».


Η συνάντηση αυτή θα υλοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 18:00 με 19:30.

Θέμα της συνάντησης θα αποτελεί η στήριξη των μαθητών μέσα στα τρέχοντα πλαίσια που έχουν προκαλέσει τα μέτρα που εφαρμόζονται στην εκπαίδευση λόγω της πανδημίας και η ενδυνάμωση του ρόλου των εκπαιδευτικών. Στόχος είναι η διερεύνηση καλών πρακτικών, καθώς και η συζήτηση με τους εκπαιδευτικούς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και η περεταίρω ανάπτυξη δράσεων σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης, αξιοποιώντας τα εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέσω διαδικτύου.

Όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να συμμετάσχουν, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή είτε τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 26710-27320, είτε μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. έως και την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021 παρέχοντας τα παρακάτω απαραίτητα στοιχεία:

•Το ονοματεπώνυμό τους.

•Τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου (e-mail).

•Τηλέφωνο επικοινωνίας.

•Τη σχολική μονάδα στην οποία υπηρετούν.

Μετά από τη συλλογή των συμμετοχών, το Κέντρο Πρόληψης θα αποστείλει μέσω e-mail στους ενδιαφερόμενους τον ηλεκτρονικό σύνδεσμο (link) για την πλατφόρμα Zoom, μέσω του οποίου θα μπορούν να παρακολουθήσουν την διαδικτυακή συνάντηση, καθώς και τις απαραίτητες οδηγίες για τη σύνδεσή τους σε αυτήν.

Υπενθυμίζεται πως η συμμετοχή στη συνάντηση, όπως και όλες οι υπηρεσίες του Κέντρου Πρόληψης «Απόπλους», παρέχονται δωρεάν.

Φωτογραφία: Αρχείου

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 17/2/2021 #ODUSSEIA #ODYSSEIA

leivada_banner copy.png