ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΛΟΙΠΑ ΝΕΑ Δειγματοληπτικός έλεγχος για Covid19 σε υπαλλήλους της Π.Ε. Κέρκυρας και εκπαιδευτικούς
Διαφήμιση
1/2021
M T W T F S S
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δειγματοληπτικός έλεγχος για Covid19 σε υπαλλήλους της Π.Ε. Κέρκυρας και εκπαιδευτικούς

PDFΕκτύπωσηE-mail

Κ. Ζορμπάς: «Πρώτο μέλημα της Π.Ι.Ν. η δημόσια υγεία»

Στη διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων για τη νόσο Covid19 προχώρησε ειδικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, σε συνεργασία με την Π.Ι.Ν. και την Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας, το πρωί της Παρασκευής 8 Ιανουαρίου 2021.

Τα Rapid Tests έγιναν τόσο στους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας, όσο και σε εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με αφορμή την επανέναρξη της δια ζώσης διδασκαλίας από την προσεχή Δευτέρα 11 Ιανουαρίου.


Οι δωρεάν δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργήθηκαν στο ισόγειο του κτηρίου της παλιάς Νομαρχίας (έδρα της Π.Ε. Κέρκυρας).

Αντίστοιχη δράση θα πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, από τις 09:00 έως τις 15:00, στο κτήριο, όπου στεγάζεται η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Κοινωνικής Συνοχής και Απασχόλησης, Κώστας Ζορμπάς, σε δηλώσεις του, υπογράμμισε τη σημασία, την οποία έχουν οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι για Covid19 στην προσπάθεια, που καταβάλει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, για τον έλεγχο της πανδημίας και την προσπάθεια προστασίας των πολιτών, ιδιαίτερα των ευπαθών ομάδων.

«Η Π.Ι.Ν. στέκεται από το ξεκίνημα της πανδημίας στο πλευρό των πολιτών έχοντας ως πρώτο και βασικότερο μέλημά της την προστασία της δημόσιας υγείας. Σήμερα και αύριο, με αφορμή και το άνοιγμα των σχολείων της Α’ Βάθμιας, πήραμε την πρωτοβουλία, σε συνεργασία με την Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας και φυσικά τον ΕΟΔΥ, να κάνουμε δωρεάν δειγματοληπτικό έλεγχο για Covid19. Ο έλεγχος αυτός αφορούσε τόσο τους εργαζόμενους στις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας, όσο και τους εκπαιδευτικούς της Α’ Βάθμιας, οι οποίοι από Δευτέρα θα επιστρέψουν στα καθήκοντά τους και στις σχολικές αίθουσες. Προτεραιότητα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων ήταν, είναι και θα παραμείνει η διασφάλιση της δημόσιας υγείας και η τόνωση του αισθήματος ασφάλειας, που πρέπει να έχουν όλοι οι πολίτες των Ιονίων Νήσων σ’ αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε», δήλωσε ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης, Κώστας Ζορμπάς.

Eστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 8/1/2021 #ODUSSEIA #ODYSSEIA 

leivada_banner copy.png