ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΛΟΙΠΑ ΝΕΑ Συγχαρητήρια από τον Αντιπεριφερειάρχη για το νέο ΔΣ στο ΤΕΕ Κεφαλλονιάς
Διαφήμιση
11/2020
M T W T F S S
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγχαρητήρια από τον Αντιπεριφερειάρχη για το νέο ΔΣ στο ΤΕΕ Κεφαλλονιάς

PDFΕκτύπωσηE-mail

Μετά τις πρόσφατες εκλογές του ΤΕΕ, μια νέα ομάδα συναδέλφων μηχανικών, καλείται να αναλάβει την διοίκηση της Νομαρχιακής Επιτροπής Κεφαλονιάς και Ιθάκης, με Πρόεδρο την Αγγελική Κοκκολιάδη, Αντιπρόεδρο τον Κυριάκο Μωραΐτη, Γραμματέα τον Κυριάκο Κεκάτο και Μέλη τους την Σοφία Κολαΐτη και τον Τηλέμαχο Μπεριάτο.

Θέλω να τους συγχαρώ και να τους ευχηθώ καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο τους.Είμαι σίγουρος ότι η νέα πρόεδρος Αγγελική Κοκκολιάδη, καθώς, και οι υπόλοιποι συνάδελφοι της Ν.Ε. θα κάνουν το καλύτερο δυνατό, ώστε το Τ.Ε.Ε. που αποτελεί τον τεχνικό σύμβουλο της πολιτείας να παραμείνει ένα από τα πιο αξιόπιστα εργαλεία που ανοίγουν το δρόμο στη βιώσιμη ανάπτυξη.Η Κεφαλονιά και η Ιθάκη, που ακόμη μετρούν τις πληγές τους από την πρόσφατη θεομηνία έχουν μεγάλη ανάγκη από την βοήθεια θεσμών όπως το Τεχνικό Επιμελητήριο.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω την απερχόμενη διοίκηση τον πρόεδρο Αλέξανδρο Παντελειό αλλά και τα υπόλοιπα μέλη για την προσφορά τους στο Τεχνικό Επιμελητήριο και την άψογη συνεργασία μας, κορυφαία στιγμή της οποίας ήταν ο ψηφιακός χάρτης με τα προβλήματα του επαρχιακού δικτύου που παραδόθηκε στην Περιφέρεια από την Ν.Ε. ΤΕΕ - με τη συνδρομή πολλών συναδέλφων - μέσα σε διάστημα λίγων ημερών.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ Π. ΤΡΑΥΛΟΣ

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 27/10/2020 #ODUSSEIA #ODYSSEIA 


leivada_banner copy.png