ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΤΖΕΝΤΑ Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ευχαριστεί και προσκαλεί
Διαφήμιση
9/2020
M T W T F S S
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ευχαριστεί και προσκαλεί

PDFΕκτύπωσηE-mail

Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ , μετά από τις ιδιαίτερα επιτυχημένες συναυλίες όλων των Τμημάτων της , το ΣαββατοΚύριακο 5& 6/9/20 , στο Ανοιχτό θέατρο στη Λάσση , αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλα τα μέλη των Τμημάτων , για την άριστη συμβολή τους στην επιτυχία αυτή !

Επίσης να ευχαριστήσει τους καλεσμένους μας που , παρά τις κακές συγκυρίες των απαραίτητων μέτρων λόγω της Πανδημίας , γέμισαν το θέατρο και τα δύο βράδια και γιόρτασαν μαζί μας τα 40 χρόνια ενεργής παρουσίας της Χορωδίας στα πολιτιστικά πράγματα του νησιού μας , καταχειροκροτώντας την απόδοση των παιδιών και των ενηλίκων των σχημάτων μας .


Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους γονείς των παιδιών που μας τα εμπιστεύονται και αποτελούν το φυτώριο των νέων μουσικών και χορωδών , που ήδη έχει αποδώσει καρπούς , αφού από φέτος , παιδιά από την παιδική χορωδία και μαντολινάτα , εντάσσονται στα Τμήματα ενηλίκων

Η προσπάθειά μας συνεχίζεται , και με την ευκαιρία που μας δίνεται με την χρηματοδότηση από το πρόγραμμα LEADER , για απόκτηση νέου εξοπλισμού υποδομής , θα αναβαθμιστεί και θα βελτιωθεί.

Με την ευκαιρία αυτή καλούμε παιδιά και ενήλικες( γυναίκες και άνδρες ) , που ενδιαφέροναι για την συμμετοχή τους σε ένα από τα 5 Τμήματά μας , να έρθουν κοντά μας και να πλαισιώσουν τη όμορφη αυτή πολιτιστική μας προσπάθεια . Ο τρόπος είναι εύκολος , γιατί σίγουρα θα γνωρίζουν κάποιο από τα πάνω από 100 μέλη των Τμημάτων μας , που θα τους φέρουν σε επαφή με τους μαέστρους-δασκάλους μας .

Ένα θερμό λοιπόν ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους και ελπίζουμε να έχουμε πολλές ακομη ευκαιρίες να γιορτάζουμε με ΚΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ !!

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 9/9/2020 #ODUSSEIA #ODYSSEIA 

leivada_banner copy.png