ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΛΟΙΠΑ ΝΕΑ Αναβαθμίζεται και εκσυγχρονίζεται το Πολιτιστικό Κέντρο Αυλιωτών
Διαφήμιση
10/2020
M T W T F S S
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αναβαθμίζεται και εκσυγχρονίζεται το Πολιτιστικό Κέντρο Αυλιωτών

PDFΕκτύπωσηE-mail

Προγραμματική Συμβαση μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου Βόρειας Κέρκυρας

Προγραμματική Σύμβαση για την επισκευή του κτηρίου του Πολιτιστικού Κέντρου Αυλιωτών υπέγραψαν η Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα - Τσαγκαροπούλου και ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας Γιώργος Μαχειμάρης παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας Μελίτας Ανδριώτη, του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Νίκου Μουζακίτη, του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης της Υπαίθρου Σωτήρη Κουρή και του Αντιδημάρχου Καθημερινότητας του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας Νίκου Μουζακίτη.


Σκοπός της παρούσης Προγραμματικής Σύμβασης είναι η επισκευή του κτιρίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Αυλιωτών, ενός σύγχρονου και ευρύχωρου κτηρίου που βρίσκεται στο κέντρο της Δημοτικής Κοινότητας και καταλαμβάνει χώρο 120 τ.μ. περίπου, στον οποίο φιλοξενεί την Φιλαρμονική, την Χορωδία, την Βιβλιοθήκη η οποία στα χρόνια της λειτουργίας της συγκέντρωσε περίπου 10.000 τόμους και το Δημοτικό Κατάστημα.

Η Περιφερειακή Αρχή απο την πρώτη στιγμή έδειξε το αμέριστο ενδιαφέρον της αντιλαμβανόμενη πως η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ένα κτήριο που φιλοξενεί πολιτιστικές εκδηλώσεις και άλλες δραστηριότητες πρέπει να αποτελέσει ένα χώρο σύγχρονο και λειτουργικό. Στόχος της είναι η διατήρηση και ανάδειξη της ιδιαίτερης πολιτιστικής ταυτότητας της κερκυραϊκής υπαίθρου και η ανάπτυξη των τοπικών πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

Η μελέτη έχει εκπονηθεί από τη Διευθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας οι εργασίες περιλαμβάνουν καθαιρέσεις επιχρισμάτων και κατασκευή νέων, επισκευές κουφωμάτων, χρωματίσματα και όποια άλλη εργασία παραστεί αναγκαία για τεχνικά και λειτουργικά άρτια επισκευή του κτιρίου. Η προεκτιμώμενη δαπάνη για την υλοποίηση του έργου είναι 30.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, και θα καλυφθεί από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων / Π.Ε. Κέρκυρας και η διαδικασία ξεκίνησε από την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ,13/10/2020 #ODUSSEIA #ODYSSEIA 

leivada_banner copy.png