ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΛΟΙΠΑ ΝΕΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ: Άμεσες παρεμβάσεις για την Ιθάκη
Διαφήμιση
1/2021
M T W T F S S
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ: Άμεσες παρεμβάσεις για την Ιθάκη

PDFΕκτύπωσηE-mail

Την Ιθάκη επισκέφθηκε η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα - Τσαγκαροπούλου συνοδευόμενη από τον Βουλευτή Κεφαλονιάς & Ιθάκης Παναγή Καππάτο και τους Αντιπεριφερειάρχες Κεφαλονιάς & Ιθάκης Σταυρο Τραυλό και Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης της Υπαίθρου Σωτήρη Κουρή, ενόψει της κατάρρευσης του δρόμου του Μπροσταετού και των σοβαρών συνεπειών στην ασφάλεια και την ενδοεπικοινωνία των κατοίκων, στον οποίο έκαναν αυτοψία. Για τον εν λόγω δρόμο έχει δοθεί εντολή απαγόρευσης της κυκλοφοριας.

Παράλληλα, έγινε σύσκεψη στο Δημαρχείο της Ιθάκης με την συμμετοχή του Δημάρχου Διονύση Στανίτσα, του Επάρχου Θανάση Λιβιτσάνη, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Στέφανου Φαμπιόλη και των τοπικών Προέδρων.

Συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν στην αποκατάσταση των περιοχών που επλήγησαν απο τον ΙΑΝΟ με προτεραιότητες στον επαρχιακό δρόμο του Μπροσταετού και των αγκυροβολίων σε Φρίκιες και Κιόνιο.

Η Περιφερειάρχης ενημέρωσε οτι η χρηματοδότηση για τον επαρχιακό δρόμο έχει ήδη εγκριθεί προ του ΙΑΝΟΥ λόγω της επικινδυνότητας που παρουσίαζε τα τελευταία χρόνια, ενώ για τα δυο γραφικά και τουριστικά αγκυροβόλια έχει απευθυνθεί στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Για την ενδοεπικοινωνία του νησιού και την ασφαλή εξυπηρέτηση των αναγκών των πολιτών, η Περιφερειάρχης συζήτησε με τους τοπικούς παράγοντες για την δυνατότητα διάνοιξης προσωρινού δρόμου, όπως και για την επικοινωνία Βαθύ - Φρίκιες με φέρυ μποτ για την τροφοδοσία και την μεταφορά καυσίμων.


Τέλος, η Περιφερειάρχης επισκέφθηκε το κτήριο του παλαιού Ειρηνοδικείου το οποίο θα αναβαθμιστεί και θα στεγάσει κατάλληλα το Οδυσσειακό Κέντρο, ένα εμβληματικό έργο για την Ιθάκη και την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, όπως το χαρακτήρισε.

Eστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 8/1/2021 #ODUSSEIA #ODYSSEIA 

leivada_banner copy.png